Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.414.153
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
mrakky kaže...

edit2

ispravljeno star trak, ne star trek hehe

ahahahahahahahaha jel moguće 

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
11 godina

evo jedan ACE Famas od mene danas

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 17:57 (MasterG).
14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Pozdrav!

Upravo sam kupio CS:GO na Steamu. Imam problem sa crashom.

Znaci, mapa mi se ucita i kad dode do onog dijela 5 sekundi i continue, igra se crasha bez ikakvog errora. Samo mi javi poruku CS stopped working.

Citao sam da puno ljudi ima problema sa time, i vecina je rijesila problem ovim dole navedenim.

cfg folder - video.txt - mem level ''0''

konzola cl_disablehtmlmotd 1

Da li postoji kakvo drugo rjesenje jer memi ova dva ne uspijevaju?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dakle upravo sam dobio breakout case u gameu i imao 3 eura na Steam walletu i nećkam se hoću neću otvoriti, ma reko ajde, i gledam i ne vjerujem, stane mi na butterfly knife 

Znači, dobio sam StatTrak Butterfly Knife Forest DDPAT, Field-tested, vrijedi cca 100 eura. Ono, nice 

Što je najgore, ovo nije prvi puta da mi se to dogodilo. Prije malo manje od godinu dana na drugom accountu sam otvorio Flip knife, ne sjećam se točno koji, ali eto, zamisli sreće. Vidim da neki Youtuberi ne mogu niti jednom otvoriti, a ja dva puta 

15 0 hvala 0
14 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Dakle upravo sam dobio breakout case u gameu i imao 3 eura na Steam walletu i nećkam se hoću neću otvoriti, ma reko ajde, i gledam i ne vjerujem, stane mi na butterfly knife 

Znači, dobio sam StatTrak Butterfly Knife Forest DDPAT, Field-tested, vrijedi cca 100 eura. Ono, nice 

Što je najgore, ovo nije prvi puta da mi se to dogodilo. Prije malo manje od godinu dana na drugom accountu sam otvorio Flip knife, ne sjećam se točno koji, ali eto, zamisli sreće. Vidim da neki Youtuberi ne mogu niti jednom otvoriti, a ja dva puta 

Ma to nema smisla otvarat 100 caseova pa nadat se knifeu. Ja isto tako kad mi droppa case otvorim da vidim jel imam sreće, zasad iz nekih 20 caseova najbolje što sam dobio je M4 Hyper Beast.

Kod YouTubera je drukčije jer oni dobiju prihode od tog videa koji snime dvostruko onoj lovi koju su istresli za te caseove i keyeve.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
17 godina
odjavljen
Tomek.Klc kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Ma to nema smisla otvarat 100 caseova pa nadat se knifeu. Ja isto tako kad mi droppa case otvorim da vidim jel imam sreće, zasad iz nekih 20 caseova najbolje što sam dobio je M4 Hyper Beast.

Kod YouTubera je drukčije jer oni dobiju prihode od tog videa koji snime dvostruko onoj lovi koju su istresli za te caseove i keyeve.

Što je najbolje često ljudi još i doniraju ključeve tim youtuberima tako da oni ne gube ništa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2015 16:43 (Kordy).
13 godina

dem stat trak scammers 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2015 18:14 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kako scammers?

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hacker002 kaže...

Kako scammers?

Ovo je u pitanju well worn stat trak noz koji ima jedan ili ni jedan na marketu a on ima 2-3 komada, stavi jedan na market za 300+ EUR (realna cijena cca 70eur) a ostale trejda i kad ti posalje offer a imas ovu extenziju za cijene na chrome, fino ti ispise da ti radi covjek overpay.
Sad pogledao njegove trejdove na lounge, lik je scammer ocigledno izlistao da trejda ST crimson ovaj noz a u stvari ima 2 ova..... :) Ko fol radi overpay, strasno.
Eto sad ste bogatiji i za ovo iskustvo.

Oprez seronje su svuda na steamu

14 godina
neaktivan

Nakon par dana pauze upalim igru i odem jedan faceit mec :D

BCko
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Poceo sam opet igrat CS GO i imam problem. Kad igram DM i uzmem revolver nemogu opce pucat s njime? Klikcem lijevi mis, ali nista. To je neki bug ili moram nekaj napravit ili kaj?

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
flpmyslf kaže...

Poceo sam opet igrat CS GO i imam problem. Kad igram DM i uzmem revolver nemogu opce pucat s njime? Klikcem lijevi mis, ali nista. To je neki bug ili moram nekaj napravit ili kaj?

Lijevi klik moras drzati da bi opalio .. A desno puca odmah cim stisnes / desni klik /  UGL . Lijevi se koristi na daljinu A desni na blizinu ...

Nemoj se prkosit gravitaciji .
14 godina

Ne znam sto se dogadja... Realno igram barem zna GNM ili vise... Ali zadnjih 10gameova sam sve izgubio i derank do GN1 Onako dali sam toliki baksuz ili sta? Od tih 10gameova barem sam 6 carryao, ova 4 sam bio medju prva 3...

sup bro?
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Strm kaže...

Ne znam sto se dogadja... Realno igram barem zna GNM ili vise... Ali zadnjih 10gameova sam sve izgubio i derank do GN1 Onako dali sam toliki baksuz ili sta? Od tih 10gameova barem sam 6 carryao, ova 4 sam bio medju prva 3...

Ja Igram sam bio jako dugo LE i neki dan 2 meca izgubim i baci me 2 ranka nize a kad ih pobjedim 5 zaredom nedobog da me upranka ;) 

12 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
17 godina
MasterG kaže...

kao što ti je kolega rkao to ti je radi config.cfg koji su premijestili i više se ne nalazi u ...\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg

nego se sad nalazi u ...\Steam\userdata\142273860\730\local\cfg

tko d svaki put kad pokreneš igru čita ti se cfg...evo sad si me podsjetio da to napravim (zaboravim svaki put) da nemoram mijenjati kad pokrenem igru

neznam, možda griješim, al meni se još uvijek taj cfg nalazi na starom mijestu i sad "sluša" promjene u nvidia expiriensu, a ovaj folder ni nemam Steam\userdata\142273860\730\local\cfg, sad dal je bio update neki pa su vratilona staro, neznam, jel svima ko i mani ili se cgf nalazi u Steam\userdata\142273860\730\local\cfg ?

evo i slike

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
10 godina
neaktivan

Bacite oko na ESL Adria kupove koji ovaj mjesec imaju malo jače nagrade: 5 Logitech miševa!

Info i prijave:
http://www.csadria.org/5x-logitech-g500s-za-sijecanjsku-adriu/

Ako imate pitanja/poteškoća s ESLom bacite oko na tutorial video ili ostavite komentar.

www.csadria.org | www.facebook.com/csadriaorg

3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Kakav je sad drop system u CSGO ?? 1 item pod danu ili po tjednoj bazi ??

Na samom pocetku sam i jos malo pa cu zakoraciti u lvl 3, igram vecinski s AWP om, nekako mi je to najprirodnije sjelo posto sam Sniper / Rifle  najvise koristio i u COD 2 i COD 4. 

Trenutno igram samo TDM, nekako mi je to solidna opcija dok se naviknem na mape i gameplay. 

K/D ratio mi postepeno raste i tu je negdje uvjek oko 50/50 nekad nizi a nekad i bolji. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2016 0:39 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

1 random item tjedno + nekoliko kutija. I vamo nema TDM, ima samo DM, nije ovo cod

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

1 random item tjedno + nekoliko kutija. I vamo nema TDM, ima samo DM, nije ovo cod

Ha dobro kad imas tim onda je po meni TDM ali eto :P Sve u svemu s prelaska COD na CSGO je fun u bit. U biti dobio sam ovaj tjedan 2 kutije + 1 random drop.

11 godina
mrakky kaže...
MasterG kaže...

kao što ti je kolega rkao to ti je radi config.cfg koji su premijestili i više se ne nalazi u ...\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg

nego se sad nalazi u ...\Steam\userdata\142273860\730\local\cfg

tko d svaki put kad pokreneš igru čita ti se cfg...evo sad si me podsjetio da to napravim (zaboravim svaki put) da nemoram mijenjati kad pokrenem igru

neznam, možda griješim, al meni se još uvijek taj cfg nalazi na starom mijestu i sad "sluša" promjene u nvidia expiriensu, a ovaj folder ni nemam Steam\userdata\142273860\730\local\cfg, sad dal je bio update neki pa su vratilona staro, neznam, jel svima ko i mani ili se cgf nalazi u Steam\userdata\142273860\730\local\cfg ?

evo i slike

naravno da se nalazi i na starom mjestu, pa nisu ga izbrisali sa tvog kompa...ali očitva ga sa novog mjesta koji sam ti napisao

Steam\userdata\142273860\730\local\cfg ovaj boldani broj je moj...ti imaš drugi, svatko ima jedinstveni

17 godina
neaktivan

Jedno pitanje, noviji sam igrac pa ne znam. Kad igram arms race i dobijem rank vise iskoci mi ona obavijest da sam ga dobio i to drito preko sredine ekrana i preko krizica. To me posebno zivcira kad mi se dogodi usred konflikta i ne mogu nanisaniti normalno. Mogu li to iskljuciti nekako jer mi je apsolutno jasno da sam dobio novi rank kad mi se promijeni oruzje, ne treba mi jos preko pol ekrana pisati to?

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!

0 0 hvala 0
15 godina

Sad neki lik na redditu djelio skinove kao ispod 1 euro da ocisti inventory i ja oso bezveze stisnio da mi tradea scout sand dune i jos par smece skinova, lik prihvatio trade i na kraju pogledam to factory new sand dune i vrijedi 4.50€ GG

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840

4 0 hvala 0
11 godina
1domagoj1 kaže...

Jedno pitanje, noviji sam igrac pa ne znam. Kad igram arms race i dobijem rank vise iskoci mi ona obavijest da sam ga dobio i to drito preko sredine ekrana i preko krizica. To me posebno zivcira kad mi se dogodi usred konflikta i ne mogu nanisaniti normalno. Mogu li to iskljuciti nekako jer mi je apsolutno jasno da sam dobio novi rank kad mi se promijeni oruzje, ne treba mi jos preko pol ekrana pisati to?

Options -- Game Settings, look for "Enable Game Instructor Messages" and set it to "No"

17 godina
neaktivan
MasterG kaže...

Options -- Game Settings, look for "Enable Game Instructor Messages" and set it to "No"

Hvala, ali nazalost ocito to nije to jer mi opet ovo "Reached level ?/16" iskace. Tocno preko krizica i stvarno me nervira kad se stvori usred okrsaja. A nista, ocito tako mora biti.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
13 godina

help and options, game settings, set guide to no

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Moze mi netko pomoc , znaci imam jako mali fps u igri a grafika cepa 3k kuna ;) Inace frend sa slabijom grafikom igra na 300 fps , ja inace imam 170 200 max . radi mi problem kada streamam u 60fps onda mi igra radi na 70 fps i nije bas ugodno igrat . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Adict kaže...

Moze mi netko pomoc , znaci imam jako mali fps u igri a grafika cepa 3k kuna ;) Inace frend sa slabijom grafikom igra na 300 fps , ja inace imam 170 200 max . radi mi problem kada streamam u 60fps onda mi igra radi na 70 fps i nije bas ugodno igrat . 

Zasto ne stream as na sync lock 60 ?? Onda ne bih trebao imati probleme nikakve s snimanjem.

--Evo ti par tips za boost FPS--

Ja imam lock 60 i zadovoljan sam stim, nekako mi je ugodnije se naviknuti na 60 lock sync nego sto mi fps leti 80-150 i slicno. 

12 godina
protjeran
L1nNk kaže...
Adict kaže...

Zasto ne stream as na sync lock 60 ?? Onda ne bih trebao imati probleme nikakve s snimanjem.

--Evo ti par tips za boost FPS--

Ja imam lock 60 i zadovoljan sam stim, nekako mi je ugodnije se naviknuti na 60 lock sync nego sto mi fps leti 80-150 i slicno. 

Nekuzis uopce , Ja stremam u 60 fpsa znaci ako imam 100 fpsa u igri 60 dajem streamu 40 ostaje meni . Pitanje glasi zasto imam mali fps a graficku od 3 k kuna , frend ima slabiju grafu a vise fpsa . 

Dali je to do win 10 ili neceg drugog neznam . Prije sam imao 350 400 fpsa dok nisam presao na win 10  od tada imam 250 max, a u zadnje vrijeme 180 max . I ond akad dam streamu 60 fpsa nije mi ugodno igrat na 100 fpsa jer imam dropove . Mislim   grafa mora dat 400 fpsa po meni a meni daje 180 fpsa . To pitam . 

13 godina

Ako si isao upgrade sa win8 ili kog vec na win10 imas manje performanse nego da si fresh instal win10.

Da poprilicno glupo ali tako je 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice