Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.456.137
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
flpmyslf kaže...

Seriously or am i missing the point?

Prva rečenica je glupa, al ova mi je dala kancer.

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
11 godina
neaktivan
flpmyslf kaže...

cek, poanta CS: GO je da netko ekšli plati 2€ da bi otvorio case zbog nekog moguceg limitiranog knife-a? Seriously or am i missing the point?

Nije ne, šema ti je "svaki listić je dobitan",eh sad dobitno ti je i da platis 2 i kusur eura za skin koji možeš kupiti na marketu za par centi.

Ali koja bi onda poanta kladionica,kockarnica i igara na sreću općenito?

15 godina
Counter Strike: Global Offensive

ja stvarno nekužim ljude kojima smetaju skinovi.

ok, ak neželiš kupit skinove igraj sa defaultnim.

ako neželiš otvarat kutije prodaj ih na marketu.(tako i tako ih dobiješ kroz dropove unutar igre i ne koštaju te niti 0.01 eura)

sve u svemu igra ti još da i mogučnost da zaradiš ali neeee ,ljudi i dalje nešto kenjaju.

Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

pa dobro objasnite malo, nisam se jos uhodao u steam opcije. Tek sam dobio 1. case i da ga otvorim treba kupit kljuc za 2€. 

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
flpmyslf kaže...

pa dobro objasnite malo, nisam se jos uhodao u steam opcije. Tek sam dobio 1. case i da ga otvorim treba kupit kljuc za 2€. 

ključ ti košta 2eura s time da ti postoji VELIKA mogučnost da dobiješ skin jeftiniji od 2 eura, ali isto tako te može potrefit skin od +100eura.

to nikad neznaš.

isto tako možeš i prodat tu kutiju na marketu pa si spremat novce u steam wallet.

možeš se i logirat na csgolounge pa tamo trejdat skinove/caseve/ključeve sa ostalim ljudima.

14 godina

Nije problem u tome sta skin izgleda lipo/ruzno. Prije godinu dana kad sam pocea igrat, bilo je 1.5M igraca tog mjeseca, sada je skoro 10M. To bi bilo super da ti ljudi nemaju igru primarno jer su vidili na YT kako se zarađuje novac na skinovima. To je sigurno najbolji potez Valvea, jer zarađuju više nego na samoj igri. Mene je zalosno da u gameu ima djece sta odbijaju igrat ako oruzja nemaju skin ili riskiraju rundu samo da bi dobili u ruke dobar skin... Da ti skinovi nemaju vrijednost na marketu, ne bi bilo isto.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
flpmyslf kaže...

cek, poanta CS: GO je da netko ekšli plati 2€ da bi otvorio case zbog nekog moguceg limitiranog knife-a? Seriously or am i missing the point?

Aksli imas ljude koji potrose do 100 tisuca dolara na jednu veceru.
Aksli imas ljude koji imaju jahte za koje  treba 40 cisterni da se napune.
Aksli imas ljude koji sedmicno zarade sto neki nece i ne mogu za 50 godina.

Ti ne missas point TI NEMAS point.

Ali realno treba luda luda sreca,u prvih 100 kutija sam dobio x2 noza,x2 vulkanca,i jos masu itema od 10 do 30 eura.
Onda sam pauzu napravio nisam igrao nekoliko mjeseci,opet se zadao kutije otvarati i u sljedecih 100 kutija (raznorazne otvaram) najvrijedniji item sto sam dobio vrijedio je 2.50 eura.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2015 15:31 (Wack).
14 godina

Meni skinovi u gameu iskreno smetaju, ali eto.. Imam relativno jak inventory, s tim da sam dosta novaca izkeširao van, ali odnedavno sam sve prebacio na drugi account s kojeg se kladim, a na mainu nemam ništa. 

Sjećam se kad sam prvi put nabavio Karambit, da sam ga nonstop izvlačio van, pritiskao Q i vrtio ga, i tako i hrpu puta umro jer bi mi netko izletio, a ja držao nož u rukama.

Isto tako mi se i dogadjalo da inspectam AWP skin, i kako onda taj AWP prekrije pola vidnog polja, ne vidim protivnika i isto tako umrem.

Tako da što se mene tiče, zabavno mi se kladit i pratit scenu, ali da bih koristio skinove u gameu ? Nikako.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

2 0 hvala 0
12 godina

lako za skinove,oni dodu i odu :P

nego jel ima automix servera?! 

nesto slicno kao na cs 1.6..

po mojem misljenju da bi se najmanje 2 servera mogla biti puna 0-24 ...

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...

Nije problem u tome sta skin izgleda lipo/ruzno. Prije godinu dana kad sam pocea igrat, bilo je 1.5M igraca tog mjeseca, sada je skoro 10M. To bi bilo super da ti ljudi nemaju igru primarno jer su vidili na YT kako se zarađuje novac na skinovima. To je sigurno najbolji potez Valvea, jer zarađuju više nego na samoj igri. Mene je zalosno da u gameu ima djece sta odbijaju igrat ako oruzja nemaju skin ili riskiraju rundu samo da bi dobili u ruke dobar skin... Da ti skinovi nemaju vrijednost na marketu, ne bi bilo isto.

To nikad nisam doživio, stvarno ima takvih idiota?

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
14 godina
Roko567 kaže...
Komunist Izet kaže...

Mene je zalosno da u gameu ima djece sta odbijaju igrat ako oruzja nemaju skin ili riskiraju rundu samo da bi dobili u ruke dobar skin...

To nikad nisam doživio, stvarno ima takvih idiota?

Global <3

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
13 godina

Ja sad svi vi sto pricate da vam ko fol smetaju skinovi, sve se bojim da ne dropate svoj zeleni AWP kad vidite asiimov ili neki drugi 

Skinovi su cool, ja uvijek imam nekih 200-300 eur inventar sve iznad pretvaram u $$$ i stavljam u dzep.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zanima me dal se može zaradit na tradeup contractima i ima li neka stranica gdje se može pronac koji itemi su trenutno najbolji za contract. Jucer sam radio contract s 10x StatTrak Negev | Man-o'-war i dobio ST MAG-7 | Heat, pri tom popušio sitnu paru jer se radilo o minimal wear itemima.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jedno pravilo života prijatelju: u životu nema lagane zarade.

Kroz globalizacijske trendove i ogroman broj ljudi na svijetu - čim se otkrije "lagana lova" to se brzo izbalansira i prestane biti ista.

Jedini načini relativno lagane love su da budeš "ahead of the curve", a da bi bio ahead of the curve moraš uložiti vrijeme i pratiti nešto dovoljno dugo da bi primjetio što se događalo i tako prosperirati u budućnosti.

Primjer: ekipa koja radi trade-upove od nez AK blue laminate do karambita. Da, frajer je dobio nešto od 100 eura za nešto od 2, al je uložio toliko vremena da je mogao tjedan-2 prati prozore na benzinskoj i zaraditi isti novac.

Drugi primjer: ekipa koja kupi npr 10 howlova prije contrabanda, ibp stickere etc - zarade puno s malo vremena, al riskiraju puno ukoliko se dogodi neko sranje. 

Ukratko: Zarada = vrijeme*skill*rizik, a skill = trenutni skill + vrijeme.

Za sve u životu. A velike su šanse da će ulaganje vremena u nešto što nije SKILL KUPOVANJA CS SKINOVA dugoročno biti korisnije za tebe kao čovjeka.

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.

10 0 hvala 3
17 godina

Hvala na pomoci. Ma imam još 6€što mi je ostalo od nekog refunda pa sam htio umjesto da potrošim na kljuceve, probat neki tradeup contract napravit jer mi se to cinilo zanimljivije.  A niš otvorit cu onda dvije kutije ili neki skin vec kupit da vas dalje ne gnjavim

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Professeur kaže...

Jedno pravilo života prijatelju: u životu nema lagane zarade.

Ima.

Ljudi zive od steam trgovanja, dnevno preko 30-50 eur zarade a prstom ne mrdne 

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Ima.

Ljudi zive od steam trgovanja, dnevno preko 30-50 eur zarade a prstom ne mrdne 

Iskreno, mislim da već svi znaju tebe i tvoje zarade. Stalno prosipaš mudrolije okolo, a nemaju veze s vezom. Prodaješ neke priče kako si vrsni trgovac i kako okrećeš ovo ono na betovima, a ono što si stavio tu da je sigurno su bili samo gubitci, i to po par desetaka eura. Pričaš o cijenama ovoga i onoga kad će se dizat i spuštat a veze nema ni sa čim. Tako da kad već prosipaš te svoje bisere bar priloži neki dokaz, jer ovako samo ispadneš budala

13 godina

Cemu ljubomora?

Plus 240 na walletu

i taj noz vrijedi 130-140 eur 

P.S. ne betam vec pola godine, dosta vise zaradjujem ovako

Ako ima zainteresovanih da uputim u posao, cijena prava sitnica 15k.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2015 21:51 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Cemu ljubomora?

Plus 240 na walletu

i taj noz vrijedi 130-140 eur 

P.S. ne betam vec pola godine, dosta vise zaradjujem ovako

Ako ima zainteresovanih da uputim u posao, cijena prava sitnica 15k.

Zašto bi bio ljubomoran na tvoje steam iteme? Šta možeš ti s tim a da ja ne mogu bez skinova? (iako i ja imam skinove)
I zašto nam ne daš link svog profila nego stavljaš neke slike? Kako da mi znamo da su to tvoji skinovi?
Sumnjam da će ti itko platit 15 ključeva da ga ti "uputiš u posao", ja ti ne bih dao ni kad bih profitirao od toga, čisto jer imaš obraza naplaćivati najobičniji savjet koji može bit bilo šta, i to 30 eura

13 godina

Jednom sam od ljubomorne balavurdije dobio trade ban jer sam odbijao da trejdam gluposti sto oni prodaju, tako da ne dajem svima otvoreno svoj profil :)

Par ljudi ima moj profil na steamu, tako da sve je legit 

A jebiga, mala investicija za siguran posao trgovanja. Da zaboravih samo za one sa inventarom od 130 eur i vise  

p.s. sve se danas placa, nista nije besplatno jer ako je besplatno tu nesto nije u redu 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2015 22:02 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Jednom sam od ljubomorne balavurdije dobio trade ban jer sam odbijao da trejdam gluposti sto oni prodaju, tako da ne dajem svima otvoreno svoj profil :)

Par ljudi ima moj profil na steamu, tako da sve je legit 

A jebiga, mala investicija za siguran posao trgovanja. Da zaboravih samo za one sa inventarom od 130 eur i vise  

p.s. sve se danas placa, nista nije besplatno jer ako je besplatno tu nesto nije u redu 

Prejadna izlika. Smisli nešto bolje ili daj taj svoj veličanstveni profil sa 12897 eura skinova, do tad si i dalje budala i preserator, bar u mojim očima

14 godina

Ma super, sad opet od LEM do global...

EDIT: Gledan priko steamrep, nije nitko od mojih prijatelja, da je izbia bi mu zube (ne zbog mog ranka, neg jer je glupan)

EDIT2: debil nađen, kako sam cuo, prodao acc i taj lik dobio VAC...maklo mi uz to 4-5wina(samo mi nije jasno ako je on nakon mjesec dana od kad smo zadnji put igrali dobio VAC, zasto se meni oduzimaju winovi...) http://steamcommunity.com/profiles/76561198116105907

http://www.youtube.com/user/MsDome007
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2015 11:23 (Komunist Izet).

1 0 hvala 0
14 godina

igram ima 2 dana, i u 15 rundi ostane nas lik solo vs 2, i ode kampati sa awp da ga sacuva, ja stisnem alt tab vratim se za 2 minute, i kickaju me jer sam afk bio 1 minut i svi poginuli :/,

naravno 7 days ban gj valve. a vodili smo 15-9 ili tako nesto kad se to desilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

>afk 2 minute

>gj valve

@chase: I da je istina što govoriš: evidentno si uložio vrijeme da naučiš i još uzimaš rizik jer cijene mogu fluktuirati/mogu te haxat/etc.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Luka123 kaže...

igram ima 2 dana, i u 15 rundi ostane nas lik solo vs 2, i ode kampati sa awp da ga sacuva, ja stisnem alt tab vratim se za 2 minute, i kickaju me jer sam afk bio 1 minut i svi poginuli :/,

naravno 7 days ban gj valve. a vodili smo 15-9 ili tako nesto kad se to desilo.

7 dana znači da ti nije prvi put da si leavao gejm/bio izbačen zbog teamkilla i slično. 

https://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/624075036318156108/

12 godina

Eto, na nagovor frenda sam kupio igru na summer saleu, al sam ju zaigrao kak spada tek pred kojih mjesec dana. Skupio sam 110 sati do sad, u competitivu sam bas jucer dobio rank up u MGE. Jel ima neka stranica, ili netko tu mozda zna kakav je MGE rank po postocima. Znaci medu koliko % najboljih je MGE rank, jer takoder aktivno igram LoL, tamo sam npr. Diamond sto je 0.4% of the top pa bih htio poceti usporedivati rankove u LoLu i CS-u. Frend mi je rekao da je MGE kao Platinum u LoLu sto bi bilo oko 25% of the top, al bi rado da mi netko od strucnjaka potvrdi. 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
GamerX9 kaže...

Eto, na nagovor frenda sam kupio igru na summer saleu, al sam ju zaigrao kak spada tek pred kojih mjesec dana. Skupio sam 110 sati do sad, u competitivu sam bas jucer dobio rank up u MGE. Jel ima neka stranica, ili netko tu mozda zna kakav je MGE rank po postocima. Znaci medu koliko % najboljih je MGE rank, jer takoder aktivno igram LoL, tamo sam npr. Diamond sto je 0.4% of the top pa bih htio poceti usporedivati rankove u LoLu i CS-u. Frend mi je rekao da je MGE kao Platinum u LoLu sto bi bilo oko 25% of the top, al bi rado da mi netko od strucnjaka potvrdi. 

Iskreno, MGE je jako lagano dobiti ovih dana. Nijedan matchmaking rank nije 0.4% of the top kao Diamond u LoLu.

Kad igram ESEA, i vidim tamo igrače koji mjesecima imaju average 14+ rws, oni su taj sami vrh, a što se tiče matchmakinga, svatko sa malo sreće može doći do vrha.

Eto, prvi sam ja, u CSu sam LE / LEM ( 3/2 ispod Globala ), a na ESEA imam jedva 10 average rws, dok ima igrača sa 14,15,16+.. 

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Znaci medu koliko % najboljih je MGE rank, jer takoder aktivno igram LoL, tamo sam npr. Diamond sto je 0.4% of the top pa bih htio poceti usporedivati rankove u LoLu i CS-u. Frend mi je rekao da je MGE kao Platinum u LoLu sto bi bilo oko 25% of the top, al bi rado da mi netko od strucnjaka potvrdi. 

to nije usporedivo, prije svega... razlika u elo rank sistemu i bodovanju sveg' ostaloga.

možeš ti nekako grubo napraviti usporedbu al' to onda nije sigurno "platinum".

lakše se možda usporedi od najvišeg ranka, znači da su "supreme" i "global" u rangu "challenger"?

iako je definitivno lakše i brže dostići "supreme" u csgo nego "challenger" u lol!

nisam stručan, kada stručnog tražiš... no mislim da se to dvoje ne može usporediti! ;D

Do it for the people who want to see you fail!
12 godina

Ma niti ne mislim po MMR-u tj. ELO-u usporedivat. Samo da postotke usporedim. Znam da se ne moze skill u FPS-u i MOBA igri usporediti...

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pošto uskoro krećemo s ozbiljnim stream programom i turnirima u više igara, ponovno smo krenuli s novim regrutiranjem!

Za casterska mjesta se posljednji put javilo više od 40 ljudi, od kojih smo izabrali 20.

Pogledajte koga sve sada tražimo: http://www.e-sports.hr/trazimo-nove-suradnike/

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice