ma kakvi dropovi, 4 sati tjedno baciš i imaš 4 dropa garantirano... e sad ako govorimo o kvaliteti dropa... to je druga stvar
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozz.. prije par dana sam dobio cs go..i svako malo mi se igra zamrne i kaze cs go has stoped working.. jel imo tko ovaj problem i ako je kako ga je rjesio?
Prije bi dobio u stvarnom životu na lutriji, nego bilokakav drop igrajući
ako igras samo za dropove onda se slazem sa ovim... tak je i meni bilo na pocetku, al sad se ne zamaram sa time, ako padne sto na kraju runde padne ak ne bude drugi put :)
ma skuzio sam to, tak sam i ja poceo igrat, al opet kad dode kraj runde se ponadam necemu bar i banana, dode neki tip, odigra zadnju rundu i odnese drop
Meni se danas deslio da su 3 najlosija iz druge ekipe koja je izgubila 15:0!!! dobili dropove...toliko o postenim dropovima... doslo mi da mis zavitlam sa 8.og kata...
Tko je ikada spominjao da su dropovi pošteni ?! :)

Ni ne tražim da budu pošteni, ali trunka logike nebi škodila. Ovo je baš ružno bilo za vidjet...
Dropovi su random i postoji algoritam kome će item "pasti". Naime čitao sam da ti nemre više od 2 puta dnevno i max 4 itema tjedno.Algoritam se resetira srijedom..neka me netko ispravi ako griješim..

Meni se danas deslio da su 3 najlosija iz druge ekipe koja je izgubila 15:0!!! dobili dropove...toliko o postenim dropovima... doslo mi da mis zavitlam sa 8.og kata...
tako je uvijek
@bjong
Mora da je čovjek koji ga je prodavao prilično inteligentan.
Čovjek se zabunio oko cijene, a ilegalni Steam Market botovi automatski kupuju iteme. Ako bilo koji nož od 150$+ bude čak i 100$ nestat će u roku sekund sa marketa, jer botovi automatski kupe i vlasnici botova kasnije preprodaju.
Profit $$$
Evo za novije jedna starija zanimljivost raspravljana na forumu, i do dan danas mi nije Valve odgovoria nakon 4 maila.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2885467
Nažalost zbog velikih borbi sa debilima na serveru koji dođu i team killaju svoje suigrače, FRIENDLY FIRE JE ISKLJUČEN DO DALJNJEGA.
Pluginovi koji bi mogli napraviti neš korisnog po tom pitanju, nisu optimizirani za CS GO još uvijek.
Nažalost zbog velikih borbi sa debilima na serveru koji dođu i team killaju svoje suigrače, FRIENDLY FIRE JE ISKLJUČEN DO DALJNJEGA.
Pluginovi koji bi mogli napraviti neš korisnog po tom pitanju, nisu optimizirani za CS GO još uvijek.
Neka ste iskljucili, FF je ionako glupost na pubilc serveru...
Kakav sam sad shot promašio AWPem došlo mi je da plačem , tako sam udario po tipkovnici da se pola tipaka razletilo po sobi, al je zato tipkovnica neuništiva.
@bjong
Mora da je čovjek koji ga je prodavao prilično inteligentan.
Čovjek se zabunio oko cijene, a ilegalni Steam Market botovi automatski kupuju iteme. Ako bilo koji nož od 150$+ bude čak i 100$ nestat će u roku sekund sa marketa, jer botovi automatski kupe i vlasnici botova kasnije preprodaju.
Profit $$$
Evo za novije jedna starija zanimljivost raspravljana na forumu, i do dan danas mi nije Valve odgovoria nakon 4 maila.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2885467
sjecam se dok je bio cs go u beti onda sam negdje citao koje sve specijalce sadrzi igra i pisalo je atj lucko to sam si zapamtio, a kasnije sam i vidio u igri
Tko voli nek izvoli :)
Napokon i neki CS:GO turnir na prostoru kontinentalne Hrvatske.
op bravo pass je 0.75 € opet pa ako je ko zainteresirani da uzme jos dok traje akcija
op bravo pass je 0.75 € opet pa ako je ko zainteresirani da uzme jos dok traje akcija
Al mislim da još 12 dana traje, tak barem piše na community-u.
Pozivam svih danas iza 18h na okupljanje na serveru.
185.4.149.19:27045
Možete i ranije, trenutno igramo male mape.
GO GO GO
EDIT: evo kako kul stvari ljudi mogu napraviti http://imgur.com/a/jrLcr
Sta je taj bravi pass uopce?
dobijes pristup odabranim najboljim mapama napravljenih od strane igrača, te taj novac ide njima.
OBAVIJEST!
Server danas prelazi na najpoznatiji gameME rank sustav, te će dosadašnje statistike biti resetirane. Od danas na dalje smo na gameME i s njega se ne mičemo sigurno. Nakon što obavim uplatu na gameME, javiti ću ovdje na kojem linku ćete moći sve pratiti u detalje!
Server je skoro pun, pa dođite i igrajte!
EDIT: Evo i linka sa statistikama!
Lp
dobijes pristup odabranim najboljim mapama napravljenih od strane igrača, te taj novac ide njima.
napokon imam di potrošit eure od prodaje oružja :)
operation payback je već na lageru..
Upravo gledam neki summit1g stream cs go. Lik je dobio dvije donacije od 14 000 dolara, još hrpu od 1000 dolara. WTF???
daj reportajte ovog lika, pogledo sam demo nije se ni trudio sakrit je*eni wh
Ako je netko za malo competetive napucavanja add me: Oddie
@Bera: 14k?Zadnje sto sam vidio je M-ova donacija od 300,ugl,lik mu je do sad donirao 15.7k.Mogu si zamislit divljanje na chatu
Nasao sam tog summita1g na twitchu lik je predobar.
Jel se to meni čini il svaku nedjelju problemi sa spajanjem na servere.

08.02. Lan u Splitu, Trinity gaming igraona, neznam detalje osim da idem.
https://www.facebook.com/events/169185689957793/
Tu sam vam svi detalji. E sad, ima li zainteresiranih da spojimo team nekakav.
Uplata je 30kn, nema nagradnog fonda nego će se organizirat hrana i piće.
Boli me briga ako ste i Silver, samo da znate dijelove mape i bitna je zabava.
Jel ima tko kakvu preporuku za crosshair (veličinu i boju)? Zeza me to što sam slijep na boje, u CS:S-u mi je bilo još ok ali sada je stvarno koma...
edit: naglasak je na boji