Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.413.533
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Haker_x kaže...

To smo trebali ranije, danas je kasno, cijene su se već uduplale.

ja sam uzeo par komada ovih dreamhack 2014 ibuypower kad su bile po 1.5 eur, ne namjeravam ih prodavati dok ne odu na 300+ 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

sva sreca pa jos imam fnatic katowice 2014 :D

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
chaselol kaže...
Haker_x kaže...

To smo trebali ranije, danas je kasno, cijene su se već uduplale.

ja sam uzeo par komada ovih dreamhack 2014 ibuypower kad su bile po 1.5 eur, ne namjeravam ih prodavati dok ne odu na 300+ 

Mogao bi mi prodat koju ;) al ozbiljno , barem jednu ;) cijena im raste sad je na 26 evrica 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 14:27 (Adict).
16 godina
neaktivan

imam ak47 redline FT sa ibp 2014 dreamhack stickerom, jako dobro izgleda, skoro kao mw. ako netko hoce trade nek ponudi nesto u inbox :D

0 0 hvala 0
14 godina
cyclone kaže...

imam ak47 redline FT sa ibp 2014 dreamhack stickerom, jako dobro izgleda, skoro kao mw. ako netko hoce trade nek ponudi nesto u inbox :D

ne vrijedi ti to nista vise nego obicni bez stikera

13 godina
cyclone kaže...

Ja imam 4 sa 4x ibp 2014 dh stickerima :D
Tek za 4 stickera mozes traziti neki overpay, 1 sticker manje vise same shit

@adict nema sanse da ih prodam :D kupi s marketa ili s kljucevima od ljudi, isplati se, cijena samo moze gore ici, to je jedini americki tim koji je nesto radio na pro CS:GO sceni, cijena ce samo gore ici :)

11 godina

evo jedan danas od mene...sad kad gledam u tri tjedna sa LEM pao na MGE !!! haha preloše XD

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina
protjeran

Pozdrav ruljo, nisam valjda par godina pokrenuo cs-go do jucer(no svejedno nek vas bude strah:), dali m4a1 ima isti damage i preciznost s prigusivacem? i gdje mogu vidjeti neku svoju statistiku o headshotovima i sl a da nije ona ingame?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

http://csgo-stats.com/

Najbolji site za to.

Output dmg je isti, na daljinu 1s je preciznija i bolji izbor.

P.S. cool patch dolazi operacija ubrzo i nadam se neki skin za rukavice (asiimov/redline perhaps )

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 21:37 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran

jeli 50% headshotova ok za pocetak? mislim da cu promjeniti mis, razmisljam o tome vec duze vrijeme..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Tek si poceo, 15h gameplaya :)

Uglavnom, ne obracaj paznju puno na statistiku na pocetku, samo savladaj "pametno" pucanje, strafe i nauci 2-3 smoke-a ko T i bices bolji od 50% u startu.

Pristojan mis i podloga, smirena ruka je 75% cs-a

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 22:21 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

jep...za očekivati je da će ti HS postotak padati...tek imaš 15h kao što je kolega rekao.

Evo meni prema toj stranici HS 25,5% što je upola manje nego tvoja, a accuracy 21% što je veća za nešto više od 3%...zanemari statistiku, teamplay i komunikacija je ono važno. Naravno treba znati i baciti koji taktički smokeo, molotov, HE

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina
protjeran
MasterG kaže...

jep...za očekivati je da će ti HS postotak padati...tek imaš 15h kao što je kolega rekao.

Evo meni prema toj stranici HS 25,5% što je upola manje nego tvoja, a accuracy 21% što je veća za nešto više od 3%...zanemari statistiku, teamplay i komunikacija je ono važno. Naravno treba znati i baciti koji taktički smokeo, molotov, HE

ma imam ja poprilicno sati u svim ostalim counterima, to pitam iz razloga sto ovaj nisam uopce igrao...

13 godina
neaktivan
Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Također 38.8% HS jer mi AWP kvari HS statistiku

...My life, My game, My rules...
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 10:14 (SoynTech).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ajme decki pa rokam vas ko beba zvecku, jos kad pohvatam malo ove nove mape i dinamiku oruzja...;)
11 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Ajme decki pa rokam vas ko beba zvecku, jos kad pohvatam malo ove nove mape i dinamiku oruzja...;)

Ove workshop mape bi ti trebale također pomoči: 

Dust 2 - Smoke Practice

Cache - Smoke Practice

Inferno Training

Mirage Training

Crosshair Generator

Jumps Training

Ispravljen link. Imao sam 20+ otvorenih tabova pa sam krivi linkao 

...My life, My game, My rules...
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 11:41 (SoynTech).
11 godina
neaktivan
SoynTech kaže...
Stjepanj kaže...

Crosshair Generator

Ako se nevaram to je Viewmodel generator.

Ovo je Crosshair generator od istog lika.

12 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Sad si ti uzeo igrat cs go  ?

Nemoj se prkosit gravitaciji .
12 godina
protjeran
MasterG kaže...

evo jedan danas od mene...sad kad gledam u tri tjedna sa LEM pao na MGE !!! haha preloše XD

Ja sam pao za 4 ranka u 5 mečeva, od kojih su bile 3 pobjede i jedan draw, te samo jedan poraz.

Neki dan su opet prčkali po rank sistemu, tak da su svi pali dolje. Žele GE likove učliniti još ekskluzivnijima.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
14 godina
neaktivan

Jel ima neki zadovoljavajuci go hrvatski server?

Ako ima nesto pametno molim da javite IP.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 16:26 (domagoj05).

0 0 hvala 0
14 godina

Može objašnjenje u kratkim crtama za mene njuba. Kaj to ne štima sa rankingom? I zašto je on tako bitan? Odeš na server, malo se napucavaš i bok. Kakve veze ima koji si rank? 

13 godina
quickr kaže...

Može objašnjenje u kratkim crtama za mene njuba. Kaj to ne štima sa rankingom? I zašto je on tako bitan? Odeš na server, malo se napucavaš i bok. Kakve veze ima koji si rank? 

Kratke crte...

Veći rank veći pens

Rank nije estetika nego ovisno o ranku dobivas protivnike koji su relativni tvom ranku.

Za uletit u igru, napucavat 10 minuta i bok bok postoji deathmatch.

Za donekle kompetitivno igranje treba postojat neka vrsta rankiranja, zato je ljudima vazno da pokaze da su bolji, ono suka blyat i sportski duh.

Veći rank veći pens

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 17:08 (Et_Tu_Brute?).
14 godina

Ok.. nastavno na ovo: "ovisno o ranku dobivaš protivnike"... kako to da upadam u mečeve gdje jedna strana redovno masakrira drugu. Zar nebi ja onda, kao netko tko je tek počeo igrati, upadati u mečeva se istom takvom ekipom? Ili barem da su timovi podjednaki? 

13 godina
quickr kaže...

Ok.. nastavno na ovo: "ovisno o ranku dobivaš protivnike"... kako to da upadam u mečeve gdje jedna strana redovno masakrira drugu. Zar nebi ja onda, kao netko tko je tek počeo igrati, upadati u mečeva se istom takvom ekipom? Ili barem da su timovi podjednaki? 

Sad neznam gdje si tocno u rankingu i jesi li uopce dobio onih 10 pobjeda da ti se dodijeli rank... Ako jos nisi zaradio svoj rank onda je moguce da te igra računa kao gold nova 2, pa ako igras bolje od toga ranka onda ces dobit veci rank, ako cesto gubis na tom ranku onda ce ti se dodijelit nizi rank. Nisam siguran jeli gold nova 2, ali je tu negdje....

Ali naravno rankiranje nije savrseno,  na bilo kojem ranku mozes uletit u premade ekipu koja ce satrat sve. Tako i na nizim levelima mozes naletit na ekipu koja gazi sve pred sobom, i to ti je velika sansa da su smurfovi, jer je igra bila na rasprodaji pa si ljudi nabavaili druge račune za maltretiranje silvera :)

Ubi bene, ibi patria.
14 godina

nemam još rank, istina  

13 godina

A i zaboravih nadodat, ova frka sto je nastala oko rankova. Uglavnom, Valve je promijenio sistem rankiranja, bilo je previse igrača koji su bili u visokim rankovima. Pa recimo u global elite ranku, bila je dosta ogromna razlika između igrača, oni koju su nekako dogurali do tog ranka i onih profi igrača je ogromna razlika... Pa je valve malo to kalibrira i dosta ljudi je srusilo za par rankova... Pa im je efektivno postao pens manji. :) 

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 17:25 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

A i zaboravih nadodat, ova frka sto je nastala oko rankova. Uglavnom, Valve je promijenio sistem rankiranja, bilo je previse igrača koji su bili u visokim rankovima. Pa recimo u global elite ranku, bila je dosta ogromna razlika između igrača, oni koju su nekako dogurali do tog ranka i onih profi igrača je ogromna razlika... Pa je valve malo to kalibrira i dosta ljudi je srusilo za par rankova... Pa im je efektivno postao pens manji. :) 

Malo su pretjerali bili, ja pao 6 rankova 

My love towards the world grew and multiplied more and more. I didnt want the last battle to come. I started to wish... for these days to go on forever.
13 godina
hari85 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Malo su pretjerali bili, ja pao 6 rankova 

Mene sa Lem na DMG, ali vracam se polako :)

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
neaktivan

Ja ne vjerujem koji sam ja lucker, znaci prije par dana uzmem sa zengaming-a Stattrak P90 Asiimov Field Tested od 20€ i posalju mi offer 2,3 dana kasnije i evo maloprije mi poslali jos jedan isti skin, vjerojatno neki bug kod njih pa im nije dosla obavijest da sam vec jednog dobio, sad sam ga betao na Pentu protiv unu.ain (Hunden igra za njih, ez win).

Inace u 3 dana sam s onog prvog P90-a dosao na 120€ vrijedan Karambit Urban Masked FT, ide me nesto ovih dana :D

BCko
Moj PC  
0 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice