Poanta je da je to jedina igra u kojoj možeš poginut u 3 sekunde.
Glupost...
Poanta je da je to jedina igra u kojoj možeš poginut u 3 sekunde.
Glupost...
Pa moze bit tako i za onog koji puca na ta vrata, koliko sam ga ja tako puta ubio iz ct-a s awpom... znaci moj igrac prolazi on opali hit, ja odma pikam i ubijem ga...isto tako imas i ti sansu bit u t i ubijat ljude koji idu na b, tako da ono ravnopravno je i mislim da je rasprava bas oko toga nepotrebna...
Ja uopće nisam htio pokrenuti raspravu, ali dobro. Previše ste u igrama, bit će...
Pa moze bit tako i za onog koji puca na ta vrata, koliko sam ga ja tako puta ubio iz ct-a s awpom... znaci moj igrac prolazi on opali hit, ja odma pikam i ubijem ga...isto tako imas i ti sansu bit u t i ubijat ljude koji idu na b, tako da ono ravnopravno je i mislim da je rasprava bas oko toga nepotrebna...
Koje FILOZOFIJE LOOOOOOOOOOOL. Moze moze , mozda, bla bla bla. Slika je odlicna i je tako kako je. Jedino mjesto u igri, di prilikom crosa umres u 3 sekunde. Sta filozofiras bezveze, covijek drzi noz ne awp i kraj price.
Danas hit u nogu kroz vrata i skide mi 81 dmg,e pa stvarno...
Kada usporim demo skroz, tada izgleda kao da je opucao u prazno kroz vrata nakon što sam ja prošao, jedino je u ovom slučaju imao nišan na meni.
Kada usporim demo skroz, tada izgleda kao da je opucao u prazno kroz vrata nakon što sam ja prošao, jedino je u ovom slučaju imao nišan na meni.
go tv lag
Nego jel zna neko kako rijesit onaj lag od procesora, ekipa govori da je zbog toga jer je pregrijan, al moj nije sigurno jer sam skinup speedfun i stavio mi vent na 100% kad sam u gejmu s tim da imam malo bolji cooler i temperaturu mi drzi ispod 40C...inace imam intel core 2 quad 9400 2.66ghz, overclockan na 3.2ghz
Kako na demu vidiš ovako ghostanu ekipu ?
Kako na demu vidiš ovako ghostanu ekipu ?
Pritisneš X i uključe ti se X-ray modeli
Zadnji kup prije velike zavrsnice koja ce se streamat je ovu nedjelju, prijavite se :D
http://www.esl.eu/hr/csgo/5on5/cshr_championship_season_1_4/database/members/*/
Demo je 16tick, zato vecina hitova izgleda blesavo.
Ne bi trebalo. Ako dobiju onda ti je win, ako izgube onda ti je lose. Bar sam tako negdje procitao
Gledaju ti se i dobivene/izgubljene runde tako da nije isto isto spusi 16/14 i 16/0 . Zato se uvijek treba truditi dokraja.
A sto se kickanja tice ako te par puta kikaju iz meca dobijes ban automatski. Sad ako si do tad imao dosta spusenih rundi+ban lako moguce da si derankan
ekipu koju treba bustat sa silvera/golda neka se javi ovdje sa linkom na njihov profil.. (naravno tražimo dečke (i cure!) koji znaju igrat do neke mjere, a ne totalne snobove)...
pitam zato jer nam uvijek fali 1 ili 2 igrača pa rađe vas uzmemo nego da dobijemo u teamu afk ili nekog žešćeg njuba ili trolla :D
ekipu koju treba bustat sa silvera/golda neka se javi ovdje sa linkom na njihov profil.. (naravno tražimo dečke (i cure!) koji znaju igrat do neke mjere, a ne totalne snobove)...
pitam zato jer nam uvijek fali 1 ili 2 igrača pa rađe vas uzmemo nego da dobijemo u teamu afk ili nekog žešćeg njuba ili trolla :D
Evo ja prva "mušterija" :D
Nisam noob, ali sam Silver 3, fps me zeza dok ne kupim grafičku.
http://steamcommunity.com/id/mehemedhasandic
Javljam se i ja. GN1, većinom carryam tim, ali naravno svatko ima loših dana. Mape koje znam osim dusta su mirage, inferno, nuke i cache.
gnm
Napokon...
Ja napokon MGE od jučer :D
Javljam se i ja. GN1, većinom carryam tim, ali naravno svatko ima loših dana. Mape koje znam osim dusta su mirage, inferno, nuke i cache.
Mia Khalifa, lol budalo :D
Vidio sam... Sad si prejak da bi igro s nama
Vidio sam... Sad si prejak da bi igro s nama
Di si vidio, se to negdje vidi ?
U igri sa strane di je frend lista, desni klik na prijatelja i view cs:go profile.
Otvori ti se prozorčić i vidiš sve isto kao na onom mom screenshotu.
Da nadodam, prijatelj mora bit u igri da bi pogledo cs:go profil
U igri sa strane di je frend lista, desni klik na prijatelja i view cs:go profile.
Otvori ti se prozorčić i vidiš sve isto kao na onom mom screenshotu.
Da nadodam, prijatelj mora bit u igri da bi pogledo cs:go profil
E hvala, sad barem ću znati koga zovem, a ne ispitivati koji je rank... :D
nek me doda tko zeli na steam, mogu igrat tokom cijelog dana i noci, imam viska vremena...solidan sam igrac, sa nekima sam vec igrao pa znaju kako igram. rank SEM denno_cro91
"An issue with your computer is blocking the VAC system. You cannot play on secure servers."
Evo već 3 puta mi se pokazala ova poruka dok sam igrao competitive.
Naravno 3 puta se nisam mogao reconnectat i sva 3 puta je moj team izgubio.
Naravno dobio sam već 3 puta ban 30min/2h/24h
Pao sam rank za 2 divizije. Probao sam apsolutno sve što je na steam supportu i ništa mi ne pomaže.
Valve
"An issue with your computer is blocking the VAC system. You cannot play on secure servers."
Evo već 3 puta mi se pokazala ova poruka dok sam igrao competitive.
Naravno 3 puta se nisam mogao reconnectat i sva 3 puta je moj team izgubio.
Naravno dobio sam već 3 puta ban 30min/2h/24h
Pao sam rank za 2 divizije. Probao sam apsolutno sve što je na steam supportu i ništa mi ne pomaže.
Valve
Izgubili smo i dobio si ban, al sam napravio tako hebački ace, uploadat ću kasnije