Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.455.013
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Neznam dali ste čuli za novu stranicu za kladjenje. FANOBET ugl po meni bolji od lounga jer botovi su cijelo vrijeme online i kad stavite skinove dobijete novac na racun sa kojim se betate i mozete odigrati vise meceva tako da vam se mnoze koeficijenti kao u pravoj kladionici.

Po meni zasad bolji od lounga.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
naPerk777 kaže...

Neznam dali ste čuli za novu stranicu za kladjenje. FANOBET ugl po meni bolji od lounga jer botovi su cijelo vrijeme online i kad stavite skinove dobijete novac na racun sa kojim se betate i mozete odigrati vise meceva tako da vam se mnoze koeficijenti kao u pravoj kladionici.

Po meni jako dobar koncept, i već dugo sam čekao da netko ovako nešto napravi, ali dizajn mi je užasan, izgledao kao večina scammy siteova.

Ima nešto drugo sa istim konceptom šta se otvara idući tjedan, puno bolje izgleda, pričao sam s vlasnicima, pa ću postavit tu link kad izbace. Čisto da možete bar usporedjivat koeficijente izmedju ta dva sitea.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
11 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
naPerk777 kaže...

Po meni jako dobar koncept, i već dugo sam čekao da netko ovako nešto napravi, ali dizajn mi je užasan, izgledao kao večina scammy siteova.

Ima nešto drugo sa istim konceptom šta se otvara idući tjedan, puno bolje izgleda, pričao sam s vlasnicima, pa ću postavit tu link kad izbace. Čisto da možete bar usporedjivat koeficijente izmedju ta dva sitea.

Po meni je dizajn dosta dobar,jednostavan bez pretjeranih reklama i slicnih stvari.Stranica niije scam jer evo i sam je korisitm posto mi je vise dosta pokusavat na loungu jer su botovi 90% vremena offline

I da nisam naglasio glavnu stvar.Kvote ostaju iste kao u trenutku kad ste napravili bet.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 1:06 (naPerk777).
14 godina
Hacker002 kaže...

I odlazi sa operacijom, što je mislim 29.9, ugl kraj devetog mj.

Neznam odakle ti to, razlog koji su stavili rank je anticheating/smurfing measure... To što je patch izasao sa operacijom neznaci da ce nestat sistem zajedno sa njom, jer si u misijama moga zaradit extra XP. To ti nema nimalo smisla.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
16 godina

Ovaj Cevo jos gori od Faceita posto... odigro 3 puga danas, prvi je bio griefer u njihovom timu, drugi taj isti griefer i unranked kod nas i igramo protiv tipa sa 22EFF, treci tip koji sam priznaje da ima cheat i prefira kroz smoke... bolesno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
8ax kaže...

Ovaj Cevo jos gori od Faceita posto... odigro 3 puga danas, prvi je bio griefer u njihovom timu, drugi taj isti griefer i unranked kod nas i igramo protiv tipa sa 22EFF, treci tip koji sam priznaje da ima cheat i prefira kroz smoke... bolesno

Zato ja plaćam ESEA, nema tih sranja... Jednostavno se ne isplati zbog karma sistema koji te jako lako kažnjava. Uz to nema ni friendly fire pa je to isključeno iz griefanja, ako netko ikad griefa. Još ću 3 puta napisati grief čisto onako. grief grief grief

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
14 godina
neaktivan

Ono kad igras mm protiv Shoxa iz Titana pa te ne zeli pustiti da winas jer tryharda zbog ranka -.-

BCko
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
MatchMaking rant

Nisam igrao MM jedno mjesec i pol, uglavnom sam na serverima ili faceit-u, inače na dmg/le. Pošto mi je ekipa sve manje aktivna (navikao igrati u punom lobby-u competitive, od silver1 (da, prvi rank, prvi cs za mene) do dmg, učili zajedno, trenirali i napredovali zajedno, neki su bolji, neki lošiji, al smo ), al u zadnje vrijeme nas bude 2-3 u lobby-u. I iskreno ne mogu vjerovati koliko je zajednica u globalu - odvratna.

Mislim ono, na dmg/le su likovi koji gledaju u pod, ne komuniciraju, ne znaju koristiti ak (spavaju sa p90 pod jastukom valjda), glavna taktika im je rush B dont stop (doživio jučer na LE, iako zadnji put prije toga na SEM,) ali to je sve u redu čak, svatko može imati lošu partiju, nebi bilo bitno da nije općenito retardirano agresivnog stava koji donose u igru...

Ne bih čak rekao da imam predrasude i da pravim stereotipe od igrača, nego da se oni ponašaju po nekom već puno puta viđenom obrazcu. To uglavnom sadrži (nakon što ih recimo prve ubiju u rundi počnu vrijeđati sve suigrače da su "boostani noobovi", aaaaah noop team, you suck, i fak your maaader, suk my dik).

Jučer u dvije partije doživio dno dna. U prvoj jedan poljak nama 4 premade skoro upropasti partiju preglasnim deranjem i krivim informacijama, al ok, ;ak se i suzdržao od vrijeđanja nekako, aj..

U idućoj partiji na LE/LEM rankovima neko odvratno rumunjsko dijete počne paničariti i vrijeđati sve pri rezultatu 7-7 na dust2 ct...mislim stvarno...i kad smo izgubili drugi pistol (vjerojatno bi se isto desilo da nismo dobili prvu pistol rundu) počne sve vrijeđati i igrati samo na exit fragove da si popravi skor i da na osnovu toga "bude bolji" od noop team-a. Da ne spominjem da je ispuštao konjske zvukove do kraja partije uz konstantno vrijeđanje i vikanje (podsjetilo me na onaj bckov video iskreno).

Znam znam, mogu i mute, upalit pink floyd na 40, nasuti čašu vina, zapalit joint i tako odigrati partiju do kraja, ali...

Problem je u tome što je ovo timska igra, i što sam zaglavio s tim što dovijem idućih 45 minuta barem..hebiga..

Očito ne mogu izbjeći razne poljake, ruse itd, ali ni arogantnu drčinu (to nije vezano samo za rusiju i poljsku), pa sam se zapitao zašto se tako ponašaju i koji je način da izađem na kraj s time osobno.

Previše volim igru da bi me pobjedio stav agresivne arogantne djece.

Pitanje: Zašto se ponašaju tako?

Odgovor: EGO

Jednostavno je, igraju da bi "boostali" svoj ego. Ako ih protivnici počnu "rejpat", to je jako veliki udar na inače osjetljiv ego, pa kada već ne mogu dignuti razinu ega dominirajući protivnike, okrenu se suigračima. Tako efektivno počnu igrati protiv svoje ekipe, da bi dokazali da su bolji od suigrača i da oni "suck ass". Odlučili su da ne mogu pobjediti, ali mogu "pobjediti" svoje suigrače, hej bitan je ego na kraju partije, i dokaz da si okružen noobovima. A protivnici su naravno - čiteri.

Partija završi, ego ostaje netaknut, dobra večer za njih, loša za sve ostale, ako su već soloq, onda ionako igraju samo za sebe.

Rješenje: Biti bolji od njih.

Vježbati, nizati headshotove, imati veliki učinak u svakoj rundi ako je moguće, čitati igru, ignorirati drčinu, "man it up", igrati cs, ne trošiti svoje vrijeme, ne gubiti živce, biti ljubazan koliko je ljudski moguće. 

Jednostavno? Ne. Ali ipak je ovo neka jadna vrsta kompetitivnog okruženja, i ako te netko pokušava pobjediti (makar tvoj suigrač na prljav način), treba se oduprijeti i natjecati, pokazati vještinu i glavu.

Drugo rješenje je okupiti kvalitetnu ekipu oko sebe, ali jbg teško je uvijek imati ljude na raspolaganju za partiju. Lijepo je imati prijateljsku ekipu s kojom dugo igraš uz sebe, ali to nije uvijek moguće. I razmazi te na neki način, počneš se oslanjati na njih, što te košta napretka, a kad tad ćeš se naći u situaciji da moraš biti "carry".

TL:DR:  MM suxa, igraj bolje, postani carry pa će te manje smetati gluposti.

Rant gotov, samo sam trebao to izbaciti iz sebe, isprike..

BF3, MW2, Origin: okrad1337 Steam: okrad5656
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mene samo cudi kako su ti rusi i turci uspjeli doci do ovih rankova?

Igrao sam jucer na frendovom LE accu, nenormalno je koliko ljudi lose igraju na LE/LEM rankovima, nadje se mozda jedan normalan igrac po mecu, nikoga nije briga za info, crosshair placament svima u pod, trce po mapi, rushaju, kao da igram na Gold Nova rankovima.

Prakticki je nemoguce doci do Globala ako ne igras premade na trenutnom mm-u.

BCko
Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: MatchMaking rant
Sir Vidara the XVII kaže...

Nisam igrao MM jedno mjesec i pol, uglavnom sam na serverima ili faceit-u, inače na dmg/le. Pošto mi je ekipa sve manje aktivna (navikao igrati u punom lobby-u competitive, od silver1 (da, prvi rank, prvi cs za mene) do dmg, učili zajedno, trenirali i napredovali zajedno, neki su bolji, neki lošiji, al smo ), al u zadnje vrijeme nas bude 2-3 u lobby-u. I iskreno ne mogu vjerovati koliko je zajednica u globalu - odvratna.

Mislim ono, na dmg/le su likovi koji gledaju u pod, ne komuniciraju, ne znaju koristiti ak (spavaju sa p90 pod jastukom valjda), glavna taktika im je rush B dont stop (doživio jučer na LE, iako zadnji put prije toga na SEM,) ali to je sve u redu čak, svatko može imati lošu partiju, nebi bilo bitno da nije općenito retardirano agresivnog stava koji donose u igru...

Ne bih čak rekao da imam predrasude i da pravim stereotipe od igrača, nego da se oni ponašaju po nekom već puno puta viđenom obrazcu. To uglavnom sadrži (nakon što ih recimo prve ubiju u rundi počnu vrijeđati sve suigrače da su "boostani noobovi", aaaaah noop team, you suck, i fak your maaader, suk my dik).

Jučer u dvije partije doživio dno dna. U prvoj jedan poljak nama 4 premade skoro upropasti partiju preglasnim deranjem i krivim informacijama, al ok, ;ak se i suzdržao od vrijeđanja nekako, aj..

U idućoj partiji na LE/LEM rankovima neko odvratno rumunjsko dijete počne paničariti i vrijeđati sve pri rezultatu 7-7 na dust2 ct...mislim stvarno...i kad smo izgubili drugi pistol (vjerojatno bi se isto desilo da nismo dobili prvu pistol rundu) počne sve vrijeđati i igrati samo na exit fragove da si popravi skor i da na osnovu toga "bude bolji" od noop team-a. Da ne spominjem da je ispuštao konjske zvukove do kraja partije uz konstantno vrijeđanje i vikanje (podsjetilo me na onaj bckov video iskreno).

Znam znam, mogu i mute, upalit pink floyd na 40, nasuti čašu vina, zapalit joint i tako odigrati partiju do kraja, ali...

Daj mi na PM link od steama da te addam inace sam DMG/LE jucer me bacilo u DMG tj vratilo me sa LE jer sam neki mutavi game izgubio . Pa i Volim stavit Pink floyd i zapalit pljugu pa mozemo skupa odigrat koju ;) 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
17 godina
Jedno od mogućih objašnjenja je da su kupili accounte
13 godina
denix kaže...
Jedno od mogućih objašnjenja je da su kupili accounte

1k po ranku se placa danas od MG do DMG :)
previse ima nabustane djece da je to strasno

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
bancic123 kaže...

Igrao sam jucer na frendovom LE accu, nenormalno je koliko ljudi lose igraju na LE/LEM rankovima, nadje se mozda jedan normalan igrac po mecu, nikoga nije briga za info, crosshair placament svima u pod, trce po mapi, rushaju, kao da igram na Gold Nova rankovima.

Neznam, moguće jeste solo, ali kome se da prolazit kroz sva ta sra**a.  Težak težak solo grind.

Floor lookeri posvuda, nemoguće se osloniti na ekipu, a najčešće se ne mogu sami nositi sa nekim tko ispravno igra. Igram solo jednu partiju, poljaci melju na svojemu, al čak ne daju info ni na poljskom. Jedan jedini put kad mi je rekao gdje je protivnik je bilo krivo, jer nije znao nego je pretpostavio bezveze, a ja budala ga poslušao.

Također sam imao 30-35 killova u 4 od 5 partija protiv le/lem-ova, i iskreno, često sam imao i vremena da ispravim aim, i da se igram sa svojim osrednjim spray-om kada ulazim na site, i kada ne bih trebao ni sprayati (rjeđe protiv lem-ova iskreno al eto). Imam još mnogo toga za naučiti/upraksati, ali ne planiram to raditi u mm-u, radije na faceit ili na serverima iskreno, pa ću se vratiti jednog dana. I druga;ije je igrati kada znaš da se možeš osloniti na svoju ekipu koju znaš. Igrao sam i sa svojim smfc/global frendovima, nije tako strašno iskreno, al treba mi još vježbe za taj level.

17 godina
Re: MatchMaking rant
Adict kaže...

Daj mi na PM link od steama da te addam inace sam DMG/LE jucer me bacilo u DMG tj vratilo me sa LE jer sam neki mutavi game izgubio . Pa i Volim stavit Pink floyd i zapalit pljugu pa mozemo skupa odigrat koju ;) 

steam

Imam i server inače, unajmio da malo zadržim ekipu, i da se vježba, nije baš uspjelo, al je server dobro namješten barem. Slobodan je za korištenje svakome.

server

Trenutno sam i sam pao/ostao na dmg, a inače igram sa prijateljima koji su od mge do lem/smfc (češće niži rankovi koje smo ja i jedan frend maltene boostali do dmg-a, al se ljudi trude jebiga i prijateljski su nastrojeni, 10 puta bolje od random mm). Pričamo engleski, i iskreno nisam ni navikao čuti hrvatski/balkanski kad igram lol.

10 godina
neaktivan

Onaj gore rant: sve ok osim hejtanja B rush dont stop. B rush dont stop može bit skroz validna taktika, ako su protivnici low buy ili glupo igraju taj site (Cache i mirage posebice).

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Evo kako

12 godina
Roko567 kaže...
bancic123 kaže...

Evo kako

hahahhahahah,opet Bcko kriv :((((

a ono uvijek se nade boljih i losijih igraca na svakom ranku...

meni je na smurfu (lem) teze igrati nego na mainu(ge).. lem i nizi rankvoi imaju precudne crosshair placemente i opcenito mjesta gdje stoje i nikako mi ne ide u glavu .. >.<

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Evo kako

Pa jbg stari moj, trebam i ja malo zaraditi, takvi ljudi imaju svako pravo biti vrijedjani, ja sam prestao igrati MM i igram samo navecer kad su mi frendovi online pa se sprdamo i vjerovao ili ne, svaku osobu koju boostam prije pitam zasto zeli boost :D

BCko
13 godina
bancic123 kaže...
Roko567 kaže...

Evo kako

Pa jbg stari moj, trebam i ja malo zaraditi, takvi ljudi imaju svako pravo biti vrijedjani, ja sam prestao igrati MM i igram samo navecer kad su mi frendovi online pa se sprdamo i vjerovao ili ne, svaku osobu koju boostam prije pitam zasto zeli boost :D

Znači TLDR

Boostaš igrače i onda se... doslovno(!!!) čudiš kako su dosli do tog ranka?!? Ja neznam jeli ti ovo zaozboljno ili si stvarno stvarno

Netribaš se ovdje pravdat, kao da te itko šljivi.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 23:05 (Et_Tu_Brute?).
14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Znači TLDR

Boostaš igrače i onda se... doslovno(!!!) čudiš kako su dosli do tog ranka?!? Ja neznam jeli ti ovo zaozboljno ili si stvarno stvarno

Netribaš se ovdje pravdat, kao da te itko šljivi.

Jedna stvar je kad netko ima 100 sati i LEM je, druga je kad ima 1200 i jos je ovoliko los.

Vidi se razlika izmedju idiota koji nema mozga za igru i  nikad nece imati i lika koji je pocetnik te je nabustan do tog ranka.

BCko
12 godina

ja imam 500h i global elite sam..

bio sam global elite s 50h..

ja san naboostani noob :(

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja imam 1000hrs i SMFC sam pa šta. ne igram za rank nego iz zabave 

http://www.twitch.tv/hypersonicfox
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina

ja imam 800h i global silver elite master sam

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nema mi jacih komentara nego kad u doti/csgo-u netko komentira skill i usporeduje sa satima ulozenim u neku igru. 

To nema veze jedno sa drugim. 

Moze neko djete igrat u tom trenutku, moze bit napusen, moze mu cura hoblat kitu u trenutku igre. ti to ne znas sta se dogada u mozgu tog tipa/cure ko igra.. 

Igras timsku igru i igras pub, shvati da ces imat debile. ILI prestani igrati to i kreni igrati onaj Cardstone ili Rocketleague. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

Ja sam dmg sa 1000h ~100comp playeda, mislim da previse trejdam a premalo igram xD

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jeli netko zna kako ce funkcionirati ovogodisnji lan turnir cs:go na rebootu? CS:HR,profesour dali vi mozda imate neka sazanja o tome?

Jeli koliko sam skuzio turnir ce biti invitational a ne ko prosle godine ko prvi uplati dobije mjesto, pa neznam jeli to istina?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi počmem danas ponovno da igram CS GO nako neki 3-4 mjeseca neigranja i kad hoću da igram competetive izbaci mi nešto Private rank 3 !!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vranja kaže...

Pozdrav ljudi počmem danas ponovno da igram CS GO nako neki 3-4 mjeseca neigranja i kad hoću da igram competetive izbaci mi nešto Private rank 3 !!

Moras imati private rank 3, to su ti novi rankovi koji nemaju bas veze s scompetitiveom ali moras prvo doci do 3. da bi mogao igrati.

Igranjem DM-a, Arms Race-a, Demolitiona i Casuala dobijas XP i level upas, dobivas ih i igranjem competitivea (najvise) ali kao sto sam vec rekao, prvo moras doci do 3 da bi uopce mogao competitive.

BCko
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Vranja kaže...

Moras imati private rank 3, to su ti novi rankovi koji nemaju bas veze s scompetitiveom ali moras prvo doci do 3. da bi mogao igrati.

Igranjem DM-a, Arms Race-a, Demolitiona i Casuala dobijas XP i level upas, dobivas ih i igranjem competitivea (najvise) ali kao sto sam vec rekao, prvo moras doci do 3 da bi uopce mogao competitive.

Aha hvala ti nisam odavno igrao a vidim to su nešto na nova uveli !!

13 godina
neaktivan

Čuj sati.

Meni piše na Steamu da imam 1100 sati a od toga sam igrao možda 700, ako i toliko. Ostatak je minimizirana igra ili u lobbyu ili nešto

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 19:24 (Roko567).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice