Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.415.770
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
infinite kaže...

Jel ima netko optiku? Kakav je ping, jel se da streamati?

Mislim da meni 15.10. stiže onaj UltraMAX 100/20 paket preko optike, pa mogu nabacit neki testni stream, ali mislim da s tom brzinom mogu streamat, uploadat YT video i skidat filmove bez ikakvih problema. 

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Javi onda kakvo je stanje ako dobis prije mene, jer vjerojatno narucujem kroz drugi tjedan i nadam se da nece biti nekih komplikacija.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Caliph kaže...
zdenko1991 kaže...
bancic123 kaže...

Ti shvacas da u igri vjerojatno i nema nikakve razlike izmedju DMG i LEM? Jedan rank ih dijeli,druze,previse si ti umislio da ovi rankovi dokazuju neki skill.

2. Da nemaju. Zato je scream supreme a ti dmg. Sam zato sto rank nema  veze.

a ja sam bio sam globalu, pa to ipak ne znaci da sam bolji od screama, ne lupetajte vise sa tim rankovima.

Lol jesi da. 

14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Lol jesi da. 

Ponasas se kao dijete u pubertetu,kao neki tinejdzer koji jednostavno ne zeli shvatiti neke stvari,stvarno je shebano ako si 91' godiste.

BCko
14 godina
neaktivan

ovaj zdenko je bas neki zaje*ani skiller

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Caliph kaže...
zdenko1991 kaže...
bancic123 kaže...

Ti shvacas da u igri vjerojatno i nema nikakve razlike izmedju DMG i LEM? Jedan rank ih dijeli,druze,previse si ti umislio da ovi rankovi dokazuju neki skill.

a ja sam bio sam globalu, pa to ipak ne znaci da sam bolji od screama, ne lupetajte vise sa tim rankovima.

Lol jesi da. 

Eo ti, trenutno nisam na globalu , ali i ima jedno jos 3-4 hrvata koji su tu i tamo global kolko ja znam, ti se tu cudis kao da za global moras biti profic lol

http://i.imgur.com/XnPWwB7.jpg

13 godina
neaktivan
Caliph kaže...
zdenko1991 kaže...
Caliph kaže...
zdenko1991 kaže...
bancic123 kaže...

Lol jesi da. 

Eo ti, trenutno nisam na globalu , ali i ima jedno jos 3-4 hrvata koji su tu i tamo global kolko ja znam, ti se tu cudis kao da za global moras biti profic lol

http://i.imgur.com/XnPWwB7.jpg

Ne to su noturne lazi

13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
zdenko1991 kaže...

Lol jesi da. 

Ponasas se kao dijete u pubertetu,kao neki tinejdzer koji jednostavno ne zeli shvatiti neke stvari,stvarno je shebano ako si 91' godiste.

{#} Google troll.

13 godina
neaktivan

Ako danas bit troll znaci bit arogantan i djetinjast onda eto, svaka cast, pravi si troll

1971- ∞

1 0 hvala 0
12 godina
bancic123 kaže...

Postoji razlika, ali ne u aim.u. Uspia san doć do LME a prosjek sam DMG, u legendary master eaglu ljudi bolje razumiju igru, NO nemaju bolji aim. Samo do razumijevanja igre, gledanja mape, teamplay. Aim skill je isti. DMG i kalaš lige su iste po meni.

14 godina
neaktivan

Ma kakvi rankovi,sve iznad mge ili dmg moze biti isto,jucer smo igrali, DMG + MGE tim,dobili smo neke DMG i MGE likove i jednog Supreme,lik je igrao cisto prosjecno,bio 3. na scoreboardu u njegovom timu.

BCko
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Ako danas bit troll znaci bit arogantan i djetinjast onda eto, svaka cast, pravi si troll

Hvala. Ljut jesi, mislio si da sam oziljan. Ja to samtram uspijesnim trolom. Plus ja sam lem a ti dmg {#}

14 godina

U 17:00 Natosaphix otvara 250 caseova, kladim se da će dobit makar 2 noža koliki je sretnik.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
13 godina

Dobia je zasad AWP Asiimov FT i AUG Chameleon FN (uhvatio sam samo sliku Chameleona).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
chrispy450 kaže...

Dobia je zasad AWP Asiimov FT i AUG Chameleon FN (uhvatio sam samo sliku Chameleona).

Evo sad još jedan Asiimov FT, i odmah poslije toga Butterfly Knife.

13 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

U 17:00 Natosaphix otvara 250 caseova, kladim se da će dobit makar 2 noža koliki je sretnik.

Udem na stream, lik dobije awp asiimov ft i odma nakon toga butterfly knife.
Gasim stream, idem plakat u zahod. 

1971- ∞
13 godina

Dobia jos jednog AWP Asiimova FT i Butterfly Scorched MW {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

To je sreca sta ces :p

Ja sam zadnjih mjesec dana trgovao a csgolounge i ostvario profit od:

70 csgo kljuceva (huntsman/phoenix/winter offensive vecinom)

Skinovi vrijednosti 25 kljuceva koje sam bacio na kladionicu, istina dobio sam cca skinove vrijedne 50k na istoj

Otvorio sam barem 50 kutija i "nista" nisam nasao

Sta hocu da vam kazem (da ne ispadne da se hvalim ili nesto tako), koji god skin hocete iz igre trebate samo malo truda uloziti i nemojte QQ kad nekoga ukenja noz ili skin od 50 evra iz kutije :)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

2 AWP Asiimova FT, i sad StatTrak AWP Asiimov FT.

Rekao sam vam. Lik je najveći sretnik na svijetu.

1 0 hvala 0
17 godina

i sad stattrak...

neznam za vas, ja se idem objesit na balkon :D

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Pa daj nemogu virovat. StarTrak AWP Asiimov FT! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
MENIT kaže...

i sad stattrak...

neznam za vas, ja se idem objesit na balkon :D

{#}

Jos samo fale Simsi {#}

13 godina

I dosao jedan M4A1-S Cyrex FT 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
chaselol kaže...

Skinovi vrijednosti 25 kljuceva koje sam bacio na kladionicu, istina dobio sam cca skinove vrijedne 50k na istoj

Sta hocu da vam kazem (da ne ispadne da se hvalim ili nesto tako), koji god skin hocete iz igre trebate samo malo truda uloziti i nemojte QQ kad nekoga ukenja noz ili skin od 50 evra iz kutije :)

nije problem osvariti profit ako imas neki pocetni ulog.. tako sam i ja,poceo s 0,dosao do 80,90(bez ulaganja) i sve izgubio te da bih nakon mjesec daan imao opet 160€..

nazalost sam sve izgubio no ne zbog kladenja.

Amber Heard <3
13 godina
neaktivan

Ako ikome treba igrac za warmup kup 12.10 ili misli skupit neki mix team nek me adda 

http://steamcommunity.com/id/pandzaSHO

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
res03pem kaže...
chaselol kaže...

nije problem osvariti profit ako imas neki pocetni ulog.. tako sam i ja,poceo s 0,dosao do 80,90(bez ulaganja) i sve izgubio te da bih nakon mjesec daan imao opet 160€..

nazalost sam sve izgubio no ne zbog kladenja.

Kako si izgubio 160€ ?

17 godina

igramo sad d2 i zadnjem liku u mom timu dropa AK Emerald Pinstripe, minimal wear, laganih 5€. nakon streama od sinoc mi se cini da bi mi bolje bilo da sam se bez ku*** rodio {#}

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

e ljudi imam dota 2 keyeva ako neko  hoce da trejda za cs keyeve (preko 20), mrzi me da prodajem na marketu ako nekome treba ovdje

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

e ljudi imam dota 2 keyeva ako neko  hoce da trejda za cs keyeve (preko 20), mrzi me da prodajem na marketu ako nekome treba ovdje

ovo nije tema za to

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
14 godina
neaktivan

znaci odigrao sam 12 meceva, od toga 10 win i skorovi sa k/d 3:1 ili vise svaki mec i stavi me u silver 4?

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice