Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.415.105
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Pogledajte u 720p sa 60 fpsa :)

BCko
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina

kul edit (Y)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
johnsteR kaže...
lolich kaže...
chaselol kaže...
lolich kaže...

Toliko o steam supportu...

Ti retardi su beskorisni, ja sam izgubio cca 250 evra na accountu jer sam dobio "previse" report for scam od glupih mongoloida, koji hoce overpay na steamu.
Citav steam-ov sistem banovanja i reporta je banana.

Zao mi je zbog eura :/

Ma brate od vac sistema preko mec mekinga do noobova u timu...

s obzirom na ukupni dojam mogu samo reci da igrica previse kosta u odnosu na koliko vrijedi, puno bi bilo da je free...

Znaci jedan noob u teamu koji prodaje runde  spusis mec... inace sam cod4 player di takticiranje i nije pre bitno pa ako si dobar mozes izceryat mec bez problema, tamo sam imo 3k sati jedini razlog za prelazak na cs go je bilo sto sam mislio da ovdje ima manje citera, a uspostavilo se da ih je jos vise...mislim strasno

Ja sam igrao competitive cod4 i vidio sam svega par cheatera kroz 5 i vise sezona na cybergameru. Pubovi, to je vec druga stvar. Tam ih je bilo puno, no nisam toliko igrao pubove.

Na csu ima puno vise cheatera ( sto je i logicnije jer puno vise ljudi igra). U ovih par mjeseci sam se jedno 3-4 puta susreo s cheatrima, a jednom je bio cijeli team.

Spomenuo si cg koji je daleko oozbiljniji od bilo kakvih natcjecanja u cs-u.... Mislim eto kad je cod imo bilokakve updatove, osim patcheva 1.6 i 1.7? znaci 2 patcha od kad igrica postoji i tjt, dok na cs-u 1 mjesecno neki put i 2 puta moraju nesto radit, vidis zadnji put su nesto sjebali i onemogucili mi igrat igricu ne samo meni cito sam da ima jos dosta likova kojima se to dogodilo posle patcha, toliko su organizirani da vec 5 dan za redom ne znaju odgovorit na poruku, a gledam na steam programu ljude koji su u supportu oni sto rade, igraju igrice... mislim svaka im cast stvarno

13 godina
neaktivan
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
11 godina
neaktivan

Imam pitanje nedavno sam kupio csgo preko steama i zanima me moze li se preko steam marketplace-a zarađivat steam money prodajom itema koje dobijete u csgo i ako da jel moze neko objasnit kako???

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi :)

Evo ovako imam cs go već duže vrijeme i nikako da počnem igrati onako pravo. Imam iskustva nekog u online pucačinama (cod2 i 4, crossfire, ukupno oko 1000 h). Ali imam osjećaj da tu nešto ne štima, prelako me ubijaju, pogotovo u Search and destroy modu (znam da se ne zove tako, da). Vjerojatno treba navikavanja na aim i to.

Pročitao sam par stranica tu, ali vidim da pišete o naprednijim stvarima, mene zanima da li ima netko par savjeta za početnika ili možda preporuka nekih YT tutoriala, bilo što, sve je poželjno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pogledaj par videa od TheWarOwl-a,mislim da je on imao neke tutoriale za pocetnike.

Nema sanse da ces u pocetku biti dobar jer CS je puno drugacija igra od COD-a.

BCko
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

War Owl ti ima solidne tutoriale za pocetnike, naglasak na pocetnike.

https://www.youtube.com/user/TheWarOwl/playlists

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 22:07 (infinite).
10 godina
neaktivan

Ovako decki, ona govna sugava iz steam supporta se nejavljaju... Postavio sam upite na redditu na svim zivim forumima vezanim za ovu igricu i nitko nista, kao da sam zadnja rupa na sviralu, 10€ za igricu kao da sam bacio u vodu...

Zamolba: Ako netko ima cs go gift viska, neka mi se javi u pm i neka napise koliko trazi za njega lp

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

VeXoN [CRO]

Dodajte me, nemam s kime igrat haha GN2-3-4 zavisi kak sam raspolozen

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trazim stalne igrace za CS:GO tim,bitno da imate 800+ sati,rank DMG+,na stranici imate vise detalja (zadnji status)

Samo ljudi iz Hrvatske,po mogucnosti okolice ZG-a ili zagorje,zbog lakseg skupljanja i odlaska na LAN turnir u slucaju istog.

https://www.facebook.com/fantasycsgo

BCko
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
BarunkoKiller kaže...

Imam pitanje nedavno sam kupio csgo preko steama i zanima me moze li se preko steam marketplace-a zarađivat steam money prodajom itema koje dobijete u csgo i ako da jel moze neko objasnit kako???

Ovi najosnovniji dropovi sto padaju nakon matcha, jako tesko. Postoji nekoliko itema sto imaju vecu vrijednost, ali treba imati srece za to. Mozes nesto zaraditi na kutijama, dok su tek nove frisko izdane, jer onda im cijena dosta visoka.

Sve ostalo ti je kockanje, sto se tice otvaranja kutija i kladenja. Trebas uloziti vec neku lovu da krenes s tim, a opet mozes sve izgubiti i biti u minusu.

Okani se toga i igraj normalno igru. :)

lolich kaže...

Ovako decki, ona govna sugava iz steam supporta se nejavljaju... Postavio sam upite na redditu na svim zivim forumima vezanim za ovu igricu i nitko nista, kao da sam zadnja rupa na sviralu, 10€ za igricu kao da sam bacio u vodu...

Zamolba: Ako netko ima cs go gift viska, neka mi se javi u pm i neka napise koliko trazi za njega lp

Koji je ono tocno tvoj problem?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 13:36 (infinite).
13 godina
neaktivan
Moj PC  
12 0 hvala 1
12 godina

Haha,dokaz da jedan igrač ne čini ekipu..

gg wp

11 godina
neaktivan

mah imas ti pravo

14 godina

Unbanned, odo trollat game sa mac10 i scoutom mwhahaha

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Luka123 kaže...

Koja si ti legenda od covjeka.

13 godina
neaktivan
ArminBHF44 kaže...

Haha,dokaz da jedan igrač ne čini ekipu..

gg wp

Cheater sa aimbotom. Znate kako smo ga ubili 15 puta i dobili 15 rundi. BOMBAMA. Jedan bi se zrtvovao da vidimo di je i onda spam. Cak je dva puta i izgorio XD

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 15:41 (zdenko1991).
14 godina
neaktivan
Luka123 kaže...

hardcore

BCko
17 godina

hehehhe, true !

Keep it simple!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 16:10 (Sa_Stilom).
Moj PC  
15 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

lol koji glupan...

13 godina
neaktivan
Sa_Stilom kaže...

hehehhe, true !

šikneš smoke i prođeš bez pol frke

15 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Sa_Stilom kaže...

hehehhe, true !

I sa smokom ti može skinut dosta hp-a, kao što je meni danas, hita me u skoku i skide mi 83 dmg-a, vjerovatno ptićarka, i tako polu-mrtav idem na b

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
Roko567 kaže...

I sa smokom ti može skinut dosta hp-a, kao što je meni danas, hita me u skoku i skide mi 83 dmg-a, vjerovatno ptićarka, i tako polu-mrtav idem na b

Čekaš da opali pa prođeš, nije teško a i sama mogućnost da pogodi timing kroz smoke je mala 

13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Haker_x kaže...
Roko567 kaže...

Čekaš da opali pa prođeš, nije teško a i sama mogućnost da pogodi timing kroz smoke je mala 

al' svejedno poanta postera je...

da je to i dalje jedino mjesto na mapi na kojem možeš poginuti u prve 3 sekunde?! --'

imaju 2 awp-a i jedan napravi delay od sekundu i okine te kroz smoke... samo jedan od primjera

kompliciraš (da ne kažem pametuješ)...

weedafuqyee
15 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...

al' svejedno poanta postera je...

da je to i dalje jedino mjesto na mapi na kojem možeš poginuti u prve 3 sekunde?! --'

imaju 2 awp-a i jedan napravi delay od sekundu i okine te kroz smoke... samo jedan od primjera

kompliciraš (da ne kažem pametuješ)...

Ili random puca sa AK-om ili Autosniperom i hita te, kako god okreneš velika je šansa da se tu nastrada

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
13 godina
neaktivan

Eto dva keca odigrao. U oba 30 kilova, i normalno da uba izguvim jer imam uvijek 2, 4-20 score suprema u timu. I uvijek isto. Ili igram protiv cheatera, ili nakon ban wawea sa boostanima. Fo druge nema. U dvadeset partija imam 5 izjednacenih i 12 izgubljenih. Neznam kak jos nisam pao na lema. Odvratno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zdenko1991 kaže...

Eto dva keca odigrao. U oba 30 kilova, i normalno da uba izguvim jer imam uvijek 2, 4-20 score suprema u timu. I uvijek isto. Ili igram protiv cheatera, ili nakon ban wawea sa boostanima. Fo druge nema. U dvadeset partija imam 5 izjednacenih i 12 izgubljenih. Neznam kak jos nisam pao na lema. Odvratno.

Pa igraj Faceit/Cevo/Esea....

Lieber tot als rot
17 godina

Poanta je da je to jedina igra u kojoj možeš poginut u 3 sekunde.

Keep it simple!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice