Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.455.812
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
GamerX9 kaže...

Ma niti ne mislim po MMR-u tj. ELO-u usporedivat. Samo da postotke usporedim. Znam da se ne moze skill u FPS-u i MOBA igri usporediti...

paaa, imaš statse u igri, i ako se ne varam tamo piše u koji %-ak igrača spadaš

10 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

0 0 hvala 0
15 godina

kakav je to novi update od 35mb?

danas me samo izbacuje kad se želim spojit jel se ikome to dešava?

znači stisnem competitive i ulazim u mapu i izbaci me iz igre,probam 100 puta ulazit opet  igruu i pokrenut reconnect i učita mapu i samo me izbaci.

pa ovo mi se dosada nije dešavalo.

sad ću dobit cooldown ne svojom krivicom, odlično.

kakvi debili, dobijem par puta cooldown jer me net izbaci i kad se pokušavam nazad spojit uvijek javlja failed to connect, nevažno koliko puta ja probao.

i sad mi se ovo desi i cooldown na 24 sata.

ja neznam jel se može nekome obratiti u vezi takvi stvari ili ?jel imaju oni kakav support ili tako nešto?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 11:39 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

8 OCT 2015

[ GAMEPLAY ]
– Adjusted player flashbang reaction animation so the raised arm matches first-person blindness.

[ MISC ]
– Players will no longer get the default weapon in a loadout slot when the game server loses connection to the GC.
– Bots no longer get stuck in a crab-walk after a rare failure during crouch-jump.

[MAPS]
Cobblestone
– Fixed some areas where players could look through model backfaces

http://www.youtube.com/user/MsDome007

0 0 hvala 0
15 godina
Komunist Izet kaže...

8 OCT 2015

[ GAMEPLAY ]
– Adjusted player flashbang reaction animation so the raised arm matches first-person blindness.

[ MISC ]
– Players will no longer get the default weapon in a loadout slot when the game server loses connection to the GC.
– Bots no longer get stuck in a crab-walk after a rare failure during crouch-jump.

[MAPS]
Cobblestone
– Fixed some areas where players could look through model backfaces

sad pokušavam ući u casual i tamo me izbacuje.

neznam šta je ,pa do jučer navečer sam igrao najnormalnije.

10 godina
neaktivan

Kad ce novi stickeri i operacija? Dreamhack je za manje od 20 dana

0 0 hvala 0
14 godina
Diplo kaže...

Prošle godine:

• 1.7.2014. - Operation Breakout pocinje
  • 14.8.2014. - ESL One Cologne 2014
  • 2.10.2014. - Operation Breakout završava
  • 11.11.2014. - Operation Vanguard pocinje
  • 27.11.2014. - Dreamhack Winter 2014

Ove godine:

• 12.3.2015. - ESL One Katowice 2015
  • 31.3.2015. - Operation Vanguard zavrsava
  • 26.5.2015. - Operation Bloodhound pocinje
  • 20.8.2015. - ESL One Cologne 2015
  • 1.11.2015. - Operation Bloodhound zavrsava
  • 28.10.2015. - Dreamhack Winter 2015

Ja nevidim tu poklapanje, pa možemo samo nagađati.

16 godina

Znaci nakon dosta naredanih winova i ovakvog zadnjeg preformansa, imao sam 2 izgubljene s rankovima Gold-MG2 (igrao sam s followerima s twitcha) i nakon 2 takva lossa s low rankovima sam dropao rank u LE.

Znaci bio sam tik do supremea i nakon ovakvog wina nisam dobio rank up... ali nakon 2 losea s low rankovima sam dropo rank.. tako da bih preporucio ostalima da ne igraju s low rankovima jer ako izgube ce dobit derank xD

http://www.twitch.tv/hypersonicfox
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovaj global je postao stvarno prelagan. U zadnjih 8 matcheva prosjek killova po matchu mi je 28,5 (bilo mi je dosadno pa sam isao zbrajat haha).

Isto kao i Izet, izgubio sam rank, jer sam igro s onim likom kaj je vac dobio. Nakon gamea me dropalo u supreme sto mi je cudno, jer sam bio u globalu vise od mjesec dana bez da sam opao, a vecinom sam nizao winove + kaj sam 32 imao u tom gameu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

CSHR Championship 2 recap: VODs/intervjui/rezultati: http://www.counterstrike-hr.com/pregled-lan-finala-cshr-championship-2-by-conn-pro

Winning moment: 

U ostalim vijestima, otvorene su prijave za ESL SEEC Kvalifikacijski kup #1. ESL adria ima 3 mjesta u online ligi, a na 2500€ vrijedan LAN idu top 4. Sve skupa je besplatno, a vjerojatno ćemo streamati nešto na cshr twitchu.

https://www.facebook.com/csgohr/posts/465827026930679

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 19:39 (Professeur).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

Znaci nakon dosta naredanih winova i ovakvog zadnjeg preformansa, imao sam 2 izgubljene s rankovima Gold-MG2 (igrao sam s followerima s twitcha) i nakon 2 takva lossa s low rankovima sam dropao rank u LE.

Znaci bio sam tik do supremea i nakon ovakvog wina nisam dobio rank up... ali nakon 2 losea s low rankovima sam dropo rank.. tako da bih preporucio ostalima da ne igraju s low rankovima jer ako izgube ce dobit derank xD

Pa tako je oduvijek bilo, mislim da to svi već znaju... Zato nabaviš smurfa lijepo da možeš igrat sa low level prijateljima 

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
14 godina
neaktivan
johnsteR kaže...

Ovaj global je postao stvarno prelagan. U zadnjih 8 matcheva prosjek killova po matchu mi je 28,5 (bilo mi je dosadno pa sam isao zbrajat haha).

Isto kao i Izet, izgubio sam rank, jer sam igro s onim likom kaj je vac dobio. Nakon gamea me dropalo u supreme sto mi je cudno, jer sam bio u globalu vise od mjesec dana bez da sam opao, a vecinom sam nizao winove + kaj sam 32 imao u tom gameu.

I ja sam zbog njega izgubio rank, pao sam i ja na supreme vjerojatno nisam jos winao onaj jedan mec, jebe me samo sto sam izgubio 4 private ranka, sad sam 34 i opet se moram yebat s tim -.-

BCko
10 godina
neaktivan

imam problem sa lagom u igri. Ping mi je 50, a konstantno mi laga. Imam bnet i brz je i ne vjerujem da je do njega. Jel mozda koji driver krivo instaliran jer nasao sam negdje na netu da kao to moze biti jedan od razloga, ali sumnjam da je i to. help 

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

pa ako ti je ping 50 nebi trebao laggat :/

12 godina
neaktivan

Ping na score boardu ili onaj pravi koji ti pise u konzoli nakon sto utipkas "ping"?

0 0 hvala 0
11 godina

pa nebi se trebao razlikovati za više od 20-30 što ne? dakle nek je 80 ping opet nije pretjerano da lagga konstantno

12 godina
neaktivan

Ma previše je to, naravno ako uzmemo u obzir da nije do servera. E sad ima i u igri ljudi s malim pingom, pa trzaju brutalno.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

najčešće si tu mjerim, al me zanima kolko je to pouzdano i na kojoj shemi radi, jel to stvarno moj ping ili ga moram checkirat na drugi način.

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
flpmyslf kaže...

najčešće si tu mjerim, al me zanima kolko je to pouzdano i na kojoj shemi radi, jel to stvarno moj ping ili ga moram checkirat na drugi način.

ping ti zavisi o lokaciji servera. za najtocnije mjerenje bi trebao znat gdje se nalaze valve-ovi serveri i na speedtestu odabrat lokaciju u blizini da dobiješ otprilike koliko bi ti bio ping na serveru.

11 godina

jesi probao sa onim programom gdje sam biraš servere na kojima igraš? ili probaj neki unoficial server uzet da vidiš dal laggaš i tamo

10 godina
neaktivan
MasterG kaže...

jesi probao sa onim programom gdje sam biraš servere na kojima igraš? ili probaj neki unoficial server uzet da vidiš dal laggaš i tamo

imam isti problem sa CoD4, a i stvar je u ovome, imam drugi net od t-coma koji je mobilni internet i kad sam god igrao na njemu nema laggova, probao sam i sa botovima igrat, ali tu nema lagova, to je bilo i za ocekivat, znaci ipak je do interneta, ali zasto? CoD4 igram preko hrvatskih servera, CS igram preko Find a Game pa mi on sam izabere neki server, ali zasto ga B-net koci? Brzina ineterneta je skoro pa ista, in-game ping je +/- 5-10. Poslao sam mail u b-net, obavili su neko testiranje, poslala mi je zenska link da si preko hakoma mjerim brzinu interneta, ali nije mi odogovorila zbog cega moze biti laggova. 

artuditu
11 godina

do interneta je 100% u tom slučaju

ma zovi ove u bnetu i j*** im sve po spisku...pa zakaj plaćaš net?

koji router imaš? jel to onaj kaj dobiješ sa digitalnom TV?

Ajmo probat onak sve kaj nam padne na pamet

1. isključi pa ponovno uključi router

hm za sad je to to XD

10 godina
neaktivan
MasterG kaže...

do interneta je 100% u tom slučaju

ma zovi ove u bnetu i j*** im sve po spisku...pa zakaj plaćaš net?

koji router imaš? jel to onaj kaj dobiješ sa digitalnom TV?

Ajmo probat onak sve kaj nam padne na pamet

1. isključi pa ponovno uključi router

hm za sad je to to XD

da taj je ruter. Vise puta resetirano, no effect 

artuditu
13 godina
flpmyslf kaže...

imam problem sa lagom u igri. Ping mi je 50, a konstantno mi laga. Imam bnet i brz je i ne vjerujem da je do njega. Jel mozda koji driver krivo instaliran jer nasao sam negdje na netu da kao to moze biti jedan od razloga, ali sumnjam da je i to. help 

Odnesi komp kod frenda i probaj kod njega cisto da vidis jel problem kod tvoje masine ili interneta. Ako je ovo drugo, zovi ekipu servis 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
10 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...
Diplo kaže...

Prošle godine:

• 1.7.2014. - Operation Breakout pocinje
  • 14.8.2014. - ESL One Cologne 2014
  • 2.10.2014. - Operation Breakout završava
  • 11.11.2014. - Operation Vanguard pocinje
  • 27.11.2014. - Dreamhack Winter 2014

Ove godine:

• 12.3.2015. - ESL One Katowice 2015
  • 31.3.2015. - Operation Vanguard zavrsava
  • 26.5.2015. - Operation Bloodhound pocinje
  • 20.8.2015. - ESL One Cologne 2015
  • 1.11.2015. - Operation Bloodhound zavrsava
  • 28.10.2015. - Dreamhack Winter 2015

Ja nevidim tu poklapanje, pa možemo samo nagađati.

Kako ne? svaki put operacija pocinje prije majora pa zavrsava nakon njega i pocinje druga prije sljedeceg majora..jedino s vanguard nije bilo slucaj posto su je produzili

A i zeznia si nesto Bloodhund je zavrsia 1.10 slicno kad i Breakout (2.10)

14 godina
Diplo kaže...

Da, upravu si, ali isto mislim da ce uvest novi de_nuke, pa mozda zele pricekat... Također, DHW je mjesec dana kasnije nego prosle godine.

13 godina

Sjecate li se 2014 halloween sale? Jel isao csgo, ne mogu se sjetiti nesto 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

evo kak se cijena mjenjala za CSGO, valjda je točno...iako se ne sjećam da je bilo u nekom trenutku čak 3,74$

14 godina
MasterG kaže...

evo kak se cijena mjenjala za CSGO, valjda je točno...iako se ne sjećam da je bilo u nekom trenutku čak 3,74$

Bila je, ja sam kupio na Winter Saleu 2013 ako se dobro sjećam za 3,74$.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
16 godina
neaktivan

Najjeftiniji ikada je bio za Katowice turnir 2014-e, čak 1.99€, ja nažalost tada nisam imao puno novca i kupio samo 15-ak kopija i u roku par dana ih prodao za po 4€, da sam cekao mogao sam i vise zaraditi, al i onako nije bilo lose.

Ako se ne varam u Januaru(Siječnju) 2014e je bio -75, pa je onda u Martu(Ožujku) 2014e bio -82% ili -85%, uglavnom 1.99€ i nakon tog je bilo bruka cheatera, nije bilo matcha u kojem ih nije bilo, kupili i oni dosta giftova i poslije toga je Valve rekao da neće CS:GO više nikada biti na popustu jačem od -50%

Da nisu dali taj -82 ili -85% popust CS:GO bi vjerovatno i dan danas bio -75%, odnosno 2.74€ na popustima, ali nije ni ovako loše, ko hoće da ga igra normalno bez cheata i -50% je dobra cijena, samo što se tako može manje i slabije zaraditi.

Ja kontam da je tako bilo...

Čak ja mislim da je u USA bio popust -75 kada je u nas bio -82 ili -85 % jer znam da sam ulazio na US steam store preko VPN-a da vidim cijenu i ja mislim da je bilo -75%, ipak je to podavno bilo, prije skoro godinu i po.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 8:24 (Haker_x).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice