Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.414.609
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Counter Strike: Global Offensive

Hebeni csgolounge

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Roko567 kaže...
mrakky kaže...

ste primjetili da nakon updatea pod video options je spika auto:high tj. ko da igra odlučuje sama koje su najbolje video opčdije na za nju il je to meni zato kaj sam ju prebacil na ssd, al nevidim razlog, čak ne ferma ni nvidia shadov tam kak got da postavim ne promjeni se niš, se da to kak isključit? ak je to do tog updatea?

To je samo tebi bajo

pogledajte, i na najmanje postavke stavim shadovu slinkana je ifrica u shadovu sve 5, al nereagira, ni 5 posto

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
11 godina
neaktivan
Ja se cudio zasto manje fps-a nego obicno imam.
15 godina
neaktivan

Ja sam odmah primjetio da su mi detalji previše dobri, da mi je grafika predobra, i odmah mi je bilo jasno zašto mi je oslabio fps.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Raykip kaže...
Ja se cudio zasto manje fps-a nego obicno imam.

baš glupo, a šhadowplay mi taman onak kak oču, jednu crticu dole i shadows mi na low, taman kak oču i fps u nebesima, a ovo sad ni shadowplay ne ferma 5 posto

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
14 godina

Nez jel itko od vas primjetio bug. Revolver košta $850, a kad ga kupite skine vam samo $700. 

Ali možete ga kupit samo ako imate više od $850. Tako da ako vam fali recimo $100 za pušku + armor + revolver, prvo kupite revolver pa onda ostalo.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Prelijen za neki normalniji edit

Al me veseli ovaj noob r8

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Guyz help.
Poceo sam igrat mm i ingame mi mic ne radi samo se cuje static, au isto vrijeme skypeam s frendovima koji me skroz normalno cuju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Raykip kaže...
Guyz help.
Poceo sam igrat mm i ingame mi mic ne radi samo se cuje static, au isto vrijeme skypeam s frendovima koji me skroz normalno cuju.

U konzolu probaj voice_enable 1

www.youtube.com/MikadiN
11 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Hebeni csgolounge

Nemoras ocekivati jos par dana da ce biti online. I oni i fanobet kraljevi neznam sta su ocekivali,da ce ih steam automatski whitelistat?

Momci iz opskinsa su se potrudili pa ručno svakog bota verificirali.

11 godina
neaktivan
Probah voice enable par pura
11 godina

odi u steam klikni gore lijevo na steam->settings->voice i tamo vidi dal ti ga detektira

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
10 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Professeur kaže...

Ovaj patch HAHAHAHHAHAHAHAHAHA

Smoke bug + nerf m4/ak + DŽEPNI ROCKET LAUNCHER + promjenjeni timeri za major turnire = katastrofa.

Mali plus nerf na pištolje, al su balansirali to s m4/ak nerfom. GG

Kako su nerfali m4/ak? Mislio sam da su samo smanjili recovery time, valjda da ljudi opet počnu tap shootat?

Nisu smanjili recovery time već povećali. Samo je za tap shooting to povećanje skoro neprimjetno, al što više metaka pucaš to je osjetnije. 

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
17 godina

ovaj revolver me veselio ispočetka, al sad ga opče ne koristim, i kad čujem njegov zvvuk se na živciram, riješenje moraju ga oslabit, jer je brutalno jak, ja ga opče ne koristim više, al sam zato počeo vježbat sa ganovima drito head shot, p250 mi najdraži i cz

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nerfali su ga, vise nije one shot u podrucje trbuha.
10 godina
neaktivan

Da nije vise toliko OP al jos je predobar za force buy npr u drugoj rundi..nek stave isti dmg kao kod deaglea

Sviđa mi se sta vise ne mozes run and gun sa pistoljima, a totalni minus za nova vremena i nerfanje m4/ak

0 0 hvala 0
17 godina
Diplo kaže...

Da nije vise toliko OP al jos je predobar za force buy npr u drugoj rundi..nek stave isti dmg kao kod deaglea

Sviđa mi se sta vise ne mozes run and gun sa pistoljima, a totalni minus za nova vremena i nerfanje m4/ak

kaj se tiče revolvera slažem se, su i m4a1-s nerfali?

jer inače mi paše više m4a4, a za kalju, neznam meni ju je sad lakše upravljat, ko prije peča m4a4, takav osječaj imam

10 godina
neaktivan
mrakky kaže...
Diplo kaže...

jer inače mi paše više m4a4, a za kalju, neznam meni ju je sad lakše upravljat, ko prije peča m4a4, takav osječaj imam

Da, obe varijacije m4

a za ak nez jos sta bi reka prvi metak je i prije bia totalno ne precizan tako da mi tu nema neke velike razlike, burst je sad totalno drukciji a sprey mi je skoro pa isti..
mislim da su tribali ostavit kako je bilo sve mi se cini kao da zele da se vise koriste scope puske valjda ce izbacit neke nove skinove za scope puske u novoj operaciji pa zele zaradit pare smradovi
A za ova nova vremenamislim da ce vratit na staro ako se pobuni competitive scena

17 godina
Diplo kaže...
mrakky kaže...
Diplo kaže...

Da, obe varijacije m4

a za ak nez jos sta bi reka prvi metak je i prije bia totalno ne precizan tako da mi tu nema neke velike razlike, burst je sad totalno drukciji a sprey mi je skoro pa isti..
mislim da su tribali ostavit kako je bilo sve mi se cini kao da zele da se vise koriste scope puske valjda ce izbacit neke nove skinove za scope puske u novoj operaciji pa zele zaradit pare smradovi
A za ova nova vremenamislim da ce vratit na staro ako se pobuni competitive scena

tak i tak ne upotrebljavam skopove, neuspijem nikog ubit več popim metak, al budem s vremenom, više mi leže m4a4 i kalja

zanimljivokak ovim kejsevima pada cijena, meni juče pao revolver kejs i prodo ga za 2,80, a sad gledam oko 1,80, još jredno ppitanje kupil sam suvenir pumpu nova iz slike videl sam da si joj oscilacije sa tim baš stikerima i do 90tak eu, padne cijena pa se popne, i to po tim visikim cijenama po par kupaca, kaj mislite pošto je to iz 2015 dal bi sljedeče god mogal vrijedit više il da pratim kad nema nema više po 018€ pa da stavim tipa 50-60€ ja za dovoljan

edit:

jer kolko vidim ekipa naljke iz 2014 prodaje po dost dobre pare

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 18:17 (mrakky).
14 godina

Da ne quoteam preko pola stranice, @mrakky - Ne znam odgovor na prvo pitanje, ali razlog što su naljepnice iz 2014 tako skupe je jednostavno taj što je tad bilo puno manje igrača, a i to što ih je bilo nitko sigurno nije računao da bi mogao na tome zaradit novce pa da ih je išao hrpu kupit. Ta fora je već prošla, i s obzirom na to koliko sad igrača ima možeš bit sretan ako ti za godinu dana nešto skoči 0.5€.

Kupio sam skoro 5000 Phoenixa po 0.02-0.03€, i računam da bi u isto vrijeme sljedeće godine mogli bit eventualno 0.2€ jer ih ima preko milijun na marketu.

Isto tako su i oni giftovi bili po 30€ sad do prije tjedan dana, kupio sam 100 komada ( možda uzmem još ) i računam da bi do 9. mjeseca 2016 mogli eventualno bit 3-4€ po komadu.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I ja sam sakupio nešto kutija, nekih 400-450 komada, imam i 7 winter žutih koje čuvam više od godine dana, čini mi se da neće cijena ići preko 1€ duže vrijeme.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pa hebem mater fnaticima, da jednu je*enu mapu nemogu dobiti. RIP muni [*]

0 0 hvala 0
17 godina
Tomek.Klc kaže...

Da ne quoteam preko pola stranice, @mrakky - Ne znam odgovor na prvo pitanje, ali razlog što su naljepnice iz 2014 tako skupe je jednostavno taj što je tad bilo puno manje igrača, a i to što ih je bilo nitko sigurno nije računao da bi mogao na tome zaradit novce pa da ih je išao hrpu kupit. Ta fora je već prošla, i s obzirom na to koliko sad igrača ima možeš bit sretan ako ti za godinu dana nešto skoči 0.5€.

Kupio sam skoro 5000 Phoenixa po 0.02-0.03€, i računam da bi u isto vrijeme sljedeće godine mogli bit eventualno 0.2€ jer ih ima preko milijun na marketu.

Isto tako su i oni giftovi bili po 30€ sad do prije tjedan dana, kupio sam 100 komada ( možda uzmem još ) i računam da bi do 9. mjeseca 2016 mogli eventualno bit 3-4€ po komadu.

bumo vidli, jedino kaj je sigurno u ovoj igri je i tim cijenama i klađenju je da niš nije sigurno hehe

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 22:35 (mrakky).
14 godina
neaktivan

BCko
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel su kaj mijenjali sta moze utjecat na fpse. Instaliro sam ponovno igru nakon par mjeseci i imam 100 fpsa, a prije sam imo 200+(poslije onog updatea kad su animacije stavili).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
johnsteR kaže...

Jel su kaj mijenjali sta moze utjecat na fpse. Instaliro sam ponovno igru nakon par mjeseci i imam 100 fpsa, a prije sam imo 200+(poslije onog updatea kad su animacije stavili).

odi u video setings i narihtaj si kak je bilo i prije jer sad su dodali da kao igra sama porihta video opcije, pa zato vljda imaš pad fps-a

17 godina

Imam preko 150h CS:GO od prije i sada ga ponovno pokrenem i moram biti Rank 3 da igram MM, koja tlaka... Jel postoji neki brži način od igranja publica sa debilima?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

edit: saznao sve

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 21:27 (Kordy).

0 0 hvala 0
14 godina
Kordy kaže...

Imam nekoliko pitanja za znalce:

- Gdje kupiti ključeve od kutija za pravi novac i kolika je otprilike cijena?

- Da li svi ključevi vrijede isto ili neki imaju veću vrjednost?

Većinom se prodaju po 2$, možeš kupiti od preprodavača ali za te novce je najsigurnije preko Opskins.

Ljudi većinom izbjegavaju vanilla keyeve odnosno CS:GO keyeve, kao i eSports keyeve, ali teoretski svi jednako vrijede.

12 godina
protjeran

Kaj se desilo???

Iskreno, ovo još nisam vidio.

Imam dosta healtha za iskočit sa zgrade, armora za blokirat barret .50cal, i umrem na bačvi...eto tek tak.

Lik koji je kao assistiro moje samoubojstvo iz zasjede zadnje me pogodio sto godina prije kraja runde.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice