Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.469.157
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
bancic123 kaže...
johnsteR kaže...

Ocito nisi igrao cod2 i cod4. Da jesi nebi pricao ovakve gluposti. Isto kao i u csgo, bez nekakvih osnovnih taktika se moze jako tesko igrat. Pogotovo protiv malo jacih i uigranijih teamova.

Nisam rekao da cod2 i cod4 nemaju taktike,ali COD taktike su smijesne,zahtjevaju 1000x manje razmisljanja,flashevi i smokovi u cs-u se puno bolje koriste,mape su napravljene za razradjivanje taktike,sve u svemu puno laganija i opcenito zahtjeva bolje razradjene taktike,svaka proina koja mi stisce TD na postove i ne slaze se sa mnom nikad cs nije igrala klanski,bar pogledajte pro meceve u codu i cs-u pa pricajte nesto.

Opet pricas gluposti. Nemres takve stvari govorit ak nisi igrao competitive obe igre. Bez smokova u codu4 je gotovo nemoguce igrat. Isto tako i nadeovi. 

Igrao sam protiv teamova koji su imali takve nadeove da na nekoj mapi nisi mogao proci. Naravno si morao pricekat, a do tad bi oni vec drzali taj dio i nisi mogao nis napravit. 

Isto tako mi se cini da je u csu recimo 1v3 puno lakse izvuc nego u codu4. Na plentanu bombu je bilo strasno tesko izvuc rundu. I nemres mi rec da zahtijeva 1000x manje razmisljana.

To ti od sveg kaj si rekao ima najmanje smisla. Ti mislis da sam trcis i pucas, al si u krivu. Evo primjer.. Sjecam se kad sam igrao jedan mix s toxjeeom ( koji je igrao u najboljim teamovima svijeta prije ). Aim mu nije bio nis predobro, ali nacin na koji je on razmisljao ga je stavljalo ispred ostalih. Mogao je izvuc svaku rundu na temelju toga, a ne njegovog skilla. 

11 godina
protjeran
Ja sam igrao cod4 i mogu reci da je csgo kompleksnija igra... Svaki frend kojem sam preporucio csgo kaze da je znao kako je csgo dobar da cod ne bi ni palio. :D
Ali svatko ima svoje misljenje, i ukusi su razliciti... Btw, thank you NiP for 100€ prize yesterday !!!
:D
15 godina
Counter Strike: Global Offensive

a ja sam jedno pola sata klikao place bet na nip i svi su botovi bili zauzeti i na kraju odustao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
I ja sam tako prije, znao sam poluditi... Zato se sada kladim puno prije matcha.
:)
13 godina
neaktivan

Evo nova dva meča u kojima bi mogao vrlo lako dobiti underdog. 
Zbrilo protiv SPB-a dosta nepoznati timovi tako da je sve moguće, pogotovo na tom levelu

mouz protiv Orbita

mouz je statistički bolji tim, ali, iako je Orbit doživio veliki poraz protiv PENTE koja se jučer nije baš proslavila, potukli su mouz sramotno u 12. mjesecu kao underdog.
Bit će tu svega, nadam se da će biti zanimljivo. Ja sam stavio neke sitne novce, možda mi se i posreći.

Jel itko šta betao u zadnje vrijeme? Vidim ne priča se više o tome, malo smo povukli na miševe i cod i gluposti :D

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Evo nova dva meča u kojima bi mogao vrlo lako dobiti underdog. 
Zbrilo protiv SPB-a dosta nepoznati timovi tako da je sve moguće, pogotovo na tom levelu

mouz protiv Orbita

mouz je statistički bolji tim, ali, iako je Orbit doživio veliki poraz protiv PENTE koja se jučer nije baš proslavila, potukli su mouz sramotno u 12. mjesecu kao underdog.
Bit će tu svega, nadam se da će biti zanimljivo. Ja sam stavio neke sitne novce, možda mi se i posreći.

Jel itko šta betao u zadnje vrijeme? Vidim ne priča se više o tome, malo smo povukli na miševe i cod i gluposti :D

Od početka godine prilično uspješno . Nisu veliki ulozi ali se nešto da zaraditi :)

14 godina
neaktivan

Za sve koji oce igrat eto turnir domaci (rank nema veze )

http://www.counterstrike-hr.com/cshr-championship-season-1-by-hcl

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Odigrao par matcheva danas i postao sam LE...

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Al nejde ti bas na eagleu? Igraci iz mog tima igraju upravo igraju s tobom i prilicno te kritiziraju :D

NHF

BCko
17 godina
odjavljen
bancic123 kaže...
Kordy kaže...

Al nejde ti bas na eagleu? Igraci iz mog tima igraju upravo igraju s tobom i prilicno te kritiziraju :D

NHF

Nope, za mene je razlika između ta dva ranka ogromna, brzo se vratim na DMG. 

Ne znači mi ova igra ništa tako da mi kritike ne padaju teško.

P.S. na jednom matchu su me kickali jer sam bio "loš", valjda je to taj match

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 22:25 (Kordy).
13 godina
neaktivan

Bio sam u pravu! Orbit je dobio mouz kao underdog opet :D
Povijest se ponavlja...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Povijest se ponavlja...

Mislio sam da BO5 neće izgubiti. BB 3,5€ 

13 godina
neaktivan
tomo104 kaže...
Roko567 kaže...

Povijest se ponavlja...

Mislio sam da BO5 neće izgubiti. BB 3,5€ 

U 12. mjesecu izgubili su 2:0 u BO3, tako da je ovaj throw bio dosta moguć

11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Povijest se ponavlja...

stavio euro, dobio 4 

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
16 godina

Znaci ne vjerujem kakve debile imam u teamu, frajer nis ne kupuje i sam skace po mapi a ljudi ga ne zele kickat. Prekipilo mi i ubijem ga i ja dobijem 30min cooldown. Pas mater i matchmaking i serverima koji su tick 64 i nis ne valja. Ptuj ljut sam ko pas na takve stvari.

WithSkill
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

sto se manje zivciras i igras svoju igru to ces vise napredovat, vrijedilo je u LoL-u tako da sam siguran da vrijedi i ovdje, odi na CEVO ili Faceit i nemoj se zivcirat, tamo ljudi barem znaju sta je eco...

btw. ''ye, you know, just chillin' killin''

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2015 17:50 (definho).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

Znaci ne vjerujem kakve debile imam u teamu, frajer nis ne kupuje i sam skace po mapi a ljudi ga ne zele kickat. Prekipilo mi i ubijem ga i ja dobijem 30min cooldown. Pas mater i matchmaking i serverima koji su tick 64 i nis ne valja. Ptuj ljut sam ko pas na takve stvari.

Rjesenje: duo partner
Dok ne izađeš iz tog ranka samo duo partner i nikako drugačije. Ja dok ne dođem u barem gold 3 (trenutno g1) ne igram s nikim osim s duo partnerom s kojim igram stalno i dobijem 5 od 6 mečeva.
Kad njega nema, ja ne igram. 

16 godina
Roko567 kaže...
WithSkill kaže...

Dok ne izađeš iz tog ranka samo duo partner i nikako drugačije. Ja dok ne dođem u barem gold 3 (trenutno g1) ne igram s nikim osim s duo partnerom s kojim igram stalno i dobijem 5 od 6 mečeva.

Ja sam Master Guardian II   (sa 20 WIN competitive-a)

WithSkill
15 godina

ide netko Nova 2/3, fale nam 3 igraca sada?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
definho kaže...

ide netko Nova 2/3, fale nam 3 igraca sada?

Ajde dodaj FakJea na steamu, pozvat ću te ako budemo još jednu igrali nakon ovoga.

12 godina

Market veoma nestabilan zadnja 3 dana,kao što znate a vjerovatno i ne znate i dalje trejdam "from nothing to something" no trenutno sam zapeo na guardian mw kojeg sam trejdao za cijenu od 4.80€ no ona je od tada većinu vremena ispod 4.50€ evo trenutno 4.15€ sad sam prelistao pola marketa i situacija je dosta slična jedina dobra stvar je što je ak47 redline bs kojeg sam trejdao za guardian pao na 3.90€.

Mislim da je do novog case-a pa ljudi zbog novih skinova prodaju trenutne jeftinije.

1 0 hvala 0
17 godina
WithSkill kaže...
Roko567 kaže...
WithSkill kaže...

Ja sam Master Guardian II   (sa 20 WIN competitive-a)

Kad se šlepaš samnom non stop...

Keep it simple!
13 godina
neaktivan
Sa_Stilom kaže...

Pa eto, premade sa dobrim kolegom radi čuda...
Kad smo kod toga već, evo ja se digao na gold 2, top fraggam svaki game i na 4 win streaku sam nakon rankupa. Očekujem gold 3 sutra, trenutni cilj MG :D

16 godina
Roko567 kaže...
Sa_Stilom kaže...

Pa eto, premade sa dobrim kolegom radi čuda...
Kad smo kod toga već, evo ja se digao na gold 2, top fraggam svaki game i na 4 win streaku sam nakon rankupa. Očekujem gold 3 sutra, trenutni cilj MG :D

on mi nije lega, već stariji buraz 

WithSkill
17 godina

Ja prodao sve što sam imao i ubo par skinova :D

Keep it simple!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Kad već pokazujemo inv

AWP Graphite FN

Galil AR Sandstorm MW, solidno ljubičast

Famas Styx MW

AK-47 Redline FT, dobrog izgleda, nametag "Wasted 1.69e"

M4A1-S Guardian FN, nametag "Blue Democration", Titan Katowice sticker

Glock-18 Water Elemental FT, dobrog izgleda

USP-S Guardian FN

CZ-75 Auto Green Plaid FN

Lagano je AWP i M4A1 za trejd pa ako je netko za ;)

Imao sam od boljih skinova i AWP Redline MW, Glock-18 Water Elemental FN sa nametagom "The Beauty", M4A4 Asiimov BS dobrog izgleda, nekoliko AK-47 Redline FT..

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo i moj inventory, ništa pretjerano, uloženo 5€ i ostalo zarađeno na csgolounge. 

Zna neko neki awp dm server sa normalnim mapama?

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 16:45 (tomo104).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hacker002 kaže...

Kad već pokazujemo inv

AWP Graphite FN

Galil AR Sandstorm MW, solidno ljubičast

Famas Styx MW

AK-47 Redline FT, dobrog izgleda, nametag "Wasted 1.69e"

M4A1-S Guardian FN, nametag "Blue Democration", Titan Katowice sticker

Glock-18 Water Elemental FT, dobrog izgleda

USP-S Guardian FN

CZ-75 Auto Green Plaid FN

Lagano je AWP i M4A1 za trejd pa ako je netko za ;)

Imao sam od boljih skinova i AWP Redline MW, Glock-18 Water Elemental FN sa nametagom "The Beauty", M4A4 Asiimov BS dobrog izgleda, nekoliko AK-47 Redline FT..

blue democracy ne democration :DDD

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
chaselol kaže...

blue democracy ne democration :DDD

Zove se "Blue Democration", šta tu nije jasno?

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
15 godina

bas kako je kolega gore naveo, 100 poslanih trejdova od toga 2/3/4 acceptana, tako sam i ja od 0 stigao do cca. 5,5€ intentory-a, nije puno ali vrijedi :P

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 17:31 (definho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice