Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.455.287
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Counter Strike: Global Offensive

Jel ima netko csgo gift kupljen kad je bio popust? nudim mu 3 csgo key-a po želji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 18:37 (null).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
null kaže...

Jel ima netko csgo gift kupljen kad je bio popust? nudim mu 3 csgo po želji.

Ne kontam?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
chaselol kaže...
null kaže...

Jel ima netko csgo gift kupljen kad je bio popust? nudim mu 3 csgo po želji.

Ne kontam?

key-a, nisam napisao.

Malo da se pohvalim, usao sam u bcko-ov klub globala. Iako se ne osjecam i nisam jedan od njih, ali eto, bas me zanima kolko bude trajalo :)

13 godina

Koji lowballer samo 3k pogotovo sto su kljucevi pali na 2.19eur :D 
Nadje se jos negdje po 4k, a ljudi su poceli traziti 5k vidim..... ima smisla...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

Koji lowballer samo 3k pogotovo sto su kljucevi pali na 2.19eur :D 
Nadje se jos negdje po 4k, a ljudi su poceli traziti 5k vidim..... ima smisla...

5k za šta?

13 godina

kako sta, pa csgo gift 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Low baller je onaj koji nudi puno niže od cijene po kojoj se taj item normalno prodaje ( ne računam quicksellere koji kupuju iteme keyevima za 85% cijene ), a realno CS:GO Gift nema cijenu. Netko će reći 6€, a netko 12€, ali realne cijene nema. Svatko prodaje po nekim svojim kriterijima.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
17 godina

Dobijem sad na dropu za prelazak na novi level AWP Sun in Leo MW, casual igrao, oko 4,5€ vrijedi, 4€ čistih kad ga prodam..lijep poklon za zadnji Bloodhound drop

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Tomek.Klc kaže...

Low baller je onaj koji nudi puno niže od cijene po kojoj se taj item normalno prodaje ( ne računam quicksellere koji kupuju iteme keyevima za 85% cijene ), a realno CS:GO Gift nema cijenu. Netko će reći 6€, a netko 12€, ali realne cijene nema. Svatko prodaje po nekim svojim kriterijima.

Cijena je 4k pure ili 5k itemi, takva je cijena zadnjih godinu dana. 

Prodao sam preko 400kom, mislim da znam nesto o tome 

11 godina

Evo jedan moj video...

Da se razumijemo, likovi su bili totalni BOT-ovi...16-1 su izgubili na kraju.

I odmah isprike za užasan editing, prvi puta sam to radio i fakat mi se nije dalo zaj*** oko toga više XD

13 godina
neaktivan
MasterG kaže...

Evo jedan moj video...

I odmah isprike za užasan editing, prvi puta sam to radio i fakat mi se nije dalo zaj*** oko toga više XD

Oprosti ali umirem dok gledam ovo, ovaj kao intro nekakav koji radiš u spectator modu LOL
Te stvari koje si vjerovatno vidio u nekim frag movieima se inače rade u HLAE (guglaj)

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
11 godina

hahah i ja sam umirao kad sam na raju vidio "uradak" ali kao što sam rekao nije mi se dalo zajebavat oko toga i prvi sam puta radio to, jasno je ko dan da je užasno

13 godina

Koji je to rank, silver 2? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

DMG vjerovao ili ne, ali to ti je kad se poklope totalni botovi, mislim da je svatko imao takve slučajeve i na višim rankovima

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 23:20 (MasterG).
14 godina
neaktivan
MasterG kaže...

DMG vjerovao ili ne, ali to ti je kad se poklope totalni botovi, mislim da je svatko imao takve slučajeve i na višim rankovima

Ma isti qrac je i na Global Eliteu, desilo mi se da sam teze dobivao meceve na DMG-u nego GE, na GE cesto mogu lagano dropati 35-40 fragova.

Mislim da igrati MM vise nema igrati smisla jer na DMG-LEM ima puno boljih igraca nego sto su neki Global Elite.

BCko
10 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...

Jeli netko zna kako ce funkcionirati ovogodisnji lan turnir cs:go na rebootu? CS:HR,profesour dali vi mozda imate neka sazanja o tome?

Jeli koliko sam skuzio turnir ce biti invitational a ne ko prosle godine ko prvi uplati dobije mjesto, pa neznam jeli to istina?

Momci iz organizacije nisu još ništa objavili, niti se nama javili, tako da stvarno nemam pojma. Trebali bi biti duže od jednog dana, pa možda 16 ekipa? Sve su to špekulacije, al nadamo se da će biti dobro.

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
11 godina
neaktivan
Professeur kaže...
naPerk777 kaže...

Jeli netko zna kako ce funkcionirati ovogodisnji lan turnir cs:go na rebootu? CS:HR,profesour dali vi mozda imate neka sazanja o tome?

Jeli koliko sam skuzio turnir ce biti invitational a ne ko prosle godine ko prvi uplati dobije mjesto, pa neznam jeli to istina?

Momci iz organizacije nisu još ništa objavili, niti se nama javili, tako da stvarno nemam pojma. Trebali bi biti duže od jednog dana, pa možda 16 ekipa? Sve su to špekulacije, al nadamo se da će biti dobro.

Nije bas previse ostalo do tog turnira a jos nikakvih informacija nema. Samo se mozemo nadati da ce biti dobro!

15 godina

pitanjce,

kako se pokreće mapa sa botovima?

ali nemislim igrat casual i dm ,nego ona mapa di samo botovi dolaze i ti ih skidaš.

malo je šašavo postavljeno pitanje ali onaj tko zna shvatit će.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pitanjce,

kako se pokreće mapa sa botovima?

ali nemislim igrat casual i dm ,nego ona mapa di samo botovi dolaze i ti ih skidaš.

malo je šašavo postavljeno pitanje ali onaj tko zna shvatit će.

ideš pod find match, izabereš workshop, skineš mapu koju hoces igrat, tipa aim_botz i onda ju samo pokreneš. i to je to

http://www.twitch.tv/hypersonicfox
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 13:51 (WithSkill).
13 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...

Nije bas previse ostalo do tog turnira a jos nikakvih informacija nema. Samo se mozemo nadati da ce biti dobro!

Kako bilo da bilo ne može bit gore od prošlogodišnjeg nikako

10 godina
neaktivan

jel vi svi halate preko Steama ili ?

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
flpmyslf kaže...

jel vi svi halate preko Steama ili ?

Naravno, kako drugačije?

10 godina
neaktivan

Pozdrav svima na ovoj temi, i na Bugovom forumu općenito. Igram CS GO evo nekih 70ak sati i trenutno sam Gold Nova 2. Zanima me gdje se na internetu mogu igrati neki turniri, ali u mm naravno, ne da igram s nekima koji su puno bolji po skillu/ranku (iako jedno s drugim uglavnom ima veze, ali ne mora imati). I zanima me učlanjenje u neki tim ili stvaranje novog pa da igramo competitive (da li je uopće moguće igrati competitive sa premade teamom ili je to uvijek random odabir?). Pratim ovu temo već neko vrijeme, trenutno proučavam razne strategije na ajmo reći uobičajenim mapama - inferno, mirage, cache. Iz nekog razloga dust 2 izbjegavam i ne da mi se igrati ga:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa mozes do 4 ljudi invajtat u svoj loby kad igras mm dakle moguce je igrat premade

12 godina

ako je neko zainteresiran za mm trenutno neka me add..

sup/ge ekipa o.O

http://steamcommunity.com/id/official121119962015/

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Upravo odigrao DM sesiju sa Furlanom iz eBettle / Vexeda, zagrijava se na Dreamhacku za idući game. :>

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Upravo odigrao DM sesiju sa Furlanom iz eBettle / Vexeda, zagrijava se na Dreamhacku za idući game. :>

nek si ti nas obavijestio i slikao 

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
14 godina
vigor_hr kaže...
Tomek.Klc kaže...

nek si ti nas obavijestio i slikao 

Pa mislim da nije baš svaki dan da naletiš na profesionalnog igrača u gameu.

A s obzirom na to kakve sve gluposti ljudi ovdje stavljaju, ne vidim nikakav problem sa svojim postom.

10 godina
neaktivan
MasterG kaže...

Evo jedan moj video...

najaci fragmovie ikad haha

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
16 godina
chaselol kaže...

Cijena je 4k pure ili 5k itemi, takva je cijena zadnjih godinu dana. 

Prodao sam preko 400kom, mislim da znam nesto o tome 

Zna se nac i po 4k item, ja tradeo za ST MW Daimyo (10€)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice