- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kul edit (Y)
Toliko o steam supportu...
Ti retardi su beskorisni, ja sam izgubio cca 250 evra na accountu jer sam dobio "previse" report for scam od glupih mongoloida, koji hoce overpay na steamu.
Citav steam-ov sistem banovanja i reporta je banana.
Zao mi je zbog eura :/
Ma brate od vac sistema preko mec mekinga do noobova u timu...
s obzirom na ukupni dojam mogu samo reci da igrica previse kosta u odnosu na koliko vrijedi, puno bi bilo da je free...
Znaci jedan noob u teamu koji prodaje runde spusis mec... inace sam cod4 player di takticiranje i nije pre bitno pa ako si dobar mozes izceryat mec bez problema, tamo sam imo 3k sati jedini razlog za prelazak na cs go je bilo sto sam mislio da ovdje ima manje citera, a uspostavilo se da ih je jos vise...mislim strasno
Ja sam igrao competitive cod4 i vidio sam svega par cheatera kroz 5 i vise sezona na cybergameru. Pubovi, to je vec druga stvar. Tam ih je bilo puno, no nisam toliko igrao pubove.
Na csu ima puno vise cheatera ( sto je i logicnije jer puno vise ljudi igra). U ovih par mjeseci sam se jedno 3-4 puta susreo s cheatrima, a jednom je bio cijeli team.
Spomenuo si cg koji je daleko oozbiljniji od bilo kakvih natcjecanja u cs-u.... Mislim eto kad je cod imo bilokakve updatove, osim patcheva 1.6 i 1.7? znaci 2 patcha od kad igrica postoji i tjt, dok na cs-u 1 mjesecno neki put i 2 puta moraju nesto radit, vidis zadnji put su nesto sjebali i onemogucili mi igrat igricu ne samo meni cito sam da ima jos dosta likova kojima se to dogodilo posle patcha, toliko su organizirani da vec 5 dan za redom ne znaju odgovorit na poruku, a gledam na steam programu ljude koji su u supportu oni sto rade, igraju igrice... mislim svaka im cast stvarno
Jedan manje...
Imam pitanje nedavno sam kupio csgo preko steama i zanima me moze li se preko steam marketplace-a zarađivat steam money prodajom itema koje dobijete u csgo i ako da jel moze neko objasnit kako???
Pozdrav ljudi :)
Evo ovako imam cs go već duže vrijeme i nikako da počnem igrati onako pravo. Imam iskustva nekog u online pucačinama (cod2 i 4, crossfire, ukupno oko 1000 h). Ali imam osjećaj da tu nešto ne štima, prelako me ubijaju, pogotovo u Search and destroy modu (znam da se ne zove tako, da). Vjerojatno treba navikavanja na aim i to.
Pročitao sam par stranica tu, ali vidim da pišete o naprednijim stvarima, mene zanima da li ima netko par savjeta za početnika ili možda preporuka nekih YT tutoriala, bilo što, sve je poželjno.
Pogledaj par videa od TheWarOwl-a,mislim da je on imao neke tutoriale za pocetnike.
Nema sanse da ces u pocetku biti dobar jer CS je puno drugacija igra od COD-a.
War Owl ti ima solidne tutoriale za pocetnike, naglasak na pocetnike.
Ovako decki, ona govna sugava iz steam supporta se nejavljaju... Postavio sam upite na redditu na svim zivim forumima vezanim za ovu igricu i nitko nista, kao da sam zadnja rupa na sviralu, 10€ za igricu kao da sam bacio u vodu...
Zamolba: Ako netko ima cs go gift viska, neka mi se javi u pm i neka napise koliko trazi za njega lp
VeXoN [CRO]
Dodajte me, nemam s kime igrat haha GN2-3-4 zavisi kak sam raspolozen
Trazim stalne igrace za CS:GO tim,bitno da imate 800+ sati,rank DMG+,na stranici imate vise detalja (zadnji status)
Samo ljudi iz Hrvatske,po mogucnosti okolice ZG-a ili zagorje,zbog lakseg skupljanja i odlaska na LAN turnir u slucaju istog.
Imam pitanje nedavno sam kupio csgo preko steama i zanima me moze li se preko steam marketplace-a zarađivat steam money prodajom itema koje dobijete u csgo i ako da jel moze neko objasnit kako???
Ovi najosnovniji dropovi sto padaju nakon matcha, jako tesko. Postoji nekoliko itema sto imaju vecu vrijednost, ali treba imati srece za to. Mozes nesto zaraditi na kutijama, dok su tek nove frisko izdane, jer onda im cijena dosta visoka.
Sve ostalo ti je kockanje, sto se tice otvaranja kutija i kladenja. Trebas uloziti vec neku lovu da krenes s tim, a opet mozes sve izgubiti i biti u minusu.
Okani se toga i igraj normalno igru. :)
Ovako decki, ona govna sugava iz steam supporta se nejavljaju... Postavio sam upite na redditu na svim zivim forumima vezanim za ovu igricu i nitko nista, kao da sam zadnja rupa na sviralu, 10€ za igricu kao da sam bacio u vodu...
Zamolba: Ako netko ima cs go gift viska, neka mi se javi u pm i neka napise koliko trazi za njega lp
Koji je ono tocno tvoj problem?
Haha,dokaz da jedan igrač ne čini ekipu..
gg wp
mah imas ti pravo
Unbanned, odo trollat game sa mac10 i scoutom mwhahaha
Koja si ti legenda od covjeka.
Haha,dokaz da jedan igrač ne čini ekipu..
gg wp
Cheater sa aimbotom. Znate kako smo ga ubili 15 puta i dobili 15 rundi. BOMBAMA. Jedan bi se zrtvovao da vidimo di je i onda spam. Cak je dva puta i izgorio XD
hardcore
lol koji glupan...
hehehhe, true !
šikneš smoke i prođeš bez pol frke
hehehhe, true !
I sa smokom ti može skinut dosta hp-a, kao što je meni danas, hita me u skoku i skide mi 83 dmg-a, vjerovatno ptićarka, i tako polu-mrtav idem na b
I sa smokom ti može skinut dosta hp-a, kao što je meni danas, hita me u skoku i skide mi 83 dmg-a, vjerovatno ptićarka, i tako polu-mrtav idem na b
Čekaš da opali pa prođeš, nije teško a i sama mogućnost da pogodi timing kroz smoke je mala
Čekaš da opali pa prođeš, nije teško a i sama mogućnost da pogodi timing kroz smoke je mala
al' svejedno poanta postera je...
da je to i dalje jedino mjesto na mapi na kojem možeš poginuti u prve 3 sekunde?! --'
imaju 2 awp-a i jedan napravi delay od sekundu i okine te kroz smoke... samo jedan od primjera
kompliciraš (da ne kažem pametuješ)...
al' svejedno poanta postera je...
da je to i dalje jedino mjesto na mapi na kojem možeš poginuti u prve 3 sekunde?! --'
imaju 2 awp-a i jedan napravi delay od sekundu i okine te kroz smoke... samo jedan od primjera
kompliciraš (da ne kažem pametuješ)...
Ili random puca sa AK-om ili Autosniperom i hita te, kako god okreneš velika je šansa da se tu nastrada
Eto dva keca odigrao. U oba 30 kilova, i normalno da uba izguvim jer imam uvijek 2, 4-20 score suprema u timu. I uvijek isto. Ili igram protiv cheatera, ili nakon ban wawea sa boostanima. Fo druge nema. U dvadeset partija imam 5 izjednacenih i 12 izgubljenih. Neznam kak jos nisam pao na lema. Odvratno.
Eto dva keca odigrao. U oba 30 kilova, i normalno da uba izguvim jer imam uvijek 2, 4-20 score suprema u timu. I uvijek isto. Ili igram protiv cheatera, ili nakon ban wawea sa boostanima. Fo druge nema. U dvadeset partija imam 5 izjednacenih i 12 izgubljenih. Neznam kak jos nisam pao na lema. Odvratno.
Pa igraj Faceit/Cevo/Esea....
Poanta je da je to jedina igra u kojoj možeš poginut u 3 sekunde.