Diablo 3 - SLUŽBENO POTVRĐEN! zaključana tema

poruka: 54
|
čitano: 12.412
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Diablo 3 - SLUŽBENO POTVRĐEN!

Upravo pogledao predstavljanje klasa i gameplay trailer i sta reci nego AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........... Belji se Belji se Belji se

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, Leadtek 7900 GS 256 MB, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

TUTUTUT ludnica!!!! bilo je i vrijeme! Cool

Faithless Is He Who Says Farewell When The Road Darkens

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U jbt mogo bi roknut razred kad pocnem igrat Diablo Nevinašce

ASUS STRIKER EXTREME, INTEL Core2Quad Q6600 BOX 4*2.4 + Cooler ZALMAN CNPS9500, PC-6400, 4 GB 2* 500.0 GB SEAGATE, GeForce PCX 8800 GTX, 768MB DDR3, PIONEER DVR-115DBK APLUS CS-188A PC Case. 600W, OCZ StealthXStream. 22'' LCD SAMSUNG SM 2232BW,

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kralj je mrtav, živio kralj Smijeh

jedva čekam

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2008 15:41 (archeron).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prvo SC2 a sada Diablo 3........život je lijep! SmijehSmijehCool

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čudim se koliko Blizzard ima projekata.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Diablo 3 - SLUŽBENO POTVRĐEN!
Psiho246 kaže...
Reko bi da ako mos vrtit WoW da mos vrtit i Diablo 3. :)
 Ja vjerujem da ce trebati malo više od WoW-a jer ipak je ovo Diablo 3 u 21. stoljeću... Belji se
There are no coincidences only opportunities...
17 godina
daredevil87 kaže...
Psiho246 kaže...
Reko bi da ako mos vrtit WoW da mos vrtit i Diablo 3. :)
 Ja vjerujem da ce trebati malo više od WoW-a jer ipak je ovo Diablo 3 u 21. stoljeću... Belji se
 Heh, ma nisam sad mislio na high, neg tek tolko da ga mozes....vrtit....Belji se
Al ja mislim da stvarno nece trebat mnogo da se igra ova igra na high.
Jest da izgleda dobro ali ne i fenomenalno, no to je sporedna stvar, da je i 2D igra bi sigurno bila OMFGBBQ dobra. :D

Ko ce cekat jos godinu dve da izadje ovo... =/
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
neaktivan

To je to što se traži ljudi Smijeh

Ja sam potpuno drukčiji od drugih
17 godina
neaktivan

Engine je isti kao onaj Starcrafta 2...

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

AAAAAAAAAAAAAAAA roknut cu godinu faksa zbog Diabla 3 i Star Crafta 2! :D :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gameplay izgleda preeeedobro.Obozavatelj sam serijala Diablo dok sam gledao Filmove tresao sam se od uzbudzenja.. Najvjerovatnije igrica nije prezahtjevna jer ipak Blizard zna svoj posao i vjerovatno ce je ispolirat tako da radi na starijim strojevima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Oko cega se vi zamarate!!!

Pa igra ce izaci za mozda godinu dana ili vise, do onda cemo imati puno mocnija racunala.

A i zbog Diabla 3 vrijedi napraviti upgrade graficke ili cak cijele masine.

Yes, No.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vedran kaže...

Oko cega se vi zamarate!!!

Pa igra ce izaci za mozda godinu dana ili vise, do onda cemo imati puno mocnija racunala.

A i zbog Diabla 3 vrijedi napraviti upgrade graficke ili cak cijele masine.

Prije no što dođe Diablo treba sve sredit u školi da se ne tresne xD, jedva čekam!!!!!!!!
ASUS STRIKER EXTREME, INTEL Core2Quad Q6600 BOX 4*2.4 + Cooler ZALMAN CNPS9500, PC-6400, 4 GB 2* 500.0 GB SEAGATE, GeForce PCX 8800 GTX, 768MB DDR3, PIONEER DVR-115DBK APLUS CS-188A PC Case. 600W, OCZ StealthXStream. 22'' LCD SAMSUNG SM 2232BW,
17 godina
neaktivan
hdiablo kaže...

Gameplay izgleda preeeedobro.Obozavatelj sam serijala Diablo dok sam gledao Filmove tresao sam se od uzbudzenja.. Najvjerovatnije igrica nije prezahtjevna jer ipak Blizard zna svoj posao i vjerovatno ce je ispolirat tako da radi na starijim strojevima.

Hmm, to mi se nikad nije desilo...

LOL na podcrtano.
If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan

dugo smo cekali 3. nastavak , samo da ispadne dobar u sto ne sumnjam

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina

mislim da ce mnogi jos koji puta zaigrati prvi i drugi dio u iscekivanju treceg... znam da ja hocu, a mogli bi i knjige opet procitatCool

sve u svemu, odlicna vijest!

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo vam malo začina sa RLSLOGa (carstvo za nove releasove Osmijeh ) Obratite pozornost na online komponentu koja se planira, da se neki ne ponadaju prerano da će biti naglasak na solo:

”Diablo III is first and foremost a co-operative game,” that’s the message from Blizzard. They’re not expecting you to play this on your own, so we’re looking at plenty of online options for slashing our way through those dungeons.

Ostalo čitajte sami...

Thumbs up za D3!

Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedino mi još nije jasno - Blizzard je jaka ekipa na mnogo područja kod razvoja neke igre, ali zar su baš i ovdje morali ugurati u priču da novo the Zlo dolazi opet s nekakvim meteorom sa neba (bar tako kaže uvodni trailer)?! Jel nisu malo bolje mogli smisliti nastavak Diabla II?

Dvojka je fantastično nastavila Jedinicu s preobrazbom "pozitivca" u samoga the Vraga - genijalno ostvarena veza s nastavkom.

Ali uvodni meteor u Warcraftu, pa uvodni meteor u Diablu III...

Kako netko reče ovdje, the Vrag je u the Paklu (zao duh) pa se opet mogao negdje naseliti, u neko novo tijelo, na spektakularniji, dramatičniji način.

Kako vi tumačite to iz trailera?

Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2008 11:00 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
Faerdhur kaže...

Jedino mi još nije jasno - Blizzard je jaka ekipa na mnogo područja kod razvoja neke igre, ali zar su baš i ovdje morali ugurati u priču da novo the Zlo dolazi opet s nekakvim meteorom sa neba (bar tako kaže uvodni trailer)?! Jel nisu malo bolje mogli smisliti nastavak Diabla II?

Dvojka je fantastično nastavila Jedinicu s preobrazbom "pozitivca" u samoga the Vraga - genijalno ostvarena veza s nastavkom.

Ali uvodni meteor u Warcraftu, pa uvodni meteor u Diablu III...

Kako netko reče ovdje, the Vrag je u the Paklu (zao duh) pa se oopet mogao negdje naseliti, u neko novo tijelo, na spektakularniji način.

Kako vi tumačite to iz trailera?

Tri zla su zauvijek mrtva, bar je tako trebalo biti tako da se The Vragovi nemogu naseliti u neko novo tijelo il ja bar ne vidim nacina.
Meteor nemora nista znacit, mozda je to obican spell reinkarniranog diabla il nes neam pojma.
Moda postoji negdje u svemiru mjest gje vragovi i andeli idu kad umru na zemlji pa je diablo doso meteorom natrag na zemlju?
Meh bezvezne spekulacije, najbolje cekat pa vidit.
17 godina
neaktivan

Mene samo frka kako neću stiči sve te super igre izigrati kak spada. Igram AoC, LOTRO, čekaju me par dobrih singlica (Mass Efect, Alone in the Dark, Lego Indy...), a još ove godine stižu Far Cry 2, Lego Batman, Fallout 3 itd., da bi na godinu došle Warhammer online AoR, Starcraft 2, Diablo 3 i tko zna koje sve još divote..    ne vidim kako nači vremena za sve to.

Trebat će se itekako filtrirati naslove, te možda čak na neko vrijeme izbaciti MMOove dok se ne odigraju svi dobri singlplayeri (a do tada će nam svi bitni MMOovi biti fino ispolirani hehehe..).

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Mene samo frka kako neću stiči sve te super igre izigrati kak spada. Igram AoC, LOTRO, čekaju me par dobrih singlica (Mass Efect, Alone in the Dark, Lego Indy...), a još ove godine stižu Far Cry 2, Lego Batman, Fallout 3 itd., da bi na godinu došle Warhammer online AoR, Starcraft 2, Diablo 3 i tko zna koje sve još divote..    ne vidim kako nači vremena za sve to.

Trebat će se itekako filtrirati naslove, te možda čak na neko vrijeme izbaciti MMOove dok se ne odigraju svi dobri singlplayeri (a do tada će nam svi bitni MMOovi biti fino ispolirani hehehe..).

Heh znam kako se osjecas, i sam sam morao izbacit par dobrih naslove ove godine...
Odlucio sam da nemrem vise MMOe igrat zasad, bar dok AoC se ne iz "polsha" ili dok WAR ne izadje (s dobrim reviewima).
No Diablo 3 i Fallout 3 je must have/play!
17 godina
neaktivan

Faerdhur: U D2 smo unistili worldstone i otvorili vrata pakla. Meteor je samo detalj u video-u, zlo ne dolazi s njim. Ne brini za pricu blizzard nikad ne zajebe.

Poznavajuci blizzard oni nam nisu otkrili ni 20% divota a mi smo vec u transu.. sta ce bit kad objave sve detalje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2008 13:09 (archeron).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ludnica, samo cekam da preorderam ovo :D

Jos ostaje RPG, sve su mi zelje ispunjene :P

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice