Upravo pogledao predstavljanje klasa i gameplay trailer i sta reci nego AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...........
Upravo pogledao predstavljanje klasa i gameplay trailer i sta reci nego AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...........
TUTUTUT ludnica!!!! bilo je i vrijeme!
U jbt mogo bi roknut razred kad pocnem igrat Diablo
kralj je mrtav, živio kralj
jedva čekam
Prvo SC2 a sada Diablo 3........život je lijep!
Čudim se koliko Blizzard ima projekata.
To je to što se traži ljudi
Engine je isti kao onaj Starcrafta 2...
AAAAAAAAAAAAAAAA roknut cu godinu faksa zbog Diabla 3 i Star Crafta 2! :D :D
Gameplay izgleda preeeedobro.Obozavatelj sam serijala Diablo dok sam gledao Filmove tresao sam se od uzbudzenja.. Najvjerovatnije igrica nije prezahtjevna jer ipak Blizard zna svoj posao i vjerovatno ce je ispolirat tako da radi na starijim strojevima.
Oko cega se vi zamarate!!!
Pa igra ce izaci za mozda godinu dana ili vise, do onda cemo imati puno mocnija racunala.
A i zbog Diabla 3 vrijedi napraviti upgrade graficke ili cak cijele masine.
Oko cega se vi zamarate!!!
Pa igra ce izaci za mozda godinu dana ili vise, do onda cemo imati puno mocnija racunala.
A i zbog Diabla 3 vrijedi napraviti upgrade graficke ili cak cijele masine.
Gameplay izgleda preeeedobro.Obozavatelj sam serijala Diablo dok sam gledao Filmove tresao sam se od uzbudzenja.. Najvjerovatnije igrica nije prezahtjevna jer ipak Blizard zna svoj posao i vjerovatno ce je ispolirat tako da radi na starijim strojevima.
dugo smo cekali 3. nastavak , samo da ispadne dobar u sto ne sumnjam
mislim da ce mnogi jos koji puta zaigrati prvi i drugi dio u iscekivanju treceg... znam da ja hocu, a mogli bi i knjige opet procitat
sve u svemu, odlicna vijest!
Evo vam malo začina sa RLSLOGa (carstvo za nove releasove ) Obratite pozornost na online komponentu koja se planira, da se neki ne ponadaju prerano da će biti naglasak na solo:
”Diablo III is first and foremost a co-operative game,” that’s the message from Blizzard. They’re not expecting you to play this on your own, so we’re looking at plenty of online options for slashing our way through those dungeons.
Ostalo čitajte sami...
Thumbs up za D3!
Jedino mi još nije jasno - Blizzard je jaka ekipa na mnogo područja kod razvoja neke igre, ali zar su baš i ovdje morali ugurati u priču da novo the Zlo dolazi opet s nekakvim meteorom sa neba (bar tako kaže uvodni trailer)?! Jel nisu malo bolje mogli smisliti nastavak Diabla II?
Dvojka je fantastično nastavila Jedinicu s preobrazbom "pozitivca" u samoga the Vraga - genijalno ostvarena veza s nastavkom.
Ali uvodni meteor u Warcraftu, pa uvodni meteor u Diablu III...
Kako netko reče ovdje, the Vrag je u the Paklu (zao duh) pa se opet mogao negdje naseliti, u neko novo tijelo, na spektakularniji, dramatičniji način.
Kako vi tumačite to iz trailera?
Jedino mi još nije jasno - Blizzard je jaka ekipa na mnogo područja kod razvoja neke igre, ali zar su baš i ovdje morali ugurati u priču da novo the Zlo dolazi opet s nekakvim meteorom sa neba (bar tako kaže uvodni trailer)?! Jel nisu malo bolje mogli smisliti nastavak Diabla II?
Dvojka je fantastično nastavila Jedinicu s preobrazbom "pozitivca" u samoga the Vraga - genijalno ostvarena veza s nastavkom.
Ali uvodni meteor u Warcraftu, pa uvodni meteor u Diablu III...
Kako netko reče ovdje, the Vrag je u the Paklu (zao duh) pa se oopet mogao negdje naseliti, u neko novo tijelo, na spektakularniji način.
Kako vi tumačite to iz trailera?
Mene samo frka kako neću stiči sve te super igre izigrati kak spada. Igram AoC, LOTRO, čekaju me par dobrih singlica (Mass Efect, Alone in the Dark, Lego Indy...), a još ove godine stižu Far Cry 2, Lego Batman, Fallout 3 itd., da bi na godinu došle Warhammer online AoR, Starcraft 2, Diablo 3 i tko zna koje sve još divote.. ne vidim kako nači vremena za sve to.
Trebat će se itekako filtrirati naslove, te možda čak na neko vrijeme izbaciti MMOove dok se ne odigraju svi dobri singlplayeri (a do tada će nam svi bitni MMOovi biti fino ispolirani hehehe..).
Mene samo frka kako neću stiči sve te super igre izigrati kak spada. Igram AoC, LOTRO, čekaju me par dobrih singlica (Mass Efect, Alone in the Dark, Lego Indy...), a još ove godine stižu Far Cry 2, Lego Batman, Fallout 3 itd., da bi na godinu došle Warhammer online AoR, Starcraft 2, Diablo 3 i tko zna koje sve još divote.. ne vidim kako nači vremena za sve to.
Trebat će se itekako filtrirati naslove, te možda čak na neko vrijeme izbaciti MMOove dok se ne odigraju svi dobri singlplayeri (a do tada će nam svi bitni MMOovi biti fino ispolirani hehehe..).
Faerdhur: U D2 smo unistili worldstone i otvorili vrata pakla. Meteor je samo detalj u video-u, zlo ne dolazi s njim. Ne brini za pricu blizzard nikad ne zajebe.
Poznavajuci blizzard oni nam nisu otkrili ni 20% divota a mi smo vec u transu.. sta ce bit kad objave sve detalje.
Ludnica, samo cekam da preorderam ovo :D
Jos ostaje RPG, sve su mi zelje ispunjene :P