Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.631.859
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
fila2208 kaže...

dokaži da ne stavlja?

i molim te shvati da se ne piše sa dva ll nego jednim.

Glupim pitanjima i jos glupljim teorijama se bavi ciko sa slike a ne ja {#} i molim te citaj prije nego komentiras pise BLJIZARD radi dodatnog sarkazma i dramaturgije. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 20:21 (D3ViL).
15 godina
D3ViL kaže...
fila2208 kaže...

dokaži da ne stavlja?

Glupim pitanjima i jos glupljim teorijama se bavi ciko sa slike a ne ja {#}

A dobro bitno da si ti meni spustio, da si sad car i tako to...ajde ajde valjda sad nešto vrijediš kad si me kao ubio i te spike.

14 godina
fila2208 kaže...
D3ViL kaže...
fila2208 kaže...

Napravljeno je da se može preći da daješ novce u AH samo tako, jer blizz bere 15% uz to, ko mi garantira da pola itema koji se prodaju nije sam blizzard'??

Komentar nepotreban. . .

dokaži da ne stavlja?

i molim te shvati da se ne piše sa dva ll nego jednim.

Mislim da bi to bilo malo previse ali opet mislil sam da blizz nemoze zaj*bati Diablo kako sam se samo prevario

uspjeli su napraviti totalno smece od jedna od najbolji serijala ikad a i u ovom kapitalistickom g*vnu od sistema

u kojem zivimo nebi me cudilo da i to rade mada kazem ne vjerujem da su toliko pohlepni

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 20:20 (dad0r).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Čitam po njihovim forumima i svi govore  o IRS i prijavljivanju poreza. kako je to kod nas? znam da imam pravo na nekih 10 000 kn neprijavljenog dohotka.

0 0 hvala 0
15 godina
dad0r kaže...

Mislim da bi to bilo malo previse ali opet mislil sam da blizz nemoze zaj*bati Diablo kako sam se samo prevario

uspjeli su napraviti totalno smece od jedna od najbolji serijala ikad a i u ovom kapitalistickom g*vnu od sistema

u kojem zivimo nebi me cudilo da i to rade mada kazem ne vjerujem da su toliko pohlepni

Ma ono rekao sam u frustraciji toga svega, ali nemogu si ni zamislit neki dobar drop, kakve vidim po ah, ni zamisliti i onda si mislim, a što ih sprječava. Identitet kupca i prodavača je tajan, oni ubiru po euro/dolar i po 15% kako god okreneš. 

Velim ne kažem da da, neam za to dokaza nit planiram tražit ali pomislim si, da ja imam takav sistem braco moj trpao bi sve i svašta po malim cjenama i dizao ogromne pare i ko bi mi šta mogao?

16 godina
neaktivan
Predrag18 kaže...

Čitam po njihovim forumima i svi govore  o IRS i prijavljivanju poreza. kako je to kod nas? znam da imam pravo na nekih 10 000 kn neprijavljenog dohotka.

Savjet - jednostavno drzi cifru na paypalu i prebacuj malo po malo. Porezna ce 'uloviti' problem samo ako prebacis puno love odjednom...

Uostalom, imaju trenutno i puno vecih igraca na panju ;-)

Btw, pitanje za neke od hardcore igraca ovdje (ne mislim na hardcore mode, nego ekipu koja puno igra):

gledajuci omjer izmedju vremena provedenog grindajuci i realne cijene nekog predmeta na RMAH-u, koliko love se moze ubosti mjesecno?

Interesira me konkretno cijena sada s tipicnim kineskim goldfarmerskim inflacijama, i cijena kakva bi bila da recimo tih problema nema, nego da nekim utopistickim cudom svi igraju normalno i jednostavno tradeaju viska dropove.

Hypnotize me, mesmerize me, drain the color from my eyes
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 20:27 (Deus ex machina).
16 godina
odjavljen

Ako imaš level 60 (uz boostanje nekih 25 sati) i kupiš opremu koja ti omogućava farmanje Acta III i bolje Acta IV Inferno težine kao od šale (13 slotova po, recimo, 250 eura tj. 3250€, iako se može proći i upola) otprilike svakih 15 sati možeš imati predmet vrijednosti 250€ i usput 50-tak predmeta od 10-100 eura. Ako prodaš samo 25% od toga, možeš realno na sat zarađivati 20 eura, što znači da ćeš osnovni ulog vjerojatno isplatiti u 150-170 sati ili ranije (ako prodaješ više od 25% skupljenog ide i znatno bolje).

U praksi, može se zaraditi solidan novac. Sve što ne prodaš u dvije objave (uz spuštanje cijene drugi put) pretvoriš u "commodities" (gemovi, materijali itd.) i prodaš gold ili materijale. Praktički, nakon 150 sati imaš čistu zaradu, što čak i uz ulog od 3250 eura ima smisla. Međutim, većina ne računa i ne gleda to tako, već kao igru. 160 sati je prosječni radni mjesec u Hrvatskoj i 3250 eura je fina zarada, a čak i 33% od toga se nemaš puno za žaliti pa ni kad Blizzard i PayPal uzmu 20%.

Bio sam pesimističan što se tiče loota i prodajnih šansi, jer su neki prodali već 5-6 predmeta po 30-100 eura u prvom danu. RMAH ide nešto malo lošije od Gold AH-a. Dakle, budalom ne bih nazvao ni nekoga tko kupi igru, pljune 3250 eura i nastavi farmati. Ipak je igranje Diabla mnogima ugodnije od onoga što rade na poslu, a nisu ni blizu tako plaćeni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 20:48 (Tonči).
13 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Predrag18 kaže...

Savjet - jednostavno drzi cifru na paypalu i prebacuj malo po malo. Porezna ce 'uloviti' problem samo ako prebacis puno love odjednom...

Uostalom, imaju trenutno i puno vecih igraca na panju ;-)

Btw, pitanje za neke od hardcore igraca ovdje (ne mislim na hardcore mode, nego ekipu koja puno igra):

gledajuci omjer izmedju vremena provedenog grindajuci i realne cijene nekog predmeta na RMAH-u, koliko love se moze ubosti mjesecno?

Interesira me konkretno cijena sada s tipicnim kineskim goldfarmerskim inflacijama, i cijena kakva bi bila da recimo tih problema nema, nego da nekim utopistickim cudom svi igraju normalno i jednostavno tradeaju viska dropove.

Evo ja prodao prvi item na RMAH za 4€ (Black Bone Arrows), dosta los primjerak al eto otislo je
Ja mislim da u ovoj trzisnoj situaciji nije nista sigruno, blizz nece izbacit gold za kupnju i prodaju
jer ce otic sve u k***c i unistit ce si gold AH, situacija nije puno drugacija ni na RMAH-u jer su
cjene jos daleko od stabilnih i koji god item vidite prvo ima 3-4 strane po 250€ od nekih ljudi
koji se nadaju da ce naletit na budalu.
Jos nisam stavio paypal nego sad mi ide na bnet balance, trenutno stavljam sastrane sva 1.2k
dps oruzja i armore koje mislim da nesto vrijede, nisam od onih koji misle hraniti obitelj i kupiti
dva mercedesa igrajuci d3 ali mislim da cu moc zaradit 100-200kn za pivu tu i tamo.
Kaj se tice farmera i botera tog ce uvijek biti ali mislim da je baza ovih igraca koji normalno igraju
dosta velika i da ce ipak takvi igraci odrediti cjene i opcenitu trzisnu klimu 

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Vidis vraga, ja sam isto tako bio uvjeren da ce kinezi sa svojim sweatshopovima napraviti takvu inflaciju da normalan covjek nece moci prodati skoro nista.

Ako ovako stoji situacija, to moze biti sasvim pristojan posao, barem sada u pocetku dok inflacija ne unisti sve.

Na kraju krajeva, kako je netko spomenuo prije - Blizzard ne odredjuje cijene, odnosno tecaj item<->lova, ali mogu direktno modificirati trziste tako da ili upumpaju nove predmete drito na AH, ili modificiraju droprate.

Nije to fer igra... iako radi sada u prvim danima, sve mi se cini da je ovo jos jedan u nizu gafova koji Blizzard trenutno testiraju, i koji ce se ispolirati na stetu normalnih igraca kasnije.

@zlimagus

cestitke! Javljaj nam kako napreduje situacija, jer me bas zivo interesira. Dosta sam pratio EVE bas zbog direktne veze sa stvarnim novcima, tako da me RMAH dosta fascinira.

Hypnotize me, mesmerize me, drain the color from my eyes
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 21:04 (Deus ex machina).
15 godina
Diablo 3

pitanje...neam paypal još...dal mogu bacat pare da mi uplaćuju na žiro preko vise electron?

hvala

naravno o rmah pričam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Brat prodao danas tri itema ukupne vrijednosti cca. 650kn :).

Sad mi je zao sto sam prestao igrat nakon sto sam došao do Hell-a ACT 2

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Diablo 3

novci sa paypala se mogu podići koji se zarade jel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Danas nesto ludo dropa, evo igram s monkom, lvl 18 sam, normal, tri legendary itema dobio, sva tri lvl 9, uglavnom puno slabije nego ono sto imam, ali je Legendary, odma oslo na AH po 10k zlata po komadu, valjda je sad neko happy, ali sto mi je zanimljivo MF mi je samo 9%.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Glede podizanja novca s Paypala, nije mi jos bilo potrebe za tim pa ne mogu rec da sam probao, ali da, to je omogućeno i za Hrvatsku već neko vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 21:35 (NortonCommander).
17 godina
neaktivan

Di su sad ti kineski farmeri da malo uniste tu ekonomiju pa da mozda si i normalan covjek moze i priustit neki item. Ne mozes igrat normalno jer ti treba AH, ne mozes kupit nista jer nema golda, ne mozes kupit item jer su po 200-250€. Koja komedija ovaj Diablo 3. Vise ni ne igram. Ne znam sta sam ocekivao od blizzarda ubiti.

Valjda ce 1.03 promijenit. A da mi poprave lika (WD) cu morat cekat izgleda par mjeseci.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 21:52 (mislav_01).
16 godina
Tonči kaže...

(...)

Cijene su trenutno definitivno napuhane. Sumnjam da je bila neka navala na iteme koji koštaju po 250 €.

Neka se situacija malo stagnira. Sa farmanjem act 3/4 vjerojatno će se moći zaraditi za kavu i burek, ali nekako sumnjam da i za normalan život. Doduše, kao neki kvazi fuš, ovo bi moglo prolaziti.

Ako mi D3 omogući neki income od 200-300 kn /mjesečno, ja presretan (troškovi kava). Ako to ode nekim čudom do 500 kuna, ja ću ovo ozbiljno staviti u CV. Prosjek tjednog igranja cca 20-25 sati.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
Diablo 3

Kaj vam je, dajte nemojte zvati kineze da uniste sve.

Kak vam nije jasno da zbog kineza sve jest tako kako jest. Upumpali su milijarde u sustav, zato predmeti kostaju hrpu miliona umjesto milion-2. Da nema kineza 1 mil zlata bi bio ko kuca, buduci je 1mil=ispod 8$ a ima puno tatinih sinova, onda nije problem za item trazit 20mil jer postoji trziste za to.

Kad bi kinezi rusili cijenu itema na RMAH 1mil bi dodatno pao jer ne bi nista vrijedio buduci bi za nekoliko € dobio pristojan item. Ali onda bi imali situaciju da je 10mil zlata 8$ (sto ce se desit prije ili kasnije), svaki normalan item na AH oko 30-50mil, a jako dobri itemi 100mil+ , casual player si ih nece moci priustiti NIKAD i svima ce biti lose.

Koliko vas doista planira davati 10-20€ za dobar item? Jel vas stvarno toliko svrbe novcanici?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 0:43 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ma nisam puko...ali ubi me kad ni bid ne izvučem, a sinoć sam ostao budan da uspijem bidat i izgubio jer je previše ošlo. Ova igra će me dotući...od početne euforije nastala je ljutnja i živciranje .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Malo opet pauziram zbog obveza, ali 'item' 200-250 € ?!?!?
Lol. Pa igrica cijela je kostala 50ak. Jos kada Blizzard pocne ubacivati nove i bolje iteme kroz patcheve, a uzimaju proviziju. {#}

Ovo je tek vrhunska navlakusa. WoW i mjesecna pretplata ce biti nista naspram ovoga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

a dobra stvar oko rmaha je sto iteme koji se tamo prodaju ne mogu botovi farmat. bar se meni tako cini

0 0 hvala 0
17 godina

Cim sam danas dosao s posla odma sav gear sa barbariana stavio na RMAH... Nekako kao da nemam volje vise igrat D3.

Pogotovo ova sprdacina s pravim parama... ne pusim taj koncept nikako.

Eh da, jedan item vec otisao, 25 eura; jos jedan i da si vratim ulozene pare u D3 (vrijeme je ionako puno skuplje, ali nema veze, dok sam igrao - gustao sam).

Jeli, nije to zapravo nikakva para bitna spomena, ali cisto nekakva simbolicna zadovoljstina :)

17 godina

Da li netko zna zasto mi odjednom key za potione vise ne radi? To mi se dogodilo i sa barbarom na samom kraju Acta II i sada sa wizardom pri kraju Acta II. Jeli to neki bug ili sta?

15 godina
Diablo 3

imas vise vrsta heal potionsa. odvuci ovaj tamo na to mjesto i sve ce biti normalno.

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Ili desnim klikom odaberi koji imaš u inventoriju.
16 godina
odjavljen
SlavkecD3 kaže...

Danas nesto ludo dropa, evo igram s monkom, lvl 18 sam, normal, tri legendary itema dobio, sva tri lvl 9, uglavnom puno slabije nego ono sto imam, ali je Legendary, odma oslo na AH po 10k zlata po komadu, valjda je sad neko happy, ali sto mi je zanimljivo MF mi je samo 9%.

I meni od jučer dropovi napokon korisni: 4 korisna žuta već na Actu I, legendarni chest koristan meni koji farmam Act III i IV, dakle također solidan drop. Inače, na RMAH-u sam već višestruko isplatio igru. :)

14 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

nevjerojatno....

cijelu igru sam imao gear s MF 45% i nis od legendary.

farmo Hell ActIII s 180% MF i nis od legendary

sad na inferno ActI s 120% sa NV i nis od legendary.....zuti su OK dropalo par fantasticnih stvari....

u biti, dropao mi je jedam legendary, vidim da lezi, krenem prema njemu.....i......disconnectalo me iz igre.....

to je sve kaj sam vidio od legendary-a.....neracunam onaj koji mi je frend dao....

trenutno mi je Inferno walk-in-the-park..... Trenutno kazem....

15 godina
Diablo 3

wow pa svi već opako zarađujete na rmah, pa ja ću si zaraditi za novi auto onda izgleda

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja jos uvijek nista nisam zaradio..

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

pa dobro tonci reci ti meni gdje si ti skupio tu svu silnu opremu kad si zaradio pare i imas odlicno opremljenog barbara. ja farmam vec 10 dana act 1 i 2 na inferno i to svaki dan po minimalno 4-5 sati, bilo da skupljam na act 1 5 nv stakova i ubijam butchera ili da ubijam goblina na act 2 goblina na 8 questu i zamisli nikad nista ili sam ja tako sjeban ili jednostavno ti cim kliknes na bacvu tebi baci uber kul iteme koji kosta 5m golda. i da uvijek imam 100% mf

3 0 hvala 0
14 godina
MaxonUniversal kaže...

pa dobro tonci reci ti meni gdje si ti skupio tu svu silnu opremu kad si zaradio pare i imas odlicno opremljenog barbara. ja farmam vec 10 dana act 1 i 2 na inferno i to svaki dan po minimalno 4-5 sati, bilo da skupljam na act 1 5 nv stakova i ubijam butchera ili da ubijam goblina na act 2 goblina na 8 questu i zamisli nikad nista ili sam ja tako sjeban ili jednostavno ti cim kliknes na bacvu tebi baci uber kul iteme koji kosta 5m golda. i da uvijek imam 100% mf

Tocni serucka nema on uopce barbara.

Peace!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice