Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.629.074
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
smiglcro kaže...

Da samo kutije i onaj CE imaju kljuceve, obicne kutije 2 kljuce CE 4 kljuca, obicne digi verzije nemaju kljuceve. bio bi zahvalan da mi pošalješ jedan kada dođeš doma. ne vjerujem da će se itko javiti jer tražim već 2 tjedna :) svi su uglavnom uzmiali digitalnu verziju pa nemaju te ključeve.

trebao bi D3 od danas ili sutra biti free (tako su rekli barem ,30 dana nakon izlaska starter edition free), pa provjeri

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav ekipi ovdje....ako netko mozda ima viska guest pass bio bih puno zahvalan, hvala puno :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

fila2208 kaže...

ma daj...pao mi je jedan legendary, jedan yebeni jedan a igramo ja i buraz već cirka preko 200 sati

Mora da je Bakkan Caster, ja kupio to za 15k tek tolko da imam jer obozavam legendarne iteme :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 14:42 (zlimagus).
13 godina
protjeran
Diablo 3

Jel uspio ko sta prodati na RMAH-u?

The king is back!

0 0 hvala 0
17 godina
Masterpiece kaže...

Jel uspio ko sta prodati na RMAH-u?

Je, maglu :)

15 godina
Diablo 3

Hahaha najjaci su oni likovi sto stavljaju iteme od 250 EURA na RMAH! Jel tsvarno ocekuju da ce to neko kupiti?

Bang!
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 14:57 (WindEmperor).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...

Hahaha najjaci su oni likovi sto stavljaju iteme od 250 EURA na RMAH! Jel tsvarno ocekuju da ce to neko kupiti?

Ekipa kupuje na veliko.....

Ocito ima dosta tata na svitu koji su direktori u velikim firmama -.-

15 godina
neaktivan
Diablo 3

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Moj PC  
4 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
WindEmperor kaže...

Ekipa kupuje na veliko.....

Ocito ima dosta tata na svitu koji su direktori u velikim firmama -.-

"We need the RMAH to support our magnificent servers!"
-Blizzard{#}

PanterA
17 godina
Diablo 3

ovo 250 je teze ali

ako imas 10ak po 10-20 dolara po itemu.  to je fina vec zarada ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam iz za*bancije stavio par lvl 30- itema na 200€ {#}, ali ovo nije američki server gdje kupuju hamburgere za 250$ tako da mislim ništa od toga {#}. Također, mislim da će na europskom RMAH-u biti puno manje kupovine nego na američkom, jedino ako se uključe Arapi onda bi moglo bit para.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nevjerojatno dokle su igre na PC-u dogurale.

Od hot seat igranja s prijateljem do prodaje piksela preko kontinenata.

It puts the lotion in the basket.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Dakle, Barbarian s 80k Lifea i 1700 ressa je nakon pet 1-shotova koji su mu napravili minioni, rage-quittao, a ja i ostali smo umrli još dvaput pa odustali. :) Act 3, nije boss nego obične elite i mini boss.

Smiješno nemoguće... a još su i fina kombinacija skillova. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Sto je blizz napravio u svezi toga? Stvorio je od svakog od nas jednog malog kineskog farmera, sebe postavio kao brokera (posredujem putem samog d3 AH.a) i uzima svoj dio kolaca.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 15:50 (smiglcro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Diablo 3

Dal igra netko pirata?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...

znaš kaj je najbolje?

ako ne proda item za 48 sati koliko traje aukcija popušio je 1 Euro po itemu sa RMAH

15 godina
Tonči kaže...

Dakle, Barbarian s 80k Lifea i 1700 ressa je nakon pet 1-shotova koji su mu napravili minioni, rage-quittao, a ja i ostali smo umrli još dvaput pa odustali. :) Act 3, nije boss nego obične elite i mini boss.

Smiješno nemoguće... a još su i fina kombinacija skillova. :)

ma nemoj mi reći da je hrabri tonči pao?

Lako se skrivati iza takvog barba koji ima miljarde za opremu i opet pada kao curica...jel sad i ti vidiš da su napravili nemoguću igru.

Ne interesiraju me athene i oni frikovi koji su noliferi itd. Klasični ljudi koji žele izazov...dobiju živciranje...a pošto sam živčan čovjek jako bojim se za sebe, svoj lap i ljude koji me okružuju.

16 godina
odjavljen

Haha, nemam ja takvog barba, ali nisam ni rekao da nije teško, preteško i glupo. Može se, ali je ... meh.

16 godina
neaktivan
Darky kaže...
WindEmperor kaže...

znaš kaj je najbolje?

ako ne proda item za 48 sati koliko traje aukcija popušio je 1 Euro po itemu sa RMAH

Di to piše?

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Darky kaže...
WindEmperor kaže...

znaš kaj je najbolje?

Di to piše?

Nigdje, uzima se 1 € po transakciji, dakle samo ako se proda u protivnome ne.

http://eu.battle.net/d3/en/game/guide/items/auction-house#selling  

15 godina
Tonči kaže...

Haha, nemam ja takvog barba, ali nisam ni rekao da nije teško, preteško i glupo. Može se, ali je ... meh.

Znam da nemaš, ali u isto vrijeme ćeš meni pametovati kako da svog napravim. Lako je igrati, barem mislim, kad imaš resisance tenka od barba a ti sa strane pucaš svoj dps. Probao sam par puta i dobar smo tim, ja i neki wiz, samo shit je jer ja mogu izdržati nekih 20-30 sek a on dotad ne može ubiti brzo.

Napravljeno je da se može preći da daješ novce u AH samo tako, jer blizz bere 15% uz to, ko mi garantira da pola itema koji se prodaju nije sam blizzard'??

16 godina
odjavljen

Vjerujem da si slabo igrao Diabla III, jer nema tenkanja ovdje. Aggro ne postoji u tom obliku i neprijatelji napadaju svih. No, slobodno nabavi Barbariana i igraj s njim. Meni je sasvim svejedno kako ćeš svoga napraviti.

15 godina
Diablo 3

Evo lagano se pocinje radit na jogurtu!

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 20:50 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ko zna, možda će jogurt imati bolji item drop calculator pa će biti igra interesantnija :)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
Diablo 3

probao malo act 2...lol one ose su me satrale da nisam ni trepnuo...megalol zakon. ode farmat act 1 over and over again možda nekad padne legendary...lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ima tko da bi prodao bnet acc sa samo d3 na njemu, ili ga mijenjao za nesto? :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

probao malo act 2...lol one ose su me satrale da nisam ni trepnuo...megalol zakon. ode farmat act 1 over and over again možda nekad padne legendary...lol

Kad vidim Elite Pack osa.. 

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
15 godina
puma_vkci kaže...
fila2208 kaže...

Kad vidim Elite Pack osa.. 

ne znam što bi od njega da...nemogu prić nikako a jedino što mi preostaje je kvit.

Ne razumijem imam nekih 13k dps, 8k armora, 250 resista i još onaj cry za dodatnih 55. 30k+ hp i pratički me one shotaju.

Mislim da ću svu opremu morat mijenjat i trpat samo resist i vitality, neznam zbilja.

17 godina
fila2208 kaže...

Napravljeno je da se može preći da daješ novce u AH samo tako, jer blizz bere 15% uz to, ko mi garantira da pola itema koji se prodaju nije sam blizzard'??

Komentar nepotreban. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
D3ViL kaže...
fila2208 kaže...

Komentar nepotreban. . .

dokaži da ne stavlja?

i molim te shvati da se ne piše sa dva ll nego jednim.

mislim ono zašto i nebi, kako bi mi ili bilo tko drugi mogao znati da ne stavljaju i ne profitiraju na tome svemu...ah nevini dječače.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 20:16 (fila2208).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice