jel moze video tog meca ovdje pa da malo prokomentiramo. ace u svakoj rundi se ne dogadja skoro nikad, cak ni kad s rusima imas posla
Da obicaj mi je snimat cheatere i spremat na comp. -.-
jel moze video tog meca ovdje pa da malo prokomentiramo. ace u svakoj rundi se ne dogadja skoro nikad, cak ni kad s rusima imas posla
jel sad vidite koliko je ovaj lik "full of shit" sto bi se reklo? :D
Svi znamo da postoje replayi zadnjih 10-15 meceva sto odigras i da mozes ih pogledati kad hoces.
P.S. ti kao pro na tom ranku bi trebao to znati.
bazzinga
Je bio competitive meč?
Kad smo već kod kladjenja .. :)
Jako mi je žao ovog matcha Hungary vs Czech Republic.
Bio je Best of 1, i bilo je oko 33% ako se dobro sjećam na Češku pa sam stavio par skinova za dosta solidan dobitak, bilo je 13-13 i Hungary je bio na eco ako se dobro sjećam, i onda je netko ddosao igrače i meč je prekinut.
jel sad vidite koliko je ovaj lik "full of shit" sto bi se reklo? :D
Svi znamo da postoje replayi zadnjih 10-15 meceva sto odigras i da mozes ih pogledati kad hoces.
P.S. ti kao pro na tom ranku bi trebao to znati.
bazzinga
Znam ali ja odigram nekad i 20 matcheva dnevno. Neda mi se strazit halo.
Sjajan je bio match, ali kakvi kamperi, o čemu ti pričaš?
Sjajan je bio match, ali kakvi kamperi, o čemu ti pričaš?
valjda misli na GTR-a
a liku je to rola u timu da bude lurker i da kampuje u cemu je najbolji na svijetu, ali on ocigledno ne konta postulate ove igre
tipicni klinac koji konta da je CS run 'n' gun
btw fnatic je u nestvarnoj formi, trenutno su najbolji tim u svijetu
koji si ti mentol druze
zali boze sto si tolike god. potrosio prateci CS a nisi osnove skontao
inace taj flanking je najlaksa stvar na svijetu narocito na takmicarskom nivou, zato i vidimo ogroman broj ovakvih igraca, NOT
da skines te hejterske kecvi i ukljucis mozak zakljucio bi da je GTR najbolji igrac na svijetu a ne kamper
Aj kome se igra da je dmg ili vise moze i nize. Nek me doda. R1SK steam
malo akcije veceras
titan ce pobjedit vp
just sayin
titan ce pobjedit vp
just sayin
ako si tako siguran sto ne stavis koji skin/key i pokazi screenshot
ne znam jesi li gledao sinoc mec, kako su uzeli eco round VP od titana
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-RCmLH-8dWoZ-9iqDT-pqauq-TijDA
Usao u eagla nazad i napravio masakr na cachu. Prezakon match.
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-RCmLH-8dWoZ-9iqDT-pqauq-TijDA
Usao u eagla nazad i napravio masakr na cachu. Prezakon match.
E to je onaj link in game od match vivewara. I sta sad sa njim. Pa meni nigdjje ne radi taj link. I da nazad sam legendary.
Pogodio da će NiP dobit LDLC za 4$ reward.
Skromno, ali meni dosta.
Sad sam stavio neke stickere na VP protiv Fnatica.
Iako volim Fnatic, i nikad nisam izgubio nijednu okladu koju sam stavio na njih, mislim da VP uzima ovo.
http://i.epvpimg.com/VFcUb.jpg Daj gle ovo
http://i.epvpimg.com/VFcUb.jpg Daj gle ovo
ez life
titan ce pobjedit vp
just sayin
ako si tako siguran sto ne stavis koji skin/key i pokazi screenshot
ne znam jesi li gledao sinoc mec, kako su uzeli eco round VP od titana
sam ti lijepo rekao, titan ez
nisam se mogao kladit jer je meč bio closed
btw hvala na skinova na maču nip vs. ldlc
sam ti lijepo rekao, titan ez
nisam se mogao kladit jer je meč bio closed
btw hvala na skinova na maču nip vs. ldlc
jbg :D
ma ono, i da sam otvorio 8 kutija dobio bih tuki, ovako sam imao sanse da poduplam, nema veze idemo dalje
poceo sam sa dva keya, imam preko 80 kom xD
Stigao novi update
Release Notes for 9/10/2014
[ SYSTEMS ]
- Updated a large number of systems necessary for the Linux client.
[ MISC ]
- “kill” command is no longer possible in competitive matchmaking matches ( except during warmup ).
- Fix for CTs not speaking their radio lines when throwing an Incendiary grenade.
- Voice status text now shows the player location for teammates.
- Radio command location text is now colored in chat.
- Planted bomb status now displays for spectators.
- Improved some inventory, inspect and economy audio feedback.
[ OPERATION BREAKOUT ]
- Operation Breakout is on sale.
[ PERFORMANCE ]
- Improved performance when scoreboard is visible.
- Improved performance when spectator panel is visible.
- Improved performance in some cases where avatars and “Display” items are displayed.
[ MAPS ]
- Mist
– Various bug fixes.
- Insertion
– Fixed buyzone bug in competitive mode.
– Updated overview map
Nakon šta san 4 miseca trgova itemima. Krenio s 10€ i došao na 220 €, došao je i taj trenutak. Da se pohvalim što mi se desilo ima 10 minuta.
Nakon šta san 4 miseca trgova itemima. Krenio s 10€ i došao na 220 €, došao je i taj trenutak. Da se pohvalim što mi se desilo ima 10 minuta.
Sve do dana danasnjeg sam mislio da sto neko proda/kupi noz za 1-2 evra, da je to neka interna zajebancija izmedju ljudi a sad vidim da je to ljudska greska :D
Ako nekog zanima - CSGO Ranking Explained - The In-Depth Guide
I mene je zabolilo :(
Najgori je onaj osjećaj kad se sutra probudin ujutro i to mi prvo padne na pamet kako san izgubia 220€ na steamu. lol... u pm.
auuuuuuuu