Pa tako me uvijek stavi kad igram solo queue. Nije ni čudo da ne mogu dobit rankup ni sa 7-8 winstreakom a frend iz UK koji igra na NA serveru dobije rankup nakon 2-3 wina. Došao iz MGE u Supreme nakon par mjeseci neigranja competitivea za 20 gameova.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa kad najvjerojatnije izgubis par protim le/lem i onda si na rubu za derank pa te svrstava sa dmg-ovima pa opet dobijes par i tako u krug........
Neki dan sam počeo tek igrati competitive, s tim da prije jedva da sam i igrao, jednom u tjednu ak sam upalio arms race il slično.
Malo me zainteresiralo, i imam sad 90 pobjeda u competitive.
Danas sam dobio Master Guardian rank, kolko je to ok...jel zaostajem u smislu napretka ili?
I treba uzet u obzir da u 90% mečeva sam bio carry (prvi il drugi po score), bez obzira jel sam igrao sa Nova il AWP.
Odigrao sam 2 meča na novom ranku (MG1), i oba su bila protiv MG1-2, po pitanju "skilla" nisu bili nikaj napetiji nego kad sam igrao npr jučer protiv Nova 2-4 ranka.
ili su boostani k'o ta dvojica kod tebe u timu
nasao sam lika na steamu, prodaje global elite boost za 10 CS:GO kljuceva, igras s njim i njegovih 9 steam accounta, strasno
Bozicni update, novi OP pistolj, nerf spraya s puskama i hodajuceg pucanja s pistoljima, drugaciji round i c4 timer i pun qrac drugih stvari :D
Odigrao sam 2 mm-a nakon updejta i ocito je da ce ga nerfati kroz dan-dva, matchmaking je trenutno nerealan pogotovo na ovom GE ranku gdje vecina ima solidan aim, one-hit kill u vecini slucajeva lol
Normalno da je OP, kad te preko pola mape 1 hita, mini AWP za 850$...
ma užas kaj su napravili, pištolj one shota.
meni čak nakon ovog updatea neće potegnut cfg, nego mi je stavilo postavke na automatske.
sve su shebali.
ESL Lan koji počinje sutra je zabranio ovaj pištolj.
Neznam što misliti o njemu,kako ga balansirati. Ovo je trenutno prejako oružje na CT strani pogotovo u pro mečevima.
Dobar je update, dosta dobrih stvari donosi. Svi su se fokusirali na M8 Revolver sto je ubacen, poprilicno je jak close range i realno od silvera do globala 1 shot ubija, ne trebas biti puno pametan niti skilled aim na close range da uspamas right click
Nova profilka za steam definitivno
sviđa mi se update, revolverr je brutala, ekipa u dm sam s njim rokaju, volio bi vidjet još novog oružja u cs go, jel zna ko dal imaju u planu još kaj ubacit?
sviđa mi se update, revolverr je brutala, ekipa u dm sam s njim rokaju, volio bi vidjet još novog oružja u cs go, jel zna ko dal imaju u planu još kaj ubacit?
Da, RPG-7, Claymore mine, killstreaks: Predator, Harriers, Chopper gunner..
To je za sada potvrđeno, jedva čekam još!!
Ja sam zbog ovog revolvera dao negativan review CS:GO-u, totalno su uništaili igru sa njim, lik mene rokne sa mida sa revolverom jednim metkom a ja njeg sa M4 s prozora ne mogu(Mirage)
Ma morati će ga nerfat i to brutalno jer je toliko OP da nema smisla. Možeš komotno samo sa njime igrat i lijevo desno se kretat i bez beda ih ubijaš, a izbliza spamaš desni klik i opet ubijanje. Treba ga čim prije maknut il nerfat.
Zbog toga kao što je kolega gore rekao, negativan stav oko updatea
Ma morati će ga nerfat i to brutalno jer je toliko OP da nema smisla. Možeš komotno samo sa njime igrat i lijevo desno se kretat i bez beda ih ubijaš, a izbliza spamaš desni klik i opet ubijanje. Treba ga čim prije maknut il nerfat.
Zbog toga kao što je kolega gore rekao, negativan stav oko updatea
Nadam se, ali mi je teško vjerovati u to..
Samo ta činjenica da su stavili takav "pištolj" u igru mi govori da ih boli kita i da ih je briga samo za skinove i pare. Pa na što ovo liči j**o te led! Po prvi puta nakon 8 mjeseci mi se uopće ne igra, a daleko sam bio od zasićenja.
Neznam što misliti o njemu,kako ga balansirati. Ovo je trenutno prejako oružje na CT strani pogotovo u pro mečevima.
Igrati ce na verziji prije patcha, sve sa ovim patchom ne vrijedi.
Casual peasant...
Inace, ovo ce biti vec sutra nerfano, da ne govorim o glitchu koji je natosaphix pokazao... Naravno, nije mi jasno zasto dodaju vise oruzja, cs mora ostat cs...dosta je mp5 i ump zamjena, dodavanje cz75, razdvajanje m4 na 2 verzije i slicno... Sta se tice accuracy movement shit, neka jednostavno import sa cs1.6 i gg

Igrati ce na verziji prije patcha, sve sa ovim patchom ne vrijedi.
Casual peasant...
Inace, ovo ce biti vec sutra nerfano, da ne govorim o glitchu koji je natosaphix pokazao... Naravno, nije mi jasno zasto dodaju vise oruzja, cs mora ostat cs...dosta je mp5 i ump zamjena, dodavanje cz75, razdvajanje m4 na 2 verzije i slicno... Sta se tice accuracy movement shit, neka jednostavno import sa cs1.6 i gg
vjerujem da Vama kaj ste dugo u cs-u od 1.6 ovo smeta, al meni je ovo prva takva igra i skroz mi ok dodavanje oružja, jbg. proznam noob sam, al kaj ja tu mogu, meni je i ovak zabavno, a to mi je najbotnije, kupil sam source, super je malo za promjenu source saigrat, al brate mili tamo samo rusi, niš ih ne razmem, ak ko zna kakav server di ima i naših ljudi nek mi tu napiše ili nek pošalje na pp, sry na malom offtopičenju.
ps. kupil sam ju prije cca 2 mjeseca, al ono najzanimljivije nije mi opče padalo na pamet da kupim neki od cod-a i tam igram, neg me baš zainteresiralo to kako moraš kontrolirat oružje, to kaj moraš sam svoj skil razvijat, a ne od nekog lika iz igrice (jedino kaj sam igraj od cod-a je 2 mp nekaj kratko i nije me tolko zapalililo ko cs go)
peace
Sad mi droppao case, odmah ga išao otvorit i mislim da sam vidio bar 10 pinkova da bi na kraju dobio onaj gadni P2K skin
@rakky, nemam nista bas konkretno protiv ovakvih stvari, na kraju ce csgo trebat ima svoj promod... Dosta mi je sta su dodali ove skinove, pa vidis ovakve kao sta su chaselol... Eto, ovo bi volio vidjet u odvojenom dijelu, mozda kao mod za community server i sl.

@rakky, nemam nista bas konkretno protiv ovakvih stvari, na kraju ce csgo trebat ima svoj promod... Dosta mi je sta su dodali ove skinove, pa vidis ovakve kao sta su chaselol... Eto, ovo bi volio vidjet u odvojenom dijelu, mozda kao mod za community server i sl.
je imaš pravo, puno njih igra najviše radi skinova i zarade, al moram priznat da i mene veseli kad mi dropne nekaj dobro i kaj mogu prodat, al mi prvenstveno zabava i trening koncentracije, jer kaj je je ti moraš bit max skoncentriran kad igraš competitive, nemam puno tih mečeva, ak kad igram competitive ugasim mob zamračim sobu i na max volume na sluškama da me nikaj nemre smest, pa me skine neko sa awp-om prek pol mape, e ni nemate poima kolko nevolim to oružje :D (zato jer se neznam još najbolje gotovo nikako služit njime, al kaj je je močno je, još ajd kad me skine nakon bar jednog killa, neg ni ne krenem, a ovaj me skenja sam se sebi počnem smijat)
Sta ovo treba da znaci?
Ljubomoran sto postoje ljudi koji zaradjuju novac igrajuci se?
Bas si salty
P.S. u kom svijetu zivis kad ne vidis da je csgo masina za pravljenje novca postala, pa i profesionalci reklamiraju sajtove za kladjenje/rulet
sad je Gift Package pao na ispod 1eur...sa 30eur...hm...kupovati pa čekati zaradu? jel se isplati što mislite?
Jel ovo neka zajebancija s ovim novim pistoljom ili sta??
sad je Gift Package pao na ispod 1eur...sa 30eur...hm...kupovati pa čekati zaradu? jel se isplati što mislite?
Ja cu kupit 10 komada cisto onako , a vjerujem da ce im cijena samo rast a ne padat :D
Shhhh...nikog nije briga ;*

Pištolj je super, baš me zanima kako će se odrazit na trenutnu metu, jedva čekam vidit prve pro mečeve nakon ovog updatea.
Pištolj mi ovako na DM-u izgleda ne toliko OP jer je baš skill weapon ali mislim da će mu nerfat accuracy malo i svakako maknut one shot kill