Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.410.256
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
ZeNGe_CRO-mt kaže...

prva dva dana sam igrao na fullHD ,ali jučer navečer sam odlučio stavit na 4:3 i 1280X768 i mislim da je to to, na tome ostajem definitivno.

postepeno smanjujem sensitivity miša , i jedino bi se trebao malo pozabaviti sa crossairom ali ovaj mi paše od infinitiya koji mi je postao cl_crosshairstyle "1" i jedino bi htio maknut onu točku u sredini,

ona me živcira. {#}

imate kakav favorit server di se nalazite ili toga više nema? (hrv, srpski...itd )

još par dana praksanja pa da mogu otić isprobat competitive match, da vidim jel to pije vodu ili sam jednostavno loš. {#}

koja je razlika između competitive i casual igranju? (znam za armor, ff on... itd )

šta nesmijem usred competitivea izać van pa su oni banovi ?jel veći drop itema na kraju runde i bolji? ili?

Nema ti smisla igra competitive ako igras samo 2 dana i ako ti je ovo prvi cs koji igras to ti je moj savjet. Lipo se spoji na neki server http://www.gametracker.com/search/csgo/RS/?RS/? ova 2 prva su ti uvik puna i tamo lipo uci je da ce te pwna al koga nije pwnalo ka je tek poceo igrat {#}

Steam:Cakija_ST POE: cakija123
14 godina

Mislim da mi se ovako šta u životu nije dogodilo, brojeći i 1.6 i Source.

http://imgur.com/dRH0rW6

http://imgur.com/Hw583g4

13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Počeo sam igrat competitive al me bacilo u silver 4. Nije toliko loše, jutros sam se uhvatio i došao do silver elite master. Ako ovako nastavim za par dana sam u goldu :D

1971- ∞

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cakija_ST kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

prva dva dana sam igrao na fullHD ,ali jučer navečer sam odlučio stavit na 4:3 i 1280X768 i mislim da je to to, na tome ostajem definitivno.

postepeno smanjujem sensitivity miša , i jedino bi se trebao malo pozabaviti sa crossairom ali ovaj mi paše od infinitiya koji mi je postao cl_crosshairstyle "1" i jedino bi htio maknut onu točku u sredini,

ona me živcira. {#}

imate kakav favorit server di se nalazite ili toga više nema? (hrv, srpski...itd )

još par dana praksanja pa da mogu otić isprobat competitive match, da vidim jel to pije vodu ili sam jednostavno loš. {#}

koja je razlika između competitive i casual igranju? (znam za armor, ff on... itd )

šta nesmijem usred competitivea izać van pa su oni banovi ?jel veći drop itema na kraju runde i bolji? ili?

Nema ti smisla igra competitive ako igras samo 2 dana i ako ti je ovo prvi cs koji igras to ti je moj savjet. Lipo se spoji na neki server http://www.gametracker.com/search/csgo/RS/?RS/? ova 2 prva su ti uvik puna i tamo lipo uci je da ce te pwna al koga nije pwnalo ka je tek poceo igrat {#}

A zasto da ne igra competetive? Zenge samo igraj mm i to je to.

13 godina
neaktivan

Mozete mi rec o stanjima gunova po redu..factory new je najbolji,kako onda ide?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
  • 1) - Battle-Scarred
  • 2) - Well-Worn
  • 3) - Field-Tested
  • 4) - Minimal Wear
  • 5) - Factory New
There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
PLASMAorLCD kaže...
  • 1) - Battle-Scarred
  • 2) - Well-Worn
  • 3) - Field-Tested
  • 4) - Minimal Wear
  • 5) - Factory New

Meni licno omiljeni, vec imam par stat trak oruzja ali samo battle scarred.
Ne volim kad je usminkano, previse mi gej {#} 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan

Jel nije Well worn izgrebaniji od BS? Jucer kupio M4 Desert strike MW i izgreban ko FT skoro. Da sam uzeo BS ili FT nebi se zalio, al MW i izgreban zivcira me -.-' 

ShadowStep
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo upravo otvorio u caseu skin  od 2 eura. Kad oduzmemo kolko sam mogo prodat case (oko 10 centi) i kolko je kostao kljuc (1,80 eura) dodemo do zakljucka da sam u plusu oko 10 centi. Zakon

1971- ∞

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SBV3X kaže...

Jel nije Well worn izgrebaniji od BS? Jucer kupio M4 Desert strike MW i izgreban ko FT skoro. Da sam uzeo BS ili FT nebi se zalio, al MW i izgreban zivcira me -.-' 

Vidio sam par MWa manje izgrebanih nego Factory Newa. Factory New ne znači da je 100% nov, već da če biti, ne znam, 90%-95% nov (bubam postotke), itd...

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
13 godina
neaktivan

Kako bi ja sad nekoga zaklao. Igram hebeni competitive i doslovno sam najbolji u teamu. I po scoru i po obavljenim zadacima; flashovima, smokovima, plantovima, deffovima, sve. I dodemo mi na 15:9 i likovi me kickaju bez razloga. I sad ti budi normalan

1971- ∞

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koliko je ovaj cs drugaciji od 1.6 :O

Znaci mape su toliko doradjene i totalno se zbunim :D

Sta vi igrate?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...
SBV3X kaže...

Vidio sam par MWa manje izgrebanih nego Factory Newa. Factory New ne znači da je 100% nov, već da če biti, ne znam, 90%-95% nov (bubam postotke), itd...

Factory new, ako je nov, zasto bi bio 90%, mora bit 100%. Ajd MW bi razumio nek je izgreban, al ovolko kolko ja imam to je za FT, nikako za mw

ShadowStep
15 godina
neaktivan

http://i.imgur.com/AgroddQ.jpg?1

Ovo je factory new P90 Cold Blooded. Skin conditions su randomized.

http://i.imgur.com/i8lQjgq.jpg - Factory New

The wear ranges from 0.00 to 1.00 in increments of 0.01. Factory new ranges from 0.00 to 0.06. After that it becomes 'minimal wear'.

Kod nekih weapona je to jako očito, neki skinevi i FT izgledaju kao novi, neki FN su skroz izgrebani. Zato upali igru i inspectaj ga prvo.

Tako je napravljeno jbg

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2014 4:02 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Sve je to meni se čini random, pogotovo kaj se tiće kada je puška u FT stanju, onda moze biti pravi FT znaci malo vise izlizan ili može zapravo biti MW look, znaci jako jako malo izlizan, skoro ko FN

ovi svi skinovi iz starijih operationa su se drzali pravih conditiona, bas kako bi covjek rekao da izgleda, ali s novijim, FN, MW i pola FT izgledaju ko nove, neke FT obično, WW osrednje, jedino BS izgleda kao pravi BS

al opet ima svakakvih slučajeva, ja imam M4A4 Asiimov u BS conditionu, a izgledao više kao WW, al isto tako imam AK47 Fireserpenta koji je FT i tako izgleda, al ću tražiti zamjenu za FT koji izgleda kao MW uz jos moj neki skin

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Prvi put snimio video, pa bi volio da komentirate.. 

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam jedan problem...znaci promjenio sam graficku, uzeo sam duplo jacu od prilike nego sto sam imo. I nista stavim ja graficku udjem u igru da vidim kolko imam fps, kad ono samo 20 vise nego sto sam imo WTF
promjenim windowse imam za duplo vise fps, stavim si ja jacu rezoluciju stavim sve texture ne ultra i dalje imam cvrtih 100fps i sad sto mi se pocelo desavat ne mogu namjestit sensitivite, jednostavno kad ga stavim za ciljat mi je prebrz a kad se okrecem ne mogu se okrenut ni za 180 stupnjeva iako mi je podloga dosta velika, i jos jedna stvar kad se okrecem ko da mi se slika onako sjece i malo zastajkiva...jel to do graficke ili? inace moj procesor ovu novu graficku ne moze iskoristit ni 70% mozda je u tome problem? 

0 0 hvala 0
13 godina
NinoZDS kaže...

Imam jedan problem...znaci promjenio sam graficku, uzeo sam duplo jacu od prilike nego sto sam imo. I nista stavim ja graficku udjem u igru da vidim kolko imam fps, kad ono samo 20 vise nego sto sam imo WTF
promjenim windowse imam za duplo vise fps, stavim si ja jacu rezoluciju stavim sve texture ne ultra i dalje imam cvrtih 100fps i sad sto mi se pocelo desavat ne mogu namjestit sensitivite, jednostavno kad ga stavim za ciljat mi je prebrz a kad se okrecem ne mogu se okrenut ni za 180 stupnjeva iako mi je podloga dosta velika, i jos jedna stvar kad se okrecem ko da mi se slika onako sjece i malo zastajkiva...jel to do graficke ili? inace moj procesor ovu novu graficku ne moze iskoristit ni 70% mozda je u tome problem? 

nema razlike imao ti 100 ili 300 fpsa..... {#}

13 godina
neaktivan

I meni malo sjecka cs, vec sam se navikao. Snimat ne mogu jer stalno dropaju frejmovi, to jest ne dropaju nego nekako sjecka sve i svakih minutu malo zablokira.. Ne znam u cemu je problem

1971- ∞

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
NinoZDS kaže...

nema razlike imao ti 100 ili 300 fpsa..... {#}

Ima dobre veze, ako si ikad cuo za placebo efekt (u prijevodu lijepljenje metaka) jel ti se ikad dogodilo da si opalio metak sa awp pokraj njega i da si ga ubio... to ti je placebo efekt koji ovisi o fps-u, pingu, grafickim postavkama u cfg-u i postavkama za konekciju i internet u cfg-u ako si to sve slozis kako treba imat ces bolji placebo efekt, naravno sve to ovisi i o fps-u samog servera...inace doktoriro sam cfg tako da znam o cemu govorim

13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

I meni malo sjecka cs, vec sam se navikao. Snimat ne mogu jer stalno dropaju frejmovi, to jest ne dropaju nego nekako sjecka sve i svakih minutu malo zablokira.. Ne znam u cemu je problem

tocno takav problem je i meni...ne znam ja mislim da mi je zato jer mi je graficka prejaka a procesor preslab (znaci i graficka i procesor se muce) pricekat cu da dobijem procesor do petka pa cu vidit ako i dalje bude problem stavit cu win7 na kojem mi se to nije desavalo...

13 godina
NinoZDS kaže...

Ima dobre veze, ako si ikad cuo za placebo efekt (u prijevodu lijepljenje metaka) jel ti se ikad dogodilo da si opalio metak sa awp pokraj njega i da si ga ubio... to ti je placebo efekt koji ovisi o fps-u, pingu, grafickim postavkama u cfg-u i postavkama za konekciju i internet u cfg-u ako si to sve slozis kako treba imat ces bolji placebo efekt, naravno sve to ovisi i o fps-u samog servera...inace doktoriro sam cfg tako da znam o cemu govorim

Ili jednostavno probaš naučit bolje ciljat. Nije to nikakvi efekt, placebo ponajmanje (ajd proguglaj što to točno znači). U zadnji tren radiš korekciju aima, i ponekad ti se potrefi da ti i uspije...Ako se baš mora nekako zvat, nek bude lucky shot efekt. Inače, doktorirao sam neurotične i nekontrolirane pokrete mišom tako da znam o čemu govorim.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
13 godina
NinoZDS kaže...

izvini doktore nisam te prepoznao

14 godina

Ja sam u svojih prvih 10 eura keyeva otvortio fade flip... i prodao ga i otvarao caseove i kupovao igirce, a zatim otovorio jos jedan noz i hrpu dobrih stvari( imak je to noz od 150eura). Sad na steamu imam krdo igara i samo osnovne skinove, tako da se isplati uzeti koji key tu i tamo kad sjedne neka para, samo ne pretjerati.

Burek s mesom

0 0 hvala 0
14 godina

Jel se zna šta kad bi mogo novi operation ?

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Ja sam u svojih prvih 10 eura keyeva otvortio fade flip... i prodao ga i otvarao caseove i kupovao igirce, a zatim otovorio jos jedan noz i hrpu dobrih stvari( imak je to noz od 150eura). Sad na steamu imam krdo igara i samo osnovne skinove, tako da se isplati uzeti koji key tu i tamo kad sjedne neka para, samo ne pretjerati.

Ja sam se naotvaro kutija i najveći dobitak mi je bio P90 Trigon FT. Nisam ja te sreće za nož, tako da je bolje skupljat :D

ShadowStep
12 godina
neaktivan
disibio kaže...

Jel se zna šta kad bi mogo novi operation ?

We’re working on the next update for CS:GO, and we’ll have many more details soon.

Valveov SOON je veliki pojam, ali moja pretpostavka je da bi to moglo biti za 2-3 tjedna. Ono sto se zna je, da ce CZ75-Auto biti nerfan.

13 godina
neaktivan

Moj CS:GO competitive ACE

1971- ∞

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/29iabe/csgo_cheating_news_and_updates/

Izgleda da sad bannaju i povezane accounte :) . I nisu spuštali ovaj summer sale cijenu na 2,5€ kao i inače. Barem nešto dobro :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Pozz, zanima me ako kupujem counter strike mogu kupiti i igrati samo taj dio ili moram kupiti sve djelove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice