Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.456.568
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
chaselol kaže...
bancic123 kaže...
res03pem kaže...

To si ti vjerojatno umisljas, mozda te ubiju kad ovako zarushaju jer ovo je full GE rank ( imao oko 16,17 winova i 3,4 losea u zadnjih 20-ak meceva).

Da je sve kako ti kazes niko nikad u zivotu nebi napravio nikakav frag, pogotovo na profesionalnim mecevima.

SS ovog meca:

To ako je global elite ja sam pasha biceps

lik ima score 9-2-23 u 25 rundi, daj molim te vidis da su likovi izbustani, tako los score ne mozes imati na globalu, jednostavno ne ide.
I to cache mapa.

jer ti nikad nemas los dan, gejm?

Respect the Raise...!
15 godina
bancic123 kaže...

SS ovog meca:

texture su ti ubi bože 

nevezano uz vaš totalno nebitan razgovor,

tip mi dao awp asimov bs (mw look) za awp boom ft sa vrijednim stickerima  

14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

ovo za souvenir caseove sto ce se dropat,pise moze se gledat i na twitchu i imat sansu za drop?,znaci ne moram biti u igri i gledat preko gotv?

mogu normalno ko i uvijek perko twitcha gledat i imam sansu? ono 0.000000001 znam al pitam haha

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mersimh kaže...

ovo za souvenir caseove sto ce se dropat,pise moze se gledat i na twitchu i imat sansu za drop?,znaci ne moram biti u igri i gledat preko gotv?

mogu normalno ko i uvijek perko twitcha gledat i imam sansu? ono 0.000000001 znam al pitam haha

Katowice i Cologne gledao 95% matcheva u in-game i preko Twitcha, dobio samo 2 dropa sta sam gleda preko Twitcha Cologne 2015... Isto je i sa drugima.

http://www.youtube.com/user/MsDome007
10 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...
mersimh kaže...

Katowice i Cologne gledao 95% matcheva u in-game i preko Twitcha, dobio samo 2 dropa sta sam gleda preko Twitcha Cologne 2015... Isto je i sa drugima.

ja sa gledo 98% meceva i nisam nista dobio...

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
13 godina
SoynTech kaže...

Nisam igrao več neko vrjeme na cache pa ne znam jesu li promjenili nešto, ali mislim da je ovo ipak DD2  

I stand corrected :D
Izgleda previse ruzno nisam puno ni kontao sta je a onda sam bolje pogledao.

Anyway mozes imati los dan, ali ne toliko los dan na tom ranku to NE IDE jednostavno tako, izboostani likovi nista novo. Pa i sam bcko je prodao GE account, sta se cudite.

Anyway ne znam jel pratite ali sad ima trenutno puno cheatera, pa se ne isplati ici competative, ceka se steam sale za dan-dva ce biti a s njim i banwave, preporuka svima odmorite od competative 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
10 godina

Jel se može dobra para zaradit na skinovima i na koji sve način ih se može dobiti? Samo igranjem? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ReverseFlash kaže...

Jel se može dobra para zaradit na skinovima i na koji sve način ih se može dobiti? Samo igranjem? Hvala

betanjem na csgo lounge ali naravno ti treba pocetni kapital,napravis acc na op skins,uzmes par skinova po dolar il 2 i tako pocnes :)

14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

lik ima score 9-2-23 u 25 rundi, daj molim te vidis da su likovi izbustani, tako los score ne mozes imati na globalu, jednostavno ne ide.
I to cache mapa.

Nisi uzeo u obzir cinjenicu upravo da je ovo Global Elite rank, svi igraci su uglavnom Global Elite, neki bolji neki losijii, osim toga ne moze svako kerijati svaki mec, da su svi na GE i opcenito bogovi igrice niko nikoga nebi mogao killati.

Evo jucer igrao mouz protiv envyusa a gob b imao doslovno 5 killa na kraju meca koji je zavrsio 16:14, sta sad on ne zasluzuje igrati za mouz niti Global Elite rank? :)

BCko
13 godina
bancic123 kaže...

Nisi uzeo u obzir cinjenicu upravo da je ovo Global Elite rank, svi igraci su uglavnom Global Elite, neki bolji neki losijii, osim toga ne moze svako kerijati svaki mec, da su svi na GE i opcenito bogovi igrice niko nikoga nebi mogao killati.

Evo jucer igrao mouz protiv envyusa a gob b imao doslovno 5 killa na kraju meca koji je zavrsio 16:14, sta sad on ne zasluzuje igrati za mouz niti Global Elite rank? :)

Ja sam LE i zadovoljan sam, nisam za bolje trenutno i nikad mi KDR ne ide ispod 1, to gledam da je pozitiva i gg

A sad, profeisionalni mecevi su drugo i njih ne mozes porediti sa public MM, znas to i sam. Ti ako u MM nadjes 3 covjeka koji znaju bacati smoke kako treba @T side ti manje vise dobijas game a to je danas strasno tesko naci, na rankovima ispod DMG zaboravi na to.

10 godina
neaktivan

Chase, oprosti, al to što govoriš su gluposti. Na GE levelu je ogroman broj igrača i normalno je da su neki dosta bolji od drugih. Jednostavno je prevelika razlika skilla na GE levelu, što ljudi koji su lošiji ne shvaćaju i samo gledaju na Global Elite kao VRH MEČMEJKINGA.

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.

5 0 hvala 0
13 godina
Professeur kaže...

Chase, oprosti, al to što govoriš su gluposti. Na GE levelu je ogroman broj igrača i normalno je da su neki dosta bolji od drugih. Jednostavno je prevelika razlika skilla na GE levelu, što ljudi koji su lošiji ne shvaćaju i samo gledaju na Global Elite kao VRH MEČMEJKINGA.

Pa ako je tako, sto igrati MM, bolje uplatiti ESEA ili faceit i igrati kako treba 

W/E 5-5-25 KDR je lose, cao zdravo 

10 godina
mersimh kaže...
ReverseFlash kaže...

betanjem na csgo lounge ali naravno ti treba pocetni kapital,napravis acc na op skins,uzmes par skinova po dolar il 2 i tako pocnes :)

A što je sa jednostavnim igranjem igre? Radije ću gubiti sate na igranje i tako dobivati skinove i prodavati nego se kladiti

14 godina
neaktivan
ReverseFlash kaže...
mersimh kaže...
ReverseFlash kaže...

A što je sa jednostavnim igranjem igre? Radije ću gubiti sate na igranje i tako dobivati skinove i prodavati nego se kladiti

gubi sate igrajuci i dobit ces skinove od 4 centa ;) sretno ti sa bogastvom koje ces dobit iz dropova

13 godina
ReverseFlash kaže...

Mozes zaraditi naravno, najbolje je kad imas pocetni kapital i kad pocnes obrtati par skinova zaradjivati kljuc-dva po trejdu.

Betanje nije siguran profit nikad bio niti ce biti, precesto se desava "throw" nekih igraca jer oni i sami tako zaradjuju sto nije tajna. Da mozes dobiti, mozes par puta ti prodje a onda se okurazis kad si zaradio odes vise od 50% inventara i popusis. Desilo se svima.

Malo trejdas, malo prodajes dropove in game itd

13 godina

Sretno - spretno s kutijama ljudi :D

Ajde sretni dobitnici nek se jave sa screenshotom 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Nista od kutije.. olof me razocara stavia sam ga ka entry fragera mislim da je ima 3-4 openin kila + uzasan kd, al aj bar je flusha opravda ocekivanja ka commando

Nadan se da Choke9 nece popusit sad

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Uplatim sad 50e priko kartice da pokupim dvi kutije dok su 20e jos i naravno jeb*ni steam mi neda kupovat do 2.11 moram potvrdit karticu..

0 0 hvala 0
13 godina
Diplo kaže...

Uplatim sad 50e priko kartice da pokupim dvi kutije dok su 20e jos i naravno jeb*ni steam mi neda kupovat do 2.11 moram potvrdit karticu..

Bolje kupi 20 kljuceva i 20 kutija i otvori 

10 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Diplo kaže...

Bolje kupi 20 kljuceva i 20 kutija i otvori 

Neman srice kod otvaranja kutija..Evo vec su 26e nakon 2 sata, ko je uzea moga je vec 6e zaradit da prodaje sad

13 godina

A mislis da ces ovdje imati, gdje imas bijele iteme sa 85% dropa, svijetlo plave sa 80% dropa i tek onda dolazi plavi skin :D

Jednostavno se ne isplati, bolje otvori 25 dust2 kutija recimo, AK suveniri se dobro prodaju a nisu rare (imao sam srece s njima dosta)

p.s. evo jedne dust2 otvorih sad at least it's shiny 

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 13:25 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
chaselol kaže...

A mislis da ces ovdje imati, gdje imas bijele iteme sa 85% dropa, svijetlo plave sa 80% dropa i tek onda dolazi plavi skin :D

Jednostavno se ne isplati, bolje otvori 25 dust2 kutija recimo, AK suveniri se dobro prodaju a nisu rare (imao sam srece s njima dosta)

p.s. evo jedne dust2 otvorih sad at least it's shiny 

Pa nisan mislia otvarat nego prodat za 50e + za kojih mjesec dana i pokupit nozic koji na marketu

evo treci mec zaredom nista :(

jel ti to dropalo?

17 godina
odjavljen
@Diplo

Vjerojatnost za drop je cca 1% tako da se ne nadaj previše.
10 godina
neaktivan
Kordy kaže...
@Diplo

Znam da je al ocekivan taj drop danas jer nema puno viewersa nekih 300k, tamo kad bude milja + posli ni ne ocekivam da mi dropa

13 godina

A to ti mislis...onda ti preporucujem da kupis katowice 2015 suvenire, jer ih je ispod 550 na marketu i malo ih je ~33eur, brzo ce otici preko 40 kontam prvi/drugi mjesec 2016

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Diplo kaže...
Kordy kaže...
@Diplo

Znam da je al ocekivan taj drop danas jer nema puno viewersa nekih 300k, tamo kad bude milja + posli ni ne ocekivam da mi dropa

Šanse su ti iste jer je broj dropanih kutija uvijek u istom omjeru, kada bude 1mil gledatelja biti će i više dropanih kutija.

14 godina
neaktivan
ReverseFlash kaže...

Majmune odakle da ja to znam? Zato i pitam.........a sad nastavi jest govna sa preljevom od proljeva ;)

izvini ali jesam li ja tebe negdje u postu uvrijedio da ti mene nazivas tako? jel ti to kucni odgoj? imas 11 godina ili sta?

E Bože dragi...

Ja samo kazem betanjem sam ja svoj invetory napunio,uplatio oko 20 dolara da kupim skinova sad imam oko 103.

pozdrav...

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

zanimljivo, samo preko official twich prijenosa dreamhacka mi se javlja "application has been blocked from accessing graphics hardware" i negledljivo je, svakih 15sec mi se crasha...sve igre, svi ostali prijenosi rade najnormalnije XD

anyone else?

15 godina
Kordy kaže...
Diplo kaže...
Kordy kaže...
@Diplo

Šanse su ti iste jer je broj dropanih kutija uvijek u istom omjeru, kada bude 1mil gledatelja biti će i više dropanih kutija.

Mislim da su sanse 0.1% svake runde...

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840
10 godina
neaktivan

Likovi prodaju cobble kutije za 13e...jebenti steam i potvrđivanje kartice

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice