Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.426.973
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Tonči kaže...

Vidis vraga, ja sam isto tako bio uvjeren da ce kinezi sa svojim sweatshopovima napraviti takvu inflaciju da normalan covjek nece moci prodati skoro nista.

Ako ovako stoji situacija, to moze biti sasvim pristojan posao, barem sada u pocetku dok inflacija ne unisti sve.

Na kraju krajeva, kako je netko spomenuo prije - Blizzard ne odredjuje cijene, odnosno tecaj item<->lova, ali mogu direktno modificirati trziste tako da ili upumpaju nove predmete drito na AH, ili modificiraju droprate.

Nije to fer igra... iako radi sada u prvim danima, sve mi se cini da je ovo jos jedan u nizu gafova koji Blizzard trenutno testiraju, i koji ce se ispolirati na stetu normalnih igraca kasnije.

@zlimagus

cestitke! Javljaj nam kako napreduje situacija, jer me bas zivo interesira. Dosta sam pratio EVE bas zbog direktne veze sa stvarnim novcima, tako da me RMAH dosta fascinira.

Hypnotize me, mesmerize me, drain the color from my eyes
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 21:04 (Deus ex machina).
15 godina
Diablo 3

pitanje...neam paypal još...dal mogu bacat pare da mi uplaćuju na žiro preko vise electron?

hvala

naravno o rmah pričam

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Diablo 3

Brat prodao danas tri itema ukupne vrijednosti cca. 650kn :).

Sad mi je zao sto sam prestao igrat nakon sto sam došao do Hell-a ACT 2

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Diablo 3

novci sa paypala se mogu podići koji se zarade jel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Danas nesto ludo dropa, evo igram s monkom, lvl 18 sam, normal, tri legendary itema dobio, sva tri lvl 9, uglavnom puno slabije nego ono sto imam, ali je Legendary, odma oslo na AH po 10k zlata po komadu, valjda je sad neko happy, ali sto mi je zanimljivo MF mi je samo 9%.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Glede podizanja novca s Paypala, nije mi jos bilo potrebe za tim pa ne mogu rec da sam probao, ali da, to je omogućeno i za Hrvatsku već neko vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 21:35 (NortonCommander).
17 godina
neaktivan

Di su sad ti kineski farmeri da malo uniste tu ekonomiju pa da mozda si i normalan covjek moze i priustit neki item. Ne mozes igrat normalno jer ti treba AH, ne mozes kupit nista jer nema golda, ne mozes kupit item jer su po 200-250€. Koja komedija ovaj Diablo 3. Vise ni ne igram. Ne znam sta sam ocekivao od blizzarda ubiti.

Valjda ce 1.03 promijenit. A da mi poprave lika (WD) cu morat cekat izgleda par mjeseci.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 21:52 (mislav_01).
17 godina
Tonči kaže...

(...)

Cijene su trenutno definitivno napuhane. Sumnjam da je bila neka navala na iteme koji koštaju po 250 €.

Neka se situacija malo stagnira. Sa farmanjem act 3/4 vjerojatno će se moći zaraditi za kavu i burek, ali nekako sumnjam da i za normalan život. Doduše, kao neki kvazi fuš, ovo bi moglo prolaziti.

Ako mi D3 omogući neki income od 200-300 kn /mjesečno, ja presretan (troškovi kava). Ako to ode nekim čudom do 500 kuna, ja ću ovo ozbiljno staviti u CV. Prosjek tjednog igranja cca 20-25 sati.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
Diablo 3

Kaj vam je, dajte nemojte zvati kineze da uniste sve.

Kak vam nije jasno da zbog kineza sve jest tako kako jest. Upumpali su milijarde u sustav, zato predmeti kostaju hrpu miliona umjesto milion-2. Da nema kineza 1 mil zlata bi bio ko kuca, buduci je 1mil=ispod 8$ a ima puno tatinih sinova, onda nije problem za item trazit 20mil jer postoji trziste za to.

Kad bi kinezi rusili cijenu itema na RMAH 1mil bi dodatno pao jer ne bi nista vrijedio buduci bi za nekoliko € dobio pristojan item. Ali onda bi imali situaciju da je 10mil zlata 8$ (sto ce se desit prije ili kasnije), svaki normalan item na AH oko 30-50mil, a jako dobri itemi 100mil+ , casual player si ih nece moci priustiti NIKAD i svima ce biti lose.

Koliko vas doista planira davati 10-20€ za dobar item? Jel vas stvarno toliko svrbe novcanici?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 0:43 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ma nisam puko...ali ubi me kad ni bid ne izvučem, a sinoć sam ostao budan da uspijem bidat i izgubio jer je previše ošlo. Ova igra će me dotući...od početne euforije nastala je ljutnja i živciranje .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Diablo 3

Malo opet pauziram zbog obveza, ali 'item' 200-250 € ?!?!?
Lol. Pa igrica cijela je kostala 50ak. Jos kada Blizzard pocne ubacivati nove i bolje iteme kroz patcheve, a uzimaju proviziju. {#}

Ovo je tek vrhunska navlakusa. WoW i mjesecna pretplata ce biti nista naspram ovoga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

a dobra stvar oko rmaha je sto iteme koji se tamo prodaju ne mogu botovi farmat. bar se meni tako cini

0 0 hvala 0
18 godina

Cim sam danas dosao s posla odma sav gear sa barbariana stavio na RMAH... Nekako kao da nemam volje vise igrat D3.

Pogotovo ova sprdacina s pravim parama... ne pusim taj koncept nikako.

Eh da, jedan item vec otisao, 25 eura; jos jedan i da si vratim ulozene pare u D3 (vrijeme je ionako puno skuplje, ali nema veze, dok sam igrao - gustao sam).

Jeli, nije to zapravo nikakva para bitna spomena, ali cisto nekakva simbolicna zadovoljstina :)

18 godina

Da li netko zna zasto mi odjednom key za potione vise ne radi? To mi se dogodilo i sa barbarom na samom kraju Acta II i sada sa wizardom pri kraju Acta II. Jeli to neki bug ili sta?

15 godina
Diablo 3

imas vise vrsta heal potionsa. odvuci ovaj tamo na to mjesto i sve ce biti normalno.

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Ili desnim klikom odaberi koji imaš u inventoriju.
17 godina
odjavljen
SlavkecD3 kaže...

Danas nesto ludo dropa, evo igram s monkom, lvl 18 sam, normal, tri legendary itema dobio, sva tri lvl 9, uglavnom puno slabije nego ono sto imam, ali je Legendary, odma oslo na AH po 10k zlata po komadu, valjda je sad neko happy, ali sto mi je zanimljivo MF mi je samo 9%.

I meni od jučer dropovi napokon korisni: 4 korisna žuta već na Actu I, legendarni chest koristan meni koji farmam Act III i IV, dakle također solidan drop. Inače, na RMAH-u sam već višestruko isplatio igru. :)

15 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

nevjerojatno....

cijelu igru sam imao gear s MF 45% i nis od legendary.

farmo Hell ActIII s 180% MF i nis od legendary

sad na inferno ActI s 120% sa NV i nis od legendary.....zuti su OK dropalo par fantasticnih stvari....

u biti, dropao mi je jedam legendary, vidim da lezi, krenem prema njemu.....i......disconnectalo me iz igre.....

to je sve kaj sam vidio od legendary-a.....neracunam onaj koji mi je frend dao....

trenutno mi je Inferno walk-in-the-park..... Trenutno kazem....

15 godina
Diablo 3

wow pa svi već opako zarađujete na rmah, pa ja ću si zaraditi za novi auto onda izgleda

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja jos uvijek nista nisam zaradio..

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

pa dobro tonci reci ti meni gdje si ti skupio tu svu silnu opremu kad si zaradio pare i imas odlicno opremljenog barbara. ja farmam vec 10 dana act 1 i 2 na inferno i to svaki dan po minimalno 4-5 sati, bilo da skupljam na act 1 5 nv stakova i ubijam butchera ili da ubijam goblina na act 2 goblina na 8 questu i zamisli nikad nista ili sam ja tako sjeban ili jednostavno ti cim kliknes na bacvu tebi baci uber kul iteme koji kosta 5m golda. i da uvijek imam 100% mf

3 0 hvala 0
14 godina
MaxonUniversal kaže...

pa dobro tonci reci ti meni gdje si ti skupio tu svu silnu opremu kad si zaradio pare i imas odlicno opremljenog barbara. ja farmam vec 10 dana act 1 i 2 na inferno i to svaki dan po minimalno 4-5 sati, bilo da skupljam na act 1 5 nv stakova i ubijam butchera ili da ubijam goblina na act 2 goblina na 8 questu i zamisli nikad nista ili sam ja tako sjeban ili jednostavno ti cim kliknes na bacvu tebi baci uber kul iteme koji kosta 5m golda. i da uvijek imam 100% mf

Tocni serucka nema on uopce barbara.

Peace!
14 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

Act 1 i 2 se gotovo i ne isplati farmat za iteme, Act 1 je dobar za gold
ja sam muku mucio sa wizzom kad sam presao sa 2 na 3 ali se isplatilo
na 1 i 2 ti nemoze past lvl 63 item (zadnji tier) tako da moras rollat
hebene 62 i 61 ilvl da bi ista zaradio/upgrado, dodaj me pa ti mogu pomoc
beliala il kaj te vec muci da dodes do acta 3 pa se rade tamo muci da ubijes 1
pack nego provodit sate i sate na butcher/warden runovima 
GameOver#2358 

GameOver#2358 Diablo 3 btag
18 godina
neaktivan
Diablo 3

oko 150 h barbara ništa korisno dropalo.

Barem 70 h cijeli ACT IV Hell sa 105 MF + 5 V , nisam ništa korisno našao čak ni za AH, a o legendary sam čuo samo iz priča (kažu da i to ima u igri)

mamiću odlazi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3
LOL pa jesu li ovo nerfali dropove? igrao sam sada 4 sata act1 inferno, uglavnom sa 5 nep valora i dobio sam 1 (JEDAN) rare item haha legendary
what goes around comes around
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Sad sam puko na Ah. Bidam za neki item, još 3 min, ja bidam, odjednom outbid, manje od min, ja idem bid, your bid is too low, idem upisat 20k veću, item expired...ma idi u tri fine pi.zde....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Maxone, Act I i Act II. Jučer sam lootao zgodan Tal Rasha's chest baš u spilji na Actu I. Nemoj ići na bosseve, dropovi su sranje, nego na elite. Staviš Imprisoned Angel (Act I) i ideš malo u kripte 3-4 komada kripti i bude 6-7 elita, zatim ideš u Fields of Misery, prođeš sve tamo isto 4-5 elita, pa Festering Woods i Halls of Agony. Poanta je u prolasku svega, a Butchera možeš za foru na kraju, ali on mi nikad nije bacio ništa korisno kao niti jedan boss. Act II ima goblina, ali dropovi su tako tako, a zbog loših elita (brzi, mortari, extra hp, waspovi, chain itd.) izbjegavam Act II pa idem na Jailbreakera ili čak full Act III u barakama. Act III ima vrlo finih dropova, a ako možeš Act IV ideš na The Light of Hope quest - otvori pakla imaju super dropove i elite.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Sad sam puko na Ah. Bidam za neki item, još 3 min, ja bidam, odjednom outbid, manje od min, ja idem bid, your bid is too low, idem upisat 20k veću, item expired...ma idi u tri fine pi.zde....

Protip za biddanje na AH:
Oko 3. min samo mjenjaj tab (auction / completed ili koji god) da ti se updatea vrijeme
Kad vidis da prebaci na 2 min piknes stopericu, kad je na 10 sec do isteka stavis bid i woila
Ovom metodom nisam izgubio niti jedno licitiranje na AH-u 

GameOver#2358 Diablo 3 btag
15 godina
Diablo 3

Jednostavno bidaš do vrijednosti do koje planiraš ići...

A Act2 se ne isplati farmati bas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3

Gdje bi bilo najeftinije za kupiti key?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice