Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.426.905
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
18 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Ashelor kaže...
WindEmperor kaže...

Hahaha najjaci su oni likovi sto stavljaju iteme od 250 EURA na RMAH! Jel tsvarno ocekuju da ce to neko kupiti?

Ekipa kupuje na veliko.....

Ocito ima dosta tata na svitu koji su direktori u velikim firmama -.-

"We need the RMAH to support our magnificent servers!"
-Blizzard{#}

PanterA
18 godina
Diablo 3

ovo 250 je teze ali

ako imas 10ak po 10-20 dolara po itemu.  to je fina vec zarada ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam iz za*bancije stavio par lvl 30- itema na 200€ {#}, ali ovo nije američki server gdje kupuju hamburgere za 250$ tako da mislim ništa od toga {#}. Također, mislim da će na europskom RMAH-u biti puno manje kupovine nego na američkom, jedino ako se uključe Arapi onda bi moglo bit para.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Nevjerojatno dokle su igre na PC-u dogurale.

Od hot seat igranja s prijateljem do prodaje piksela preko kontinenata.

It puts the lotion in the basket.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Diablo 3

Dakle, Barbarian s 80k Lifea i 1700 ressa je nakon pet 1-shotova koji su mu napravili minioni, rage-quittao, a ja i ostali smo umrli još dvaput pa odustali. :) Act 3, nije boss nego obične elite i mini boss.

Smiješno nemoguće... a još su i fina kombinacija skillova. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Sto je blizz napravio u svezi toga? Stvorio je od svakog od nas jednog malog kineskog farmera, sebe postavio kao brokera (posredujem putem samog d3 AH.a) i uzima svoj dio kolaca.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 15:50 (smiglcro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3

Dal igra netko pirata?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...

Hahaha najjaci su oni likovi sto stavljaju iteme od 250 EURA na RMAH! Jel tsvarno ocekuju da ce to neko kupiti?

znaš kaj je najbolje?

ako ne proda item za 48 sati koliko traje aukcija popušio je 1 Euro po itemu sa RMAH

15 godina
Tonči kaže...

Dakle, Barbarian s 80k Lifea i 1700 ressa je nakon pet 1-shotova koji su mu napravili minioni, rage-quittao, a ja i ostali smo umrli još dvaput pa odustali. :) Act 3, nije boss nego obične elite i mini boss.

Smiješno nemoguće... a još su i fina kombinacija skillova. :)

ma nemoj mi reći da je hrabri tonči pao?

Lako se skrivati iza takvog barba koji ima miljarde za opremu i opet pada kao curica...jel sad i ti vidiš da su napravili nemoguću igru.

Ne interesiraju me athene i oni frikovi koji su noliferi itd. Klasični ljudi koji žele izazov...dobiju živciranje...a pošto sam živčan čovjek jako bojim se za sebe, svoj lap i ljude koji me okružuju.

17 godina
odjavljen

Haha, nemam ja takvog barba, ali nisam ni rekao da nije teško, preteško i glupo. Može se, ali je ... meh.

17 godina
neaktivan
Darky kaže...
WindEmperor kaže...

znaš kaj je najbolje?

ako ne proda item za 48 sati koliko traje aukcija popušio je 1 Euro po itemu sa RMAH

Di to piše?

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Darky kaže...
WindEmperor kaže...

znaš kaj je najbolje?

Di to piše?

Nigdje, uzima se 1 € po transakciji, dakle samo ako se proda u protivnome ne.

http://eu.battle.net/d3/en/game/guide/items/auction-house#selling  

15 godina
Tonči kaže...

Haha, nemam ja takvog barba, ali nisam ni rekao da nije teško, preteško i glupo. Može se, ali je ... meh.

Znam da nemaš, ali u isto vrijeme ćeš meni pametovati kako da svog napravim. Lako je igrati, barem mislim, kad imaš resisance tenka od barba a ti sa strane pucaš svoj dps. Probao sam par puta i dobar smo tim, ja i neki wiz, samo shit je jer ja mogu izdržati nekih 20-30 sek a on dotad ne može ubiti brzo.

Napravljeno je da se može preći da daješ novce u AH samo tako, jer blizz bere 15% uz to, ko mi garantira da pola itema koji se prodaju nije sam blizzard'??

17 godina
odjavljen

Vjerujem da si slabo igrao Diabla III, jer nema tenkanja ovdje. Aggro ne postoji u tom obliku i neprijatelji napadaju svih. No, slobodno nabavi Barbariana i igraj s njim. Meni je sasvim svejedno kako ćeš svoga napraviti.

15 godina
Diablo 3

Evo lagano se pocinje radit na jogurtu!

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 20:50 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

ko zna, možda će jogurt imati bolji item drop calculator pa će biti igra interesantnija :)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
Diablo 3

probao malo act 2...lol one ose su me satrale da nisam ni trepnuo...megalol zakon. ode farmat act 1 over and over again možda nekad padne legendary...lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ima tko da bi prodao bnet acc sa samo d3 na njemu, ili ga mijenjao za nesto? :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

probao malo act 2...lol one ose su me satrale da nisam ni trepnuo...megalol zakon. ode farmat act 1 over and over again možda nekad padne legendary...lol

Kad vidim Elite Pack osa.. 

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
15 godina
puma_vkci kaže...
fila2208 kaže...

Kad vidim Elite Pack osa.. 

ne znam što bi od njega da...nemogu prić nikako a jedino što mi preostaje je kvit.

Ne razumijem imam nekih 13k dps, 8k armora, 250 resista i još onaj cry za dodatnih 55. 30k+ hp i pratički me one shotaju.

Mislim da ću svu opremu morat mijenjat i trpat samo resist i vitality, neznam zbilja.

17 godina
fila2208 kaže...

Napravljeno je da se može preći da daješ novce u AH samo tako, jer blizz bere 15% uz to, ko mi garantira da pola itema koji se prodaju nije sam blizzard'??

Komentar nepotreban. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
D3ViL kaže...
fila2208 kaže...

Komentar nepotreban. . .

dokaži da ne stavlja?

i molim te shvati da se ne piše sa dva ll nego jednim.

mislim ono zašto i nebi, kako bi mi ili bilo tko drugi mogao znati da ne stavljaju i ne profitiraju na tome svemu...ah nevini dječače.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 20:16 (fila2208).
17 godina
fila2208 kaže...

dokaži da ne stavlja?

Glupim pitanjima i jos glupljim teorijama se bavi ciko sa slike a ne ja {#} i molim te citaj prije nego komentiras pise BLJIZARD radi dodatnog sarkazma i dramaturgije. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 20:21 (D3ViL).
15 godina
D3ViL kaže...
fila2208 kaže...

dokaži da ne stavlja?

Glupim pitanjima i jos glupljim teorijama se bavi ciko sa slike a ne ja {#}

A dobro bitno da si ti meni spustio, da si sad car i tako to...ajde ajde valjda sad nešto vrijediš kad si me kao ubio i te spike.

15 godina
fila2208 kaže...
D3ViL kaže...
fila2208 kaže...

Komentar nepotreban. . .

dokaži da ne stavlja?

Mislim da bi to bilo malo previse ali opet mislil sam da blizz nemoze zaj*bati Diablo kako sam se samo prevario

uspjeli su napraviti totalno smece od jedna od najbolji serijala ikad a i u ovom kapitalistickom g*vnu od sistema

u kojem zivimo nebi me cudilo da i to rade mada kazem ne vjerujem da su toliko pohlepni

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 20:20 (dad0r).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Čitam po njihovim forumima i svi govore  o IRS i prijavljivanju poreza. kako je to kod nas? znam da imam pravo na nekih 10 000 kn neprijavljenog dohotka.

0 0 hvala 0
15 godina
dad0r kaže...

Mislim da bi to bilo malo previse ali opet mislil sam da blizz nemoze zaj*bati Diablo kako sam se samo prevario

uspjeli su napraviti totalno smece od jedna od najbolji serijala ikad a i u ovom kapitalistickom g*vnu od sistema

u kojem zivimo nebi me cudilo da i to rade mada kazem ne vjerujem da su toliko pohlepni

Ma ono rekao sam u frustraciji toga svega, ali nemogu si ni zamislit neki dobar drop, kakve vidim po ah, ni zamisliti i onda si mislim, a što ih sprječava. Identitet kupca i prodavača je tajan, oni ubiru po euro/dolar i po 15% kako god okreneš. 

Velim ne kažem da da, neam za to dokaza nit planiram tražit ali pomislim si, da ja imam takav sistem braco moj trpao bi sve i svašta po malim cjenama i dizao ogromne pare i ko bi mi šta mogao?

17 godina
neaktivan
Predrag18 kaže...

Čitam po njihovim forumima i svi govore  o IRS i prijavljivanju poreza. kako je to kod nas? znam da imam pravo na nekih 10 000 kn neprijavljenog dohotka.

Savjet - jednostavno drzi cifru na paypalu i prebacuj malo po malo. Porezna ce 'uloviti' problem samo ako prebacis puno love odjednom...

Uostalom, imaju trenutno i puno vecih igraca na panju ;-)

Btw, pitanje za neke od hardcore igraca ovdje (ne mislim na hardcore mode, nego ekipu koja puno igra):

gledajuci omjer izmedju vremena provedenog grindajuci i realne cijene nekog predmeta na RMAH-u, koliko love se moze ubosti mjesecno?

Interesira me konkretno cijena sada s tipicnim kineskim goldfarmerskim inflacijama, i cijena kakva bi bila da recimo tih problema nema, nego da nekim utopistickim cudom svi igraju normalno i jednostavno tradeaju viska dropove.

Hypnotize me, mesmerize me, drain the color from my eyes
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 20:27 (Deus ex machina).
17 godina
odjavljen

Ako imaš level 60 (uz boostanje nekih 25 sati) i kupiš opremu koja ti omogućava farmanje Acta III i bolje Acta IV Inferno težine kao od šale (13 slotova po, recimo, 250 eura tj. 3250€, iako se može proći i upola) otprilike svakih 15 sati možeš imati predmet vrijednosti 250€ i usput 50-tak predmeta od 10-100 eura. Ako prodaš samo 25% od toga, možeš realno na sat zarađivati 20 eura, što znači da ćeš osnovni ulog vjerojatno isplatiti u 150-170 sati ili ranije (ako prodaješ više od 25% skupljenog ide i znatno bolje).

U praksi, može se zaraditi solidan novac. Sve što ne prodaš u dvije objave (uz spuštanje cijene drugi put) pretvoriš u "commodities" (gemovi, materijali itd.) i prodaš gold ili materijale. Praktički, nakon 150 sati imaš čistu zaradu, što čak i uz ulog od 3250 eura ima smisla. Međutim, većina ne računa i ne gleda to tako, već kao igru. 160 sati je prosječni radni mjesec u Hrvatskoj i 3250 eura je fina zarada, a čak i 33% od toga se nemaš puno za žaliti pa ni kad Blizzard i PayPal uzmu 20%.

Bio sam pesimističan što se tiče loota i prodajnih šansi, jer su neki prodali već 5-6 predmeta po 30-100 eura u prvom danu. RMAH ide nešto malo lošije od Gold AH-a. Dakle, budalom ne bih nazvao ni nekoga tko kupi igru, pljune 3250 eura i nastavi farmati. Ipak je igranje Diabla mnogima ugodnije od onoga što rade na poslu, a nisu ni blizu tako plaćeni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 20:48 (Tonči).
14 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Predrag18 kaže...

Savjet - jednostavno drzi cifru na paypalu i prebacuj malo po malo. Porezna ce 'uloviti' problem samo ako prebacis puno love odjednom...

Uostalom, imaju trenutno i puno vecih igraca na panju ;-)

Btw, pitanje za neke od hardcore igraca ovdje (ne mislim na hardcore mode, nego ekipu koja puno igra):

gledajuci omjer izmedju vremena provedenog grindajuci i realne cijene nekog predmeta na RMAH-u, koliko love se moze ubosti mjesecno?

Interesira me konkretno cijena sada s tipicnim kineskim goldfarmerskim inflacijama, i cijena kakva bi bila da recimo tih problema nema, nego da nekim utopistickim cudom svi igraju normalno i jednostavno tradeaju viska dropove.

Evo ja prodao prvi item na RMAH za 4€ (Black Bone Arrows), dosta los primjerak al eto otislo je
Ja mislim da u ovoj trzisnoj situaciji nije nista sigruno, blizz nece izbacit gold za kupnju i prodaju
jer ce otic sve u k***c i unistit ce si gold AH, situacija nije puno drugacija ni na RMAH-u jer su
cjene jos daleko od stabilnih i koji god item vidite prvo ima 3-4 strane po 250€ od nekih ljudi
koji se nadaju da ce naletit na budalu.
Jos nisam stavio paypal nego sad mi ide na bnet balance, trenutno stavljam sastrane sva 1.2k
dps oruzja i armore koje mislim da nesto vrijede, nisam od onih koji misle hraniti obitelj i kupiti
dva mercedesa igrajuci d3 ali mislim da cu moc zaradit 100-200kn za pivu tu i tamo.
Kaj se tice farmera i botera tog ce uvijek biti ali mislim da je baza ovih igraca koji normalno igraju
dosta velika i da ce ipak takvi igraci odrediti cjene i opcenitu trzisnu klimu 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice