Ocito nisi igrao cod2 i cod4. Da jesi nebi pricao ovakve gluposti. Isto kao i u csgo, bez nekakvih osnovnih taktika se moze jako tesko igrat. Pogotovo protiv malo jacih i uigranijih teamova.
Nisam rekao da cod2 i cod4 nemaju taktike,ali COD taktike su smijesne,zahtjevaju 1000x manje razmisljanja,flashevi i smokovi u cs-u se puno bolje koriste,mape su napravljene za razradjivanje taktike,sve u svemu puno laganija i opcenito zahtjeva bolje razradjene taktike,svaka proina koja mi stisce TD na postove i ne slaze se sa mnom nikad cs nije igrala klanski,bar pogledajte pro meceve u codu i cs-u pa pricajte nesto.
Opet pricas gluposti. Nemres takve stvari govorit ak nisi igrao competitive obe igre. Bez smokova u codu4 je gotovo nemoguce igrat. Isto tako i nadeovi.
Igrao sam protiv teamova koji su imali takve nadeove da na nekoj mapi nisi mogao proci. Naravno si morao pricekat, a do tad bi oni vec drzali taj dio i nisi mogao nis napravit.
Isto tako mi se cini da je u csu recimo 1v3 puno lakse izvuc nego u codu4. Na plentanu bombu je bilo strasno tesko izvuc rundu. I nemres mi rec da zahtijeva 1000x manje razmisljana.
To ti od sveg kaj si rekao ima najmanje smisla. Ti mislis da sam trcis i pucas, al si u krivu. Evo primjer.. Sjecam se kad sam igrao jedan mix s toxjeeom ( koji je igrao u najboljim teamovima svijeta prije ). Aim mu nije bio nis predobro, ali nacin na koji je on razmisljao ga je stavljalo ispred ostalih. Mogao je izvuc svaku rundu na temelju toga, a ne njegovog skilla.

. Nisu veliki ulozi ali se nešto da zaraditi :)
(sa 20 WIN competitive-a)