prva dva dana sam igrao na fullHD ,ali jučer navečer sam odlučio stavit na 4:3 i 1280X768 i mislim da je to to, na tome ostajem definitivno.
postepeno smanjujem sensitivity miša , i jedino bi se trebao malo pozabaviti sa crossairom ali ovaj mi paše od infinitiya koji mi je postao cl_crosshairstyle "1" i jedino bi htio maknut onu točku u sredini,
ona me živcira.
imate kakav favorit server di se nalazite ili toga više nema? (hrv, srpski...itd )
još par dana praksanja pa da mogu otić isprobat competitive match, da vidim jel to pije vodu ili sam jednostavno loš.
koja je razlika između competitive i casual igranju? (znam za armor, ff on... itd )
šta nesmijem usred competitivea izać van pa su oni banovi ?jel veći drop itema na kraju runde i bolji? ili?
Nema ti smisla igra competitive ako igras samo 2 dana i ako ti je ovo prvi cs koji igras to ti je moj savjet. Lipo se spoji na neki server http://www.gametracker.com/search/csgo/RS/?RS/? ova 2 prva su ti uvik puna i tamo lipo uci je da ce te pwna al koga nije pwnalo ka je tek poceo igrat