Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.415.500
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Pričali ste o drogama, pa si mislim oni mora da ju dobiju za besplatno, idem i ja bit pro da dobijem drogu za džaba, i uspijem pokrenuti na svome wannabe laptopu, a nećete vjerovati što sam napravio - deinstalirao drivere od grafičke! I sada radi! 

E sada, kada bi mogao povecati FPS sa 7 to bi bilo pjesma, a sve sam vec stavio na ultra low što god je išlo... Ima li netko config nekakav da bude sve ono baš odvratno?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Haker_x kaže...

Ja jučer ostanem sam vs 5 u prvoj rundi i napravim ace sa five-sevenom i defam, i odmah me cijeli protivnički tim reporta, bojim se da ne dobijem bezveze ban zbog malo sreće, 4 headshoota od 5 killova, samo jedan je ciljani headshoot, ostala tri su totalno na sreću.

Naravno da nećeš dobit ban

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
12 godina
neaktivan

pZZ svima :) ( Steam - L1nNK free will to add me ) 

Jucer sam uzeo igru i po prvi put uopce zaigrao bilo koji Counter Strike. 

Posto sam pobornik dosad bio COD a i BAT a naravno malo je drugaciji feeling, biti ce potrebe za malo navike. 

Igru sam uzeo ponajvise radi velikog community a i naravno dobrog MP FPS a. 

Tko zeli neka napise kakav savjet, dali da mjenjam cfg file za vise fps a ( trenutno imam od 68-100 ), dali najvise igrate DM ili sto drugo, opcenito neke add tips za pocetni nooB play ?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
mrakky kaže...

e ljudi da vas pitam nekaj, vezano je uz cs go, e sport, konkretno cs go jer je potrebna abnormalna reakcija i naravno vlastiti skil, ovak dal oni rade prije turnira doping testove, jer možda neko dođe na koxu, koji podiže koncentraciju u nebesa i zapažanje, ili na malim ali jako malim količinama lsd-a, koji u malim količinama ne daje halucinacije, al podiže koncentraciju reakciju i sve kaj je baš potrebno za takvu igru, jer kad gledam reakcije kennyS-a pa ja ne vidim to kaj on uspije upucat, nekažam da je na nečemu od toga, al zbilja je onda istreniran do bola. a zna se da da se prije uvijek neki doping koristio u sportu, dok nisu počele doping kontrole.

ps. ovo za lsd je znanstveno dokazano u malim količina arhitekti su u jedan dan nacrtali ono kaj bi crtali tipa tjedan dana. znači mozak im je pumpo puno više nego normalnom čovijeku na ničenu.

i nemojte me krivo shvati, ti momci ihgraju savršeno nemam riječi.

Bio je skandal sa Cloud9 kad su koristili Adderal, nakon toga se rade doping testovi na svakom majoru.

Samo ESL radi doping testove*

Al iskreno, koliko god to bilo ponekad nerealno brzo, sumnjam da se dopingiraju. Jednostavno je: LAN (manji delay), godine treniranja, fokusiranost i lučenje adrenalina rezultiraju minimalnim vremenima reakcije.

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
15 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Haker_x kaže...

Ja jučer ostanem sam vs 5 u prvoj rundi i napravim ace sa five-sevenom i defam, i odmah me cijeli protivnički tim reporta, bojim se da ne dobijem bezveze ban zbog malo sreće, 4 headshoota od 5 killova, samo jedan je ciljani headshoot, ostala tri su totalno na sreću.

Naravno da nećeš dobit ban

mogu dobiti overwatch.

Ipak nisu bila 4 hs-a, bila su 3, ali su 2 bila na sreću koji izgledaju potpuno kao aimhack, a nemam cheat, to nikada nisam koristio u CS:GO-u, s obzirom da se od Gold Nove i 150 competitive pobjeda dobije overwatch mogao bi bez ikakvog razloga dobiti overwatch...

BTW jučerigram protiv lika sa privatnim profilom i slabim levelom a extra igra i naravno reportam ga i flame-am, on kaze da ga dodam, ja ga dodam, on me prihvati i vidim da ima preko 4000h u cs cz, preko 1500h u cs 1.6 a malo više od 100h u CS:GO-u, i kako me prihvatio vidim da je LE, igrao je previše dobro za LE, kad jutros uđoh u CS:GO i vidim plava traka da je neko banovan, pregledam listu kad vidim ovaj od posljednjeg jučerašnjeg meća, u roku 24h od mog reporta dobio ban, znači da nisam jedini koji ga je reportao.

Igram dovoljno dobro za LE, ali mi se opet neda da se rankup-am u LE. Igrao sam sa Komunist Izet jedan match protiv (vjerovatno boostanih) LEM-ova i supremeova, bio drugi na listi i imao više poena nego ijedan igrač u protivničkom timu, imao više nego dva protivnička LEM-a zajedno. Zaredam nekoliko pobjeda, malo mi zafali za LE i onda dođe cheater u protivnički tim i sve use*e...

4 LEM-a i jedan LE u protivničkom timu i vodeći LEM kupi autonoob i uzmu 4 runde zahvaljujući njemu i sa 14:10 na 15:15

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
14 godina
neaktivan

Jucerasnji MM fragovi :D

BCko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ljudi, jel se može popušit vac ban, evo kj mi se desilo, na global četu u dm-a sam pital dal je iko probal igrat na kokainu i neki lik mi veli vac ban for play on drogs?

jel moguče radi takvog pitanjaopče dobit bilokakav ban? mislim da nije, jer kaj ljudi sve govore jedni drugima pa valve bi sam djelil vacove, kaj ne?

al sam se malo strzal ono nebi htel popljugat igru.

i nisam na kokainu, a i da jesamkak mogu dokazat...

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 15:33 (mrakky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mrakky kaže...

ljudi, jel se može popušit vac ban, evo kj mi se desilo, na global četu u dm-a sam pital dal je iko probal igrat na kokainu i neki lik mi veli vac ban for play on drogs?

jel moguče radi takvog pitanjaopče dobit bilokakav ban? mislim da nije, jer kaj ljudi sve govore jedni drugima pa valve bi sam djelil vacove, kaj ne?

muce tebe bas te droge ovih dana...

trolaju te likovi, vac neces dobiti ako ne koristis ingame cheatove (ne ingame droge :D )

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
LeftY_CRO kaže...
mrakky kaže...

muce tebe bas te droge ovih dana...

trolaju te likovi, vac neces dobiti ako ne koristis ingame cheatove (ne ingame droge :D )

teta droza je zla i okrutna, netreba se sa njom šalit, vidiš čak te i u cs go preplaše za vac, a da ne pričam o organima reda, pa se ti druži sa tetom drozom, neka biži ča :D

ha ha valv bi sam sebi mogo onda dat vac jer mnoge je navuko na cs go hehehe

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 16:09 (mrakky).
17 godina

još jedno pitanje, igram na 1080p, al kak imam nvidia u shadowplay on preporučuje rezoluciju naravno virtalnu, 2715x1527, na toj rezi igram diablo 3 i još neke igrice, zanima me dal ak stavim na zu veću rezu bum lakše videl neprijateljaili ne? nisam još isprobal jer kadopalim po shift tab oda mis svesizno, najnbolje da sam probam pa bidim, al kajbi mi Vi prpeporučili?

edit:

ja me vidim razliku, vratil na 1080p, jedino lak sam imal 180 fps-a sa sa 1080p imam 200

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 16:53 (mrakky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja igram sa 1920x1200 i tak mi odgovara, sve ovisi od osobe do osobe.

ima ljudi koji igraju jos uvijek na 800x600 jer su pro i te fore

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mrakky kaže...

još jedno pitanje, igram na 1080p, al kak imam nvidia u shadowplay on preporučuje rezoluciju naravno virtalnu, 2715x1527, na toj rezi igram diablo 3 i još neke igrice, zanima me dal ak stavim na zu veću rezu bum lakše videl neprijateljaili ne? nisam još isprobal jer kadopalim po shift tab oda mis svesizno, najnbolje da sam probam pa bidim, al kajbi mi Vi prpeporučili?

edit:

ja me vidim razliku, vratil na 1080p, jedino lak sam imal 180 fps-a sa sa 1080p imam 200

Probaj igrati na 4:3, daleko je lakse uociti neprijatelja, modeli su malo vise stretched i vise mjesta imas za headshot 

Jedan od glavnih razloga igranja na manjoj rezoluciji.
Ako igras awp, 1080p is fine

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Probaj igrati na 4:3, daleko je lakse uociti neprijatelja, modeli su malo vise stretched i vise mjesta imas za headshot 

Jedan od glavnih razloga igranja na manjoj rezoluciji.
Ako igras awp, 1080p is fine

ja sam vala probao i 4:3 streched i sa 75 herza(sto jest fakat fluidnije od 60) i opet se vratio na native resoluciju 16:10

ne vidim nikakvu korist u 4:3,sve mi jeste šire ali je osjecaj retardiran skroz.

ali eto preporucujem svakom da proba i sam odluci za sebe

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
13 godina

Igras i nadjes rezu koja ti odgovara.

Ja igram native 1080p ponajvise zbog instant ALT TAB, bolje igram na manjoj rezoluciji kad sam ak/m4 to je definitivno ali me mrzi da cekam da tabuje. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

evo neki fragshow od mene.. znam da ima dosta gresaka no nije mi se jednostavno dalo..(odmah na pocetku sam zaboravio iskljuciti x-ray,muzika je preglasna na odnosu na ingame zvuk,losa kvaliteta.. )

bitniji su fragovi od edita :P

rank je ge/sup i svi su fragovi s mm-a...

trenutno igram na 16:9(1366x768) i fps drzim na 60 jer igram na laptopu pda mi se ne grije.. detalji su low pretezno(stabilnih 120fps-a mogu imati)..

igram na 16:9 jer imam vecu preglednost mape i to mi je dosta puta pomoglo i navikao sam se igrati na toj rezoluciji..

prije sam igrao 4:3 1024 no kako sam win update-o na win10 pojavili su mi se blackbarsi kojih se ne mogu rijesiti i prebacio se na vecu rezoluciju..

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 19:40 (res03pem).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Upravo odigrao vjerojatno najbolji meč u životu. Bez zagrijavanja, prvi meč, prvi put umro nakon 13 killova a na kraju score bio 33/7

Svi LE, čak i jedan LEM. 

Screenshotovi: http://imgur.com/a/1MQHT

Bilo predobrih killova, par onetapova i tako, evo ako netko želi pogledati demo: steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-ROw6U-sTTjk-V4hAz-4zqEu-3fwXD

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 21:57 (Roko567).

1 0 hvala 0
17 godina

dal postoji koja komanda koja bi mi, znači povukla sve settingse video, sesnssitvity i izgled crosshar-a i par cfg fajlova u jedan cfg fajl?

znači da pri recimo reinstalaciji igre sam ubacim taj moj cfg fajl u config folder i u lounch options ukucam komadnu neku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mrakky kaže...

dal postoji koja komanda koja bi mi, znači povukla sve settingse video, sesnssitvity i izgled crosshar-a i par cfg fajlova u jedan cfg fajl?

znači da pri recimo reinstalaciji igre sam ubacim taj moj cfg fajl u config folder i u lounch options ukucam komadnu neku?

ne moze jedan ali mozes u 2...

video settings si kopiras i spremis(zove se video.txt)

a crosshair i sve ostale glusosti stavis u  neki fajl i save-as kao .cfg i stavis ga u mapu gdje ti je config i pises "exec imecfg-a.cfg

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
13 godina

Kako tocno ono betanje u csgo lounge funkcionira? Moze mi netko ukratko objasniti... ty

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Kako tocno ono betanje u csgo lounge funkcionira? Moze mi netko ukratko objasniti... ty

Stavis do 4 skina na odredjeni mec, bot ti posalje trade offer i to je to, dobitak ti ovisi o postotku.

Kad winas bet, dobijes iteme u vrijednosti dobitka, naravno vrate  ti i tvoje skinove (ako imas neki sticker ili nametag vjerojatno neces dobiti bas isti item tako da na to ne racunaj).

BCko
15 godina
bancic123 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Stavis do 4 skina na odredjeni mec, bot ti posalje trade offer i to je to, dobitak ti ovisi o postotku.

Kad winas bet, dobijes iteme u vrijednosti dobitka, naravno vrate  ti i tvoje skinove (ako imas neki sticker ili nametag vjerojatno neces dobiti bas isti item tako da na to ne racunaj).

Ja danas betao glock candy apple fn i vrate mi sa nekim stickerom od cloud9 vrijedi oko 5€... 

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840
10 godina
neaktivan

Otvorene su prijave za novi mjesec adrie, kup #17 se igra ovu nedjelju sa streamom (vjerojatno) na www.twitch.tv/cshr_tv

http://play.eslgaming.com/counterstrike/csgo/csgo/open/adria-open-cup-17/

Nakon mjesec dana izbivanja s domaćih online kupova prijavljen je i Atrox/Giant5, s malom promjenom u timu (-anakintm +caliph). Promjena nije finalna, no Caliph će biti dio tima par do Balkan Rising kvalifikacija. Glavni razlog je anakinov raspored s poslom do kraja godine koji mu ne dopušta da igra s ekipom koliko bi htio.
Svakako se nadam da će njihovo igranje adrie potaknuti i više kvalitetnih domaćih ekipa da se prijavi, jer je prošli mjesec konkurencija bila donekle upitna.

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 14:15 (Professeur).

0 0 hvala 0
16 godina

Sad kad jos overwatch dobijem jer turcini rushaju svaki put a ja ih docekam lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

TSM disbanded stickeri odma otisli na 5+eur

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

TSM disbanded stickeri odma otisli na 5+eur

Po meni najuspješnija momčad 2015. godine, malo mi je žao što ih TSM nije uspio zadržat.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
17 godina
odjavljen

El clasico za pola sata, oni omjeri za csgolounge mi nisu baš realni...

edit: prebačeno za 18:00

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2015 16:40 (Kordy).

0 0 hvala 0
14 godina
Kordy kaže...

El clasico za pola sata, oni omjeri za csgolounge mi nisu baš realni...

Kad su omjeri na CSGL bili realni ? :D

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
neaktivan

Nisu realni ja spusio 15€ skinova zbog loseg gamea Fnatica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Rodić kaže...

Nisu realni ja spusio 15€ skinova zbog loseg gamea Fnatica...

Ja bacio neke bezvezne skinove na nip i dobio...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice