Jel ima netko csgo gift kupljen kad je bio popust? nudim mu 3 csgo key-a po želji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel ima netko csgo gift kupljen kad je bio popust? nudim mu 3 csgo po želji.
Ne kontam?
Koji lowballer samo 3k pogotovo sto su kljucevi pali na 2.19eur :D
Nadje se jos negdje po 4k, a ljudi su poceli traziti 5k vidim..... ima smisla...
Koji lowballer samo 3k pogotovo sto su kljucevi pali na 2.19eur :D
Nadje se jos negdje po 4k, a ljudi su poceli traziti 5k vidim..... ima smisla...
5k za šta?
kako sta, pa csgo gift 
Low baller je onaj koji nudi puno niže od cijene po kojoj se taj item normalno prodaje ( ne računam quicksellere koji kupuju iteme keyevima za 85% cijene ), a realno CS:GO Gift nema cijenu. Netko će reći 6€, a netko 12€, ali realne cijene nema. Svatko prodaje po nekim svojim kriterijima.
Dobijem sad na dropu za prelazak na novi level AWP Sun in Leo MW, casual igrao, oko 4,5€ vrijedi, 4€ čistih kad ga prodam..lijep poklon za zadnji Bloodhound drop 
Low baller je onaj koji nudi puno niže od cijene po kojoj se taj item normalno prodaje ( ne računam quicksellere koji kupuju iteme keyevima za 85% cijene ), a realno CS:GO Gift nema cijenu. Netko će reći 6€, a netko 12€, ali realne cijene nema. Svatko prodaje po nekim svojim kriterijima.
Cijena je 4k pure ili 5k itemi, takva je cijena zadnjih godinu dana. 
Prodao sam preko 400kom, mislim da znam nesto o tome 
Oprosti ali umirem dok gledam ovo, ovaj kao intro nekakav koji radiš u spectator modu LOL
Te stvari koje si vjerovatno vidio u nekim frag movieima se inače rade u HLAE (guglaj)
hahah i ja sam umirao kad sam na raju vidio "uradak" ali kao što sam rekao nije mi se dalo zajebavat oko toga i prvi sam puta radio to, jasno je ko dan da je užasno
Koji je to rank, silver 2? 
DMG vjerovao ili ne, ali to ti je kad se poklope totalni botovi, mislim da je svatko imao takve slučajeve i na višim rankovima
DMG vjerovao ili ne, ali to ti je kad se poklope totalni botovi, mislim da je svatko imao takve slučajeve i na višim rankovima
Ma isti qrac je i na Global Eliteu, desilo mi se da sam teze dobivao meceve na DMG-u nego GE, na GE cesto mogu lagano dropati 35-40 fragova.
Mislim da igrati MM vise nema igrati smisla jer na DMG-LEM ima puno boljih igraca nego sto su neki Global Elite.
Jeli netko zna kako ce funkcionirati ovogodisnji lan turnir cs:go na rebootu? CS:HR,profesour dali vi mozda imate neka sazanja o tome?
Jeli koliko sam skuzio turnir ce biti invitational a ne ko prosle godine ko prvi uplati dobije mjesto, pa neznam jeli to istina?
Momci iz organizacije nisu još ništa objavili, niti se nama javili, tako da stvarno nemam pojma. Trebali bi biti duže od jednog dana, pa možda 16 ekipa? Sve su to špekulacije, al nadamo se da će biti dobro.
Jeli netko zna kako ce funkcionirati ovogodisnji lan turnir cs:go na rebootu? CS:HR,profesour dali vi mozda imate neka sazanja o tome?
Jeli koliko sam skuzio turnir ce biti invitational a ne ko prosle godine ko prvi uplati dobije mjesto, pa neznam jeli to istina?
Momci iz organizacije nisu još ništa objavili, niti se nama javili, tako da stvarno nemam pojma. Trebali bi biti duže od jednog dana, pa možda 16 ekipa? Sve su to špekulacije, al nadamo se da će biti dobro.
Nije bas previse ostalo do tog turnira a jos nikakvih informacija nema. Samo se mozemo nadati da ce biti dobro!
pitanjce,
kako se pokreće mapa sa botovima?
ali nemislim igrat casual i dm ,nego ona mapa di samo botovi dolaze i ti ih skidaš.
malo je šašavo postavljeno pitanje ali onaj tko zna shvatit će.
pitanjce,
kako se pokreće mapa sa botovima?
ali nemislim igrat casual i dm ,nego ona mapa di samo botovi dolaze i ti ih skidaš.
malo je šašavo postavljeno pitanje ali onaj tko zna shvatit će.
ideš pod find match, izabereš workshop, skineš mapu koju hoces igrat, tipa aim_botz i onda ju samo pokreneš. i to je to
Nije bas previse ostalo do tog turnira a jos nikakvih informacija nema. Samo se mozemo nadati da ce biti dobro!
Kako bilo da bilo ne može bit gore od prošlogodišnjeg nikako
jel vi svi halate preko Steama ili ?
jel vi svi halate preko Steama ili ?
Naravno, kako drugačije?
Pozdrav svima na ovoj temi, i na Bugovom forumu općenito. Igram CS GO evo nekih 70ak sati i trenutno sam Gold Nova 2. Zanima me gdje se na internetu mogu igrati neki turniri, ali u mm naravno, ne da igram s nekima koji su puno bolji po skillu/ranku (iako jedno s drugim uglavnom ima veze, ali ne mora imati). I zanima me učlanjenje u neki tim ili stvaranje novog pa da igramo competitive (da li je uopće moguće igrati competitive sa premade teamom ili je to uvijek random odabir?). Pratim ovu temo već neko vrijeme, trenutno proučavam razne strategije na ajmo reći uobičajenim mapama - inferno, mirage, cache. Iz nekog razloga dust 2 izbjegavam i ne da mi se igrati ga:)
Pa mozes do 4 ljudi invajtat u svoj loby kad igras mm dakle moguce je igrat premade
ako je neko zainteresiran za mm trenutno neka me add..
sup/ge ekipa o.O
Upravo odigrao DM sesiju sa Furlanom iz eBettle / Vexeda, zagrijava se na Dreamhacku za idući game. :>
Upravo odigrao DM sesiju sa Furlanom iz eBettle / Vexeda, zagrijava se na Dreamhacku za idući game. :>
nek si ti nas obavijestio i slikao
nek si ti nas obavijestio i slikao
Pa mislim da nije baš svaki dan da naletiš na profesionalnog igrača u gameu.
A s obzirom na to kakve sve gluposti ljudi ovdje stavljaju, ne vidim nikakav problem sa svojim postom.
Cijena je 4k pure ili 5k itemi, takva je cijena zadnjih godinu dana. 
Prodao sam preko 400kom, mislim da znam nesto o tome 
Zna se nac i po 4k item, ja tradeo za ST MW Daimyo (10€)