do nove 3-4 ides solo, poslije se igra sa ekipom
oni samo imaju tim, vi ne
Ja sam lem a uvijek igram solo.
Gadi mi se kad se neko izvlaci na citere, al cinjenica je da hack mos nac u roku od 1 min. Otidjite na MPGH forum npr., CSGO Hacks, tu postaju znaci programeri koji rade uglavnom one ESP(wh) i triggerbotove, i updejtaju ih skoro svaki dan. Sigurni citovi i besplatni. Iskreno, jucer san proba, i radi sve lipo. Ne igram sa citom, te mi je manje zabavno, te mogu popusit overwatch ban (tesko vac).
Oprosti ali ti si bolestan u glavu. Covijek zdravoga razuma ni nejde po tim forumima.
LEGENDARY SILVER ELITE si ti decko, kako covjek moze kenjati jaoooooooo
Lol. Tko? Pa imas moj steam sve ti pise. Bio sam i supreme jedno vrijeme, a samo solo que.
Lol. Tko? Pa imas moj steam sve ti pise. Bio sam i supreme jedno vrijeme, a samo solo que.
+1
Uvijek solo, također bio supreme ali na vrlo kratko vrijeme :) Već sam duže vrijeme DMG, rijetko igram.
i čisto da kažem, kada "podižem" rank, igram isključivo solo mm. (vidim mnogi tvrde da to nije moguće)
prije nekoliko dana napisao...
očito nema svrhe sa ljudima raspravljati na forumu.
uvijek se nađe jedan koji će tvrditi a i pljuvati ostale, samo da se pokaže "iskusnim" a zapravo ispada noob (u pravom smislu riječi)! --'
može samo pitanje @chaselol... koji rank je LEGENDARY SILVER ELITE?!
čovjek napiše lem a ti gore navedeno i to caps uključen?
ispada da jedini koji tu "kenja" si izgleda ti, ne?
Meni je puno lakse dizat rank kad igram sam... Svaki put kad igram sa drugim ljudima najcesce izgubimo, kad igram sam dobijem valjda 4 od 6 igara
joj e izvinite, izgleda da ste vi jedini u sistemu koji mogu sami dizati rank i biti glavni "carry" u timu
retardirani madjari i bugari na sve strane, a vas izgleda da zaobilaze
ma pusti nema smisla objasnjavat
joj e izvinite, izgleda da ste vi jedini u sistemu koji mogu sami dizati rank i biti glavni "carry" u timu
Joooj daj molim te, nikad prije nisam igrao niti jedan CS i prvi rank u csgo koji sam dobio je bio nova 4 ... Igrajuci sam...
Jučer sam igrao 6 matcheva za redom sa nekim društvom šta su svi LEM i Supreme, dobili smo 5 mapa za redom i uopce se nisam rankao, jos sam uvijek na MGE, a uvijek sam bio negdje u sredini na teamu...pa koliko winova zaredom moram imat il kak se to gleda uopce??
Jučer sam igrao 6 matcheva za redom sa nekim društvom šta su svi LEM i Supreme, dobili smo 5 mapa za redom i uopce se nisam rankao, jos sam uvijek na MGE, a uvijek sam bio negdje u sredini na teamu...pa koliko winova zaredom moram imat il kak se to gleda uopce??
Koliko sam ja skužio gleda se i w/l ratio. Ako u match historyju imaš puno izgubljenih ništa od rankupa. Samo igraj dalje i probaj dobit šta više rundi i dignut ćeš rank kad tad
Pouzdao sam se u Kazahtanski ping, Nikolinha, Pitu, i svoj gut feeling.
volvo zna da si njub pa ti neda dalje, i ovo ti je previse :P
Ma ti si nob.
da, steta sto su spustili %, ali svejedno super je bilo :)
jos nesto za veceras ako prodje super
Preskočio sam Američke mečeve sinoć, a nakon B&H sam odigrao ovo.
Još sad čekam da se prizna Titanova pobjeda protiv Epsilona.
da, steta sto su spustili %, ali svejedno super je bilo :)
jos nesto za veceras ako prodje super
Preskočio sam Američke mečeve sinoć, a nakon B&H sam odigrao ovo.
Još sad čekam da se prizna Titanova pobjeda protiv Epsilona.
Ja nikad ali nikad ne odirgamr ameriku. Samo ibuypower nekad. Ja ti iskreno mislim da se oni sami klade jedni protiv drugih.
Za ovo gore wp wp
netcode sinoc dobio, a 100% je bilo realno jer pobjednik ide dalje u turnir gdje se osvaja $$$
3k ez skins ez life
Dobio 2 bana zbog steama i nekog vac errora. Sve sam ispsovao
Ja pao na dmg. Jedno 12 izgubljenih za redo imao. 5 od toga cist cheateri ali csti. Ace svaku rundu i to
stavite koji skin na VP prvi gejm veceras, 100% :)
stavite koji skin na VP prvi gejm veceras, 100% :)
ma ja stavio 2 value na nip
Eto malo novosti, sto se tice war servera nisu jos 100% u funkciji ali ce biti, ts je UP.
http://www.counterstrike-hr.com/cshr-novosti-jesen-zima-2014
Ja pao na dmg. Jedno 12 izgubljenih za redo imao. 5 od toga cist cheateri ali csti. Ace svaku rundu i to
Nisu čiteri nego igraju skupa. Kuiš? Svi za jednoga, jedan za sve. A ti se vucaraš solo, pa ti ga eto.
Nisu čiteri nego igraju skupa. Kuiš? Svi za jednoga, jedan za sve. A ti se vucaraš solo, pa ti ga eto.
Pa ne možeš svaku rundu ace da si Bog
jel moze video tog meca ovdje pa da malo prokomentiramo. ace u svakoj rundi se ne dogadja skoro nikad, cak ni kad s rusima imas posla
Ne ne nekuzis. Znaci krenes fino i 12 runda. Hey u got a cheater, reconnect i udara. Sve 4 runde acevi . Darth nesto . Frajer wallbanga di nemos, useres se od straha.