[*]
[*]
I tried...[*]
Čekaj, šta je to [*] ?
@chaselol je je samo se ti tješi da je bronza ljepša od zlata 
Stigao i meni dorito jučer
[*]
[*]
I tried...[*]
Čekaj, šta je to [*] ?
@chaselol je je samo se ti tješi da je bronza ljepša od zlata 
Stigao i meni dorito jučer
[*]
[*]
I tried...[*]
Čekaj, šta je to [*] ?
[*] Roko567 to je zapaljena svijeća
http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
Jbg kasno sam poceo da betam jedva sam i ovo uzeo 
Gledate li WC, India strasno lose igra....
Moglo bi se YOLO
Moglo bi se YOLO
Ja već jesam YOLO. Što reći. Nikad ne stavljajte betove navečer kad se vratite doma izvana.
EDIT - Nvm. Dobili su 16-2. UVIJEK stavljajte betove kad se vratite doma izvana.
Moglo bi se YOLO
Ja sam bacio bet ali sad se postotci dižu tako da propao bet :/
Palestina ako dobije indiju, all in palestina vs kirgistan, jer imaju igrace sa 3k playeda na profilima 
Palestina ako dobije indiju, all in palestina vs kirgistan, jer imaju igrace sa 3k playeda na profilima 
Ima i Indija pa vidi kako igraju
Ma pravilo u ovim national team matchevima je da se nikad ne kladiš na tim sa većim %.
Eventualno od tih 5 gameova procjeniš gdje underdog ima najveću šansu za upset, i tamo staviš bet.
Naravno, nećeš sad stavljat na Hrvatsku da će dobit Ukrajinu u BO3, ali ovo sa Kirgistan - Indija je bilo dosta moguće.
I 2 lika sa 200h.
Mada uspamali su forum da je bio thrown, jer jedan iz indije je veliki kladionicar i ima par likova iz kirgistana na frend listi :)
Throw is real :D
Gledaj ih sad kako dobro igraju, smijesno.
I 2 lika sa 200h.
Mada uspamali su forum da je bio thrown, jer jedan iz indije je veliki kladionicar i ima par likova iz kirgistana na frend listi :)
Throw is real :D
Gledaj ih sad kako dobro igraju, smijesno.
Da, definitivno je bio throw.
Device iz TSM-a ima Pashu na friend listi, znači throwali su onaj game preksinoć.
A njih oboje imaju KQLYa na friend listi, što znači da su oba hakeri.
#JustHLTVThings
Da, definitivno je bio throw.
Device iz TSM-a ima Pashu na friend listi, znači throwali su onaj game preksinoć.
A njih oboje imaju KQLYa na friend listi, što znači da su oba hakeri.
#JustHLTVThings
Jesi ti gledao game? Jer ja jesam, indijci trce i ne gledaju coskove bilo je malo obvious nakon trece runde 
Danas Hrvati winaju 100% //blagi sarkazam
Da li mi moze neko pomoci posto ažurni Support ne zna na email da odgovori kako triba ?!
Hvala
Prva 4 kvalificirana tima CSHR Championshipa su:
Rewind (Slovenija) - bobar, flow1100, neiiXzz, proof, Zanci
DJECACI (BiH) - COKOLADA, hunter, kole, Laquila, n1nnxtw
PRIMETIME (Hrvatska) - bobacko, Cr03ly , guGi, Salted , tsar
uber noobs (Hrvatska) - DOGMAA , MadBonE , Neuro , savemysoul, tom b
Nastavljamo s kvalifikacijama u ovaj četvrtak, prijave su 50 kn po timu!
http://www.counterstrike-hr.com/cshr-championship-2-informacije-i-prijave
http://play.eslgaming.com/counterstrike/csgo/csgo/open/cshr-championship-2-qually-2/
Snimke mečeva će ubrzo biti na našem yt kanalu: https://www.youtube.com/csgohr
svaki put mi dode gust da odigram cs. i onda udem u game, krene kako krene nije bitno, i onda se spoji cijela obitelj na ovaj tscum interent od 4 mb brzine i sve laggUje.
PA hebemu !!!
Kako mi je zao sto ne mogu posteno odigrati :(
svaki put mi dode gust da odigram cs. i onda udem u game, krene kako krene nije bitno, i onda se spoji cijela obitelj na ovaj tscum interent od 4 mb brzine i sve laggUje.
PA hebemu !!!
Kako mi je zao sto ne mogu posteno odigrati :(
Story of my life dok sam doma ljeti... Samo što je kod mene 20 mbit internet al se spoji cijeli kafić (moj kafić) pa mi dođe na isto
Nema druge nego da ih pokušaš nagovorit nekako da nadograde internet, ili koristi nekakav QoS da im ograničiš brzinu :D
Još jedno rješenje je, ako ti je mobitel na bonove i na tcomu si, uzmeš neograničeni internet na jedan dan (Internet Dan - 10 kn) i izigraš se za cijeli tjedan
Kad dodem danas na posao onda cu pogledati dali si mogu brzinu 10 ukljucit. jer ovo je prestrasno. a vjerojatno necu moc jer imam maxtv, a spojen sam na centralu koja je vjerojatno u uzbekistanu !
Kad dodem danas na posao onda cu pogledati dali si mogu brzinu 10 ukljucit. jer ovo je prestrasno. a vjerojatno necu moc jer imam maxtv, a spojen sam na centralu koja je vjerojatno u uzbekistanu !
Pa mislim da svi koji su na tcomu imaju maxtv, ne vidim kako bi to utjecalo na brzinu... Možda uzme 1 megabit skupa sa telefonom, ali to je to
Ma ako si predaleko od cetranle onda ti nista to ne vrijedi. Sva sreca pa i ovo radi.
Ali nije bitno, igrati cu ovako jos neko vrijeme.
EDIT: dali ja mogu pitati ođe, koga mogu malo dodati na steam da odigramo premade i malo zeke peke?
mogu i na cs hr steam grupu poslati pitanje veceras :D
Zasto kad hocu da udjem na bilo koji server odma izbaci ?
Možeš mene dodati, štrumf smfc -> smurfimir, main global -> professeur. Ne igram prečesto nešto, al ako će ti lagat internet ;___;
Zasto kad hocu da udjem na bilo koji server odma izbaci ?
Imaš orginal igricu preko STEAMA ?
Mene jucer rank up u DMG pa ako netko treba igraca u team ili ako je netko voljan igrat MM nek me adda nick Adict ili steam nick kalanzaar . 
čini se da je mouz skužio da je bolje da ga stave u prvu pet-orku nego posuduju..
Nije bilo do toga. 3 Penta igraća koja su se joinala u mouz su se kvalificirali vec za Cologne 2015, jer su zavrsili u top8 Katowice 2015. Kada bi jedan od tih troje otislo, morali bi ic na kvalifikacije.
http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
Ponajvise zbog sponzora su benchali nika i legiju jer su izgubili svabe u timu, a sponzori to bas i ne vole.
legija i niko kad defaju b @inferno, to je smijesno :D jedan od najjacih sto sam vidio, a da niko je mozda top AK player u svijetu sad
http://www.e-frag.net/news/TWC/455/eur-gs-draw,moglo bi biti interesantno u slučaju da budu tu top igrači ipak se radi o 100.000$ vrijednom turniru.
Također zanima me na koji način snimate demo u igri za fragove,prije sam koristio fraps no fps mi se dosta spusti + jako je loš kvalitet bar meni u cs-u,nakon toga probao sam posnimiti demo sa komandama u konzoli "startmovie" no to mi stvori lag te treba jedno 15min da snimi frag od 10sek,prije sam posnimio jedan ninja def u AMD gaming evolvedu tj raptru no nakon prelaska na win10 on mi više ne radi a dijelovao je kao solidan softwer,znači treba mi nešto brzo sa solidnom kvalitetom..