Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.414.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Counter Strike: Global Offensive
chaselol kaže...

Ako si isao upgrade sa win8 ili kog vec na win10 imas manje performanse nego da si fresh instal win10.

Da poprilicno glupo ali tako je 

da isao sam upgrade sa 8 na 10 .. Mislim debilana totalna , komp 10 k kuna . CSGO igram na med postavkama i dobijem 200 fpsa . Frend sa grafickom od 2k kuna nvidida 960 g1 ima 350 400 fpsa :) ko je tu lud , mislim da bi mi pomogao novi win ( zapravo nova instalacija windowsa ) . Iskreno tlaka mi to raditi samo radi programa koje moram skidat za komp a njih je jedno 20 30 ... 

edit: mislim da cu se vratiti na 8 jer koliko citam po netu ljudi sa istim konfiguracijama ko i ja imaju isti problm i ljudi kazu da je problem u win 10 ...

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2016 16:56 (Adict).
17 godina
Adict kaže...
chaselol kaže...

Ako si isao upgrade sa win8 ili kog vec na win10 imas manje performanse nego da si fresh instal win10.

da isao sam upgrade sa 8 na 10 .. Mislim debilana totalna , komp 10 k kuna . CSGO igram na med postavkama i dobijem 200 fpsa . Frend sa grafickom od 2k kuna nvidida 960 g1 ima 350 400 fpsa :) ko je tu lud , mislim da bi mi pomogao novi win ( zapravo nova instalacija windowsa ) . Iskreno tlaka mi to raditi samo radi programa koje moram skidat za komp a njih je jedno 20 30 ... 

edit: mislim da cu se vratiti na 8 jer koliko citam po netu ljudi sa istim konfiguracijama ko i ja imaju isti problm i ljudi kazu da je problem u win 10 ...

neželim započet nvidia amd rat, al ima puno i u dajverima, ak koristiš ove zadnje nove od amd možda ti oni rade probčlem,a ak si htio fini stream, trebo so ić na nvidiu jer uskoro če shadowolay imat stream na yt, nez gubljenja ikakavih performansi.

znam da amd ima puno jači hw od nvidie, al kaj se može kad amd ima neoptimizirane drajvere, probaj sa starijim drajverima, znam da se puno ljudi žali na nove amd drajvere, a bilo i pregorenih kartica

peace

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2016 17:28 (mrakky).
12 godina
protjeran
mrakky kaže...
Adict kaže...
chaselol kaže...

neželim započet nvidia amd rat, al ima puno i u dajverima, ak koristiš ove zadnje nove od amd možda ti oni rade probčlem,a ak si htio fini stream, trebo so ić na nvidiu jer uskoro če shadowolay imat stream na yt, nez gubljenja ikakavih performansi.

znam da amd ima puno jači hw od nvidie, al kaj se može kad amd ima neoptimizirane drajvere, probaj sa starijim drajverima, znam da se puno ljudi žali na nove amd drajvere, a bilo i pregorenih kartica

peace

ma nema rata ;) streamam na twitch ne YT . uzeo sam amd jer ga vise volim ;) Mislim znam da mi i iova konfa treba gurat stream na 60 fpsa i da mu u irgi ima minimalno 150 fpsa jer sma tako prije i imao . Veceras vratim stare drivere pa probam . 

13 godina
Counter Strike: Global Offensive

Ja na 7950 i najnovijim driverima, sve max 1080p imam ~250-270 fpsa i uz to koristim Windows10.
Sigurno ti se instalacija zbrljavila, nista drugo.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
chaselol kaže...

Ja na 7950 i najnovijim driverima, sve max 1080p imam ~250-270 fpsa i uz to koristim Windows10.
Sigurno ti se instalacija zbrljavila, nista drugo.

nemora, a i može bit, nek proba sa starijim drajverima, nije svaka konfiguracija ista, i ne rade sve aplikacije na svaoj konfi isto. sry na off topic

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
17 godina
neaktivan
MasterG kaže...

Options -- Game Settings, look for "Enable Game Instructor Messages" and set it to "No"

chaselol kaže...

help and options, game settings, set guide to no

Hvala, ali nije to to. To je da se iskljuci ono ponavljanje kako se nisani snajperom, kako se baca bomba, itd.

Ovaj svoj problem sam rijesio tako da sam HUD skalirao da bude manji pa sam maknuo tu poruku s krizica. Ima i na redditu ta tema.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
13 godina

A to je na manjim rezolucijama problem garant, ali dobro imas hud scale opcije pa se da to dorediti :)
I kod mene je tako ali ne obracam paznju jer na 1080p 24" izgleda minimalisticki

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
chaselol kaže...

A to je na manjim rezolucijama problem garant, ali dobro imas hud scale opcije pa se da to dorediti :)
I kod mene je tako ali ne obracam paznju jer na 1080p 24" izgleda minimalisticki

Kod mene je isto 1080p, no mozda je onda problem u monitoru koji je 21.5", a ne 24". No bitno da sam sa skaliranjem sredio. Hvala svima.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
14 godina

Ekipa, može par njubovskih pitanja. Nabavio sam CS:GO friško prije par sati. Zadnji CS koji sam igrao je bio 1.6 prije nekih 10 godina.

1. kako, ako je moguće, blokirati kompletno voice chat? da mi se ekipa ne dere na uho 

2. u demolition-u, da li zbilja moram igrati sa oružjima koje dobijem ili ja to konstantno upadam u nekakve čudne igre? krenem sa riflom, pa na p90, pa svašta nešto, pa završim na gun-u i sniperu. gdje je nestalo ono kupovanje oružja prije svake runde?

3. ima li u workshopu koja dobra cs_estate mapa koja vjerno replicira onu iz 1.6 ako itko zna? 

4. ima kakav hrvatski CS klan ali da je uglavnom zrela ekipa, bez dječurlije 

13 godina
neaktivan
quickr kaže...

Ekipa, može par njubovskih pitanja. Nabavio sam CS:GO friško prije par sati. Zadnji CS koji sam igrao je bio 1.6 prije nekih 10 godina.

1. kako, ako je moguće, blokirati kompletno voice chat? da mi se ekipa ne dere na uho 

2. u demolition-u, da li zbilja moram igrati sa oružjima koje dobijem ili ja to konstantno upadam u nekakve čudne igre? krenem sa riflom, pa na p90, pa svašta nešto, pa završim na gun-u i sniperu. gdje je nestalo ono kupovanje oružja prije svake runde?

3. ima li u workshopu koja dobra cs_estate mapa koja vjerno replicira onu iz 1.6 ako itko zna? 

4. ima kakav hrvatski CS klan ali da je uglavnom zrela ekipa, bez dječurlije 

1. "voice_enable 0" u konzolu

2. da

3. idi pa vidi

4. ima bcko

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
13 godina
neaktivan

Ono kad ti prijatelj postane salty i baca hackusatione u pištolj rundi, pa postane malo dijete i počne ti pričat da si loš 

Preporuka: smanjite zvuk

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 13:48 (Roko567).

1 0 hvala 0
14 godina

Zbog takvih sam pitao kako ubiti voice chat 

10 godina
neaktivan

Vec 3 godine igram CS:GO, a u nitijednom periodu me betting i gambling nisu zanimali, al postalo mi je glupavo gledajuci svoj inventory gdje je najvrijedniji skin M4A1-S | Basilisk...wtf

Pored bettanja na CSGOLounge i Jackpota, postoje li kojekakve alternative gdje se lakse mogu namaknit skinovi malim ulozima i slicno.

Takodjer, gdje bi odprilike bile najbolje analize za bettanje?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
metrix.2k kaže...

Vec 3 godine igram CS:GO, a u nitijednom periodu me betting i gambling nisu zanimali, al postalo mi je glupavo gledajuci svoj inventory gdje je najvrijedniji skin M4A1-S | Basilisk...wtf

Pored bettanja na CSGOLounge i Jackpota, postoje li kojekakve alternative gdje se lakse mogu namaknit skinovi malim ulozima i slicno.

Hvala!

Kad si već izdržao tri izdrži i dalje. Spušit ćeš sve vjeruj mi. Rijetki se uspiju obogatit na kocki...

10 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...
metrix.2k kaže...

Hvala!

Kad si već izdržao tri izdrži i dalje. Spušit ćeš sve vjeruj mi. Rijetki se uspiju obogatit na kocki...

Nije mi toliko ni do zarade koliko do hobija :) Ugl. ukoliko netko može podijelit par korisnih linkova bio bih zahvalan.

14 godina

Evo moj kratak highlight... Mozda jednog dana naucim korsitit HLAE :P

www.youtube.com/MikadiN

6 0 hvala 0
14 godina

Ako bi mi netko htjeo pravit drustvo u kezualu, posto imam cooldown za competitiv neka mi u pm posalje link na steam profil da se malo zabavimo

sup bro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad se ima cooldown na competitiveu ima faceit :)

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Haker_x kaže...

Moze koji link ovo ono?

sup bro?
14 godina
Strm kaže...
Haker_x kaže...

Moze koji link ovo ono?

http://bfy.tw/3baW

www.youtube.com/MikadiN
12 godina
protjeran

Prodajem noz za Headset cloud 2 , noz kosta ¸150 evra stoga slusalice kostaju 100 evra . Oprostite ako sam prekrsio pravila pa u temi stavio da prodajem a tu ce svi vidit . 

M9 Bayonet | Case Hardened noz sve ostalo u PM . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Sta vi kazete na ovaj permaban za clanove ex-iBP i Epsilona, ja msm da je preostro
steta za swaga, ostace upamcen kao jedan od najvecih SBBKBB slucajeva u CS:GO historiji

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
coRey kaže...

Sta vi kazete na ovaj permaban za clanove ex-iBP i Epsilona, ja msm da je preostro
steta za swaga, ostace upamcen kao jedan od najvecih SBBKBB slucajeva u CS:GO historiji

Meni je iskreno pretuzno, toliko karijera unisteno zbog gluposti, a swag je mogao bit top igrač bez problema, ovako NA nikad neće imat tim koji bi se mogao nositi s europskim timovima

14 godina
coRey kaže...

Moja kazna: za iBP - svi odbitci idu u humanitarne svrhe; za epsilon: dosta je bila godina dana iscekivanja...

Nek se Valve sam nabije na qrac, jer je bezobrazno da samo tako ih banaju(nisu postojala nikakva pravila, tako da nisu nista ni preksili...), a pritom su cekali godinu dana da donesu konkretnu odluku. Triba primjer za ostale, ali uveo bi samo pravilo da se uopce pro igraci nesmiju bet-at...nikada. Tko prekrsi = zbogom.

www.youtube.com/MikadiN
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 14:02 (Komunist Izet).
11 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...
coRey kaže...

Moja kazna: za iBP - svi odbitci idu u humanitarne svrhe; za epsilon: dosta je bila godina dana iscekivanja...

Nek se Valve sam nabije na qrac, jer je bezobrazno da samo tako ih banaju(nisu postojala nikakva pravila, tako da nisu nista ni preksili...), a pritom su cekali godinu dana da donesu konkretnu odluku. Triba primjer za ostale, ali uveo bi samo pravilo da se uopce pro igraci nesmiju bet-at...nikada. Tko prekrsi = zbogom.

ma presmijesno sve to zvuci, pa sam onaj clanak na blogu(kao da ga je neko iz osnovne skole pisao) ne govori ni ko je banovan, nigdje nisu naveli imena, sve nekako preko neke stvari radi Valve kad je u pitanju CS:GO a vrlo dobro znaju koliko ima para taj naslov donosi

pro igraci(komentatori, analiticari i svi koji rade CS:GO turnire) se ne smiju kladiti bas od tog trenutka kad je iBP i Epsilon banovan(feb prosle god.), znaci pravilo nije prije postojalo, kao i obicno treba nesto j3beno da se desi pa da se Valve sjeti da i CS:GO postoji i da trebaju neka pravila , dok su kladjenja na jackpot siteovima dozvoljena

ako su ovi banovani ja ne vidim ni jedan razlog zasto i Skadoodle nije, smijesno je to da je on nevin a ucestvovao je u svemu samo nije dobio skinove na kraju(i to trebao je dobiti skinove ali ih nisu imali dovoljno u datom trenutku za njega), znaci OK je nastimati mec ako neces na kraju skinove uzeti, glupost na kvadrat

13 godina
neaktivan

Skadoodle je najveći sretnik jer mu nisu stigli poslat skinove... Daj ajde, cijeli tim throwa a on kao ne zna? Ne znam ko u to može vjerovat, naravno da je i on sudjelovao

1 0 hvala 0
13 godina
coRey kaže...

Super, kupite ibp stickere ako imate love i bice profita :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 17:24 (chaselol).
17 godina
odjavljen
coRey kaže...

Slažem se s odlukom, to je upozorenje drugima da se takva sranja ne ponavljaju.

13 godina
neaktivan

Malo zajebancije na smurfu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Super, kupite ibp stickere ako imate love i bice profita :D

To smo trebali ranije, danas je kasno, cijene su se već uduplale.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice