Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.409.817
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
pinc123 kaže...

Pozz, zanima me ako kupujem counter strike mogu kupiti i igrati samo taj dio ili moram kupiti sve djelove?

cs:go je samostalna igra, kao i svaki drugi cs

13 godina
denix kaže...
pinc123 kaže...

Pozz, zanima me ako kupujem counter strike mogu kupiti i igrati samo taj dio ili moram kupiti sve djelove?

cs:go je samostalna igra, kao i svaki drugi cs

Hvala! Vjerovatno kupujem pa da isprobamo i cs :D

12 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Novi update težak 500MB hmm...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ArminBHF44 kaže...

Novi update težak 500MB hmm...

Operation Breakout :D

ShadowStep
13 godina
neaktivan

Dodan Butterfly knife, odusevio sam se kad sam to cuo, ali kad sam vidio kako izgleda promjenio sam misljenje hahhaha. Kljucevi su na marketu, pass isto ali je cijena ogromna. Kutije ne vidim jos :/

ShadowStep
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

A šta je ovo,igraš misije i obavljaš zadatke i kao nagradu dobiješ skin iz kolekcije ?

0 0 hvala 0
12 godina

Jedino sta mi je glupo,je to sto moras svaki put kupovati pass za nove mape.Mislim na onaj Phoenix mape.Sad kada je to zavrsilo,maknulo mi je mape.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SBV3X kaže...

Dodan Butterfly knife, odusevio sam se kad sam to cuo, ali kad sam vidio kako izgleda promjenio sam misljenje hahhaha. Kljucevi su na marketu, pass isto ali je cijena ogromna. Kutije ne vidim jos :/

Stigle su i kutije, samo je cijena previsoka.

Blago onome ko danas/sutra dobije ovaj case kao drop..

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
17 godina
odjavljen

Znači još novih skinova i gluposti i ništa od poboljšanja igrivosti. Sjajno.

0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...

??

a šta bi to trebali dodati u igrivosti aj ti nama reci?

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
13 godina
Kordy kaže...

sta fali igrivosti? {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
odjavljen

Ne bi trebali ništa dodati već popraviti. Kao npr kretanje koje je više kao klizanje: link

1 0 hvala 0
13 godina
Kordy kaže...

Ne bi trebali ništa dodati već popraviti. Kao npr kretanje koje je više kao klizanje: link

druze to je CS, to nije battlefield ili neki poluproizvod napravljen za klince.

ovo je old school igra, koja je danas najigranija na steamu i s razlogom.
Da ce biti update nece, komotno se prebaci na BF ili COD {#} 

13 godina
neaktivan

Koje sam ja sreće, prije par dana uplatim 25€ i pokupujem skinove, a sad ih mogu dobit za manje od 15... Pala cijena na svemu skoro pa za duplo. Nemogu vjerovat, nikad nisam imo srece sa skinovima u cs-u

ShadowStep
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Super kaj rade na rješavanju chitera,opet ih se pojavilo nešto nakon ljetne rasprodaje a i overwatch je tu tak da se rjesi te štetočine več jedanput,btw kak sam i sam overwatch user od 20 videa koje sam pogledao 4 neupitna chitera i 2 pametna glumca al se da skužit ak se uzmu neke stvari u obzir pa im ne prolazi onaj recimo chit svaki treci metak head ili pali/gasi chit jer se svakome omakne greska pa i najboljim glumcima ak se pažljivo pogleda video.Super je kaj i banaju vezane acounte za chiterski acount.Haahaha najbolje mi spika od klinca zašto su mu banali i glavni acount jer na tome nije varao.Sve u svemu sluša se comuniti i to mi je ono kaj me privlači ovoj franšizi a i među ostalim i to kaj je CS pravi PC naslov.E da i dal neko zna dal će u overwatch ubacit i bad language u voice i chatu da se i malo tu reda napravi s nekim banom za početak od recimo 24 sata pa na dalje,jer za sad nema prikaza chata  na videu a ni voica.Sjećam se kad je bila prvi sale CS-a na stimu poslao prijedlog devsima da stave u igru baš kaj se tiče competitiva kao neki achievment s kojim dobiješ pravo igrat competitiv nakon recimo određenih odigranih casual i deathmecheva tj. nakon x sati provedenih na CS u jer su ovako ljudi kupovali novi account i odma competitive peri.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 13:12 ($inke).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...
Kordy kaže...

druze to je CS, to nije battlefield ili neki poluproizvod napravljen za klince.

ovo je old school igra, koja je danas najigranija na steamu i s razlogom.
Da ce biti update nece, komotno se prebaci na BF ili COD {#} 

Ovaj cs tj CS:GO je poluproizvod isto ko i COD i BF i opet su updjetali sve nevazne gluposti i nerfali su CZ kak je trebalo(ali mozda na krivi nacin) a TEC9 je sad railgun s 32 metka uopce ti netreba nist drugo cijeli game s TEC9 ja neznam dal oni uopce testiraju te stvari prije realease-a.

twice the pride double the fall
13 godina
dad0r kaže...

Ovaj cs tj CS:GO je poluproizvod isto ko i COD i BF i opet su updjetali sve nevazne gluposti i nerfali su CZ kak je trebalo(ali mozda na krivi nacin) a TEC9 je sad railgun s 32 metka uopce ti netreba nist drugo cijeli game s TEC9 ja neznam dal oni uopce testiraju te stvari prije realease-a.

http://imgur.com/a/m1pz2/layout/horizontal#31

baci oko na spray pattern pa onda nesto reci {#}

jel iko igra ovu igru ili samo prica lovacke price {#}

15 godina
chaselol kaže...
dad0r kaže...

ne priča lovačke jer je istina, previše su smanjili brojke i recoil i stray pattern su neprepoznatljivi naspram "starom" tec-u.

Pogledaj brojke:

Tec-9

Pre-Update

InaccuracyCrouch 8.57 InaccuracyStand 11.43 InaccuracyFire 52.88 InaccuracyMove 13.81 RecoilMagnitude 29

Post-Update

InaccuracyCrouch 7.57 InaccuracyStand 9.43 InaccuracyFire 15.88 InaccuracyMove 3.81 RecoilMagnitude 15

Odigrao Rush(hostage) jer sam imao misiju, mapa je tesko s*anje, ništa se ne vidi i T-mapa. Odigrao sam i Castle, na prvu mi se ne sviđa.

Sviđa mi se sto je Cache offical mapa.

Rekli su ljudi da sad zbog novog wallbanganja mozes ubiti s jednim hitom u tijelo kroz vrata na D2.

Treba jako puno stvari popraviti, a dosta se stvari moze napraviti da samo mijenjaju vrijednosti u konzolama.  Htio bih da poprave ovaj broken smoke zbog kojeg mi drastično padnu fps-ovi, a i svakim patchom imam sve manje fps-a generalno

14 godina
chaselol kaže...
dad0r kaže...

Daj uzmi si tec9 i idi igraj prije nego sto se radis pametan jer ocigledno nisi ili se prevelika n00bina ali nije to greh svi smo od tu poceli.

Za razliku od tebe koji samo pricas igram CS od prve bete od 99 godine i for fun i kompetitivno tipa ESWC,WCG pa neke online stvari tipa naravno ESL,CB itd. tak da mozda i znam o cemu pricam za razliku od tebe koji se radis pametan i linkas recoil pattern star godinu dana koji je sad malo drugaciji za TEC9 nakon ovog retardiranog buffa.

I to je pattern od FULL spraya tak da to niti nema neke veze o cemu ja pricam jer ako tak pucas cijelo vrijeme obrisi CS tj. ti patterni se kontroliraju kontra kretanjama misa ali ocit niti to neznas dok mi linkas te nevazne stvari oko nase diskusije.

I kak ti je gore netko napisal jos uvijek je glavni problem retardirani icy-skating movement,sjebani hit-boxevi(da i na 128 ticka isto ponekad),OP pistolji koji nisu nuzno sami po sebi OP neko u kombinaciji s retadiranim movementom i premalo taganja itd ali glavno da su skinovi novi tu to rijesava sve probleme.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 13:40 (dad0r).
13 godina

tek sad vidio patch i testirao tec9 :D

ovo je smijurija, bolje tec uzeti od ak47 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Fkat i ja sam sprobal sad TEC,nadam se da budu popravili to uskoro.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

znaci ne igrati mm barem 3 dana dok se ne popravi situacija kao i kod AUG tojest scoped weapon patcha :D

edit: ne igrati mm znaci igrati faceit, altpug ili tako nesto :P

www.crohq.org
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 17:51 (gicago).

0 0 hvala 0
11 godina

a što je s dropovima?

nema novih caseva? samo misije?

taman kupio i namjeravao odmah vratit pare s caseom, a ono, big fat c...

MPLAB C18
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

1 gejm sa novim pass, dobijem case :D najlaksa 3 evra ikad {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovi missioni se mogu samo 2 dnevno dobiti???

Jutros sam uzeo Breakout i dobio 1 mission, odigrao ga, dobio skin, nakon 2 runde dobio drugi mission i njega rijesio za drugi skin i više nista, cijeli dan igram competetive i nista {#}

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
chaselol kaže...

1 gejm sa novim pass, dobijem case :D najlaksa 3 evra ikad {#}

case će dropat sigurno svaki tjedan, pa tako i kad kupis i zato se isplati odmah uzeti Operation jer ćeš si ga isplatiti od case-ova, a mozda i nesto dropa iz misija.

14 godina
neaktivan

Zapeo sam sa određenom sumom na steam walletu pa ako itko planira kupovati bilo što sa marketa a nema kreditnu neka mi se javi.

Prodajem AMD Athlon X2 4000+
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

najgore kad dobijes mission reci mapa rush da pobjedis na competative......

sad udjem opet *dvije izgubljene prethodno ok*

2-0 vodimo, jedan lik abandone, gubimo 5-2 votekickaju sve ostanem sam sa likom, uradim surrender on ponisti i on votekick mene i zviz 7 dana ban :D

kako volim csgo community

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
studentvz kaže...

Zapeo sam sa određenom sumom na steam walletu pa ako itko planira kupovati bilo što sa marketa a nema kreditnu neka mi se javi.

Jel doniraš kakve pare? :P

ShadowStep
17 godina

Do prije godinu dana sam igrao 1.6, ali paintball.. Sad instalirao ovaj, igrao malo offline s botovima, sad maloprije ušao online.. Očajno igram sad {#}

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice