Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.411.323
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Blade18 kaže...
fila2208 kaže...

ako mi lap vrti bf3 oće ići i to?

ti isto gluposti pitaš :D 
naravno da će ići... ako si kad igral cs: source, isti je engine... 

Nisam znao zbilja, oh super onda. Mislim lijepo izgleda pa me zanimalo. Hvala na odg.

Defitivno ako neko ima da ne igra ja bi malo probao, dakle ono jedno popodne da vidim kako ide i dal znam još stare fore. Pa ako nekom ne treba ili neće igrati par dana...hvala puno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 1:31 (fila2208).
17 godina
neaktivan
cola777 kaže...

ja sam ga jutros dobio 2 kopije, jedna za moj acc drugu odmah prodo za 15 dolara, pa sad skupljam kad izađe full verzija da je kupim, btw vapore i slamka dat ću vam idući tjedan moj acc pa igrajte do mile volje

Da se pohvalim, i ja sam dobio jučer za sebe i 1 gift invite.

Upravo sam ga prodao za 50€ na švapskom ebayu. :)

Znači jučer mi je Valve poklonio i CS: GO Betu da se igram (igram i volim CS otkad postoji), i još taman novca da si pre-purchase-am Guild Wars 2. {#}

FREE MONEYZ!!  WIN-WIN.  *sreća* {#}

Hoću reć', mogao si puno bolje proći od 15$, Nijemci nisu normalni, ja sam još bio najjeftiniji, a u prošlom batchu giftova se prodavalo i za 100€.

LoL EU: Ferinus
15 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Znači jučer mi je Valve poklonio i CS: GO Betu da se igram (igram i volim CS otkad postoji), i još taman novca da si pre-purchase-am Guild Wars 2. {#}

Hoću reć', mogao si puno bolje proći od 15$, Nijemci nisu normalni, ja sam još bio najjeftiniji, a u prošlom batchu giftova se prodavalo i za 100€.

taj ko je kupio za te pare stvarno nije normalan, al sjećam se da je na samom početku cijena išla preko 100$

mijauu
17 godina
neaktivan
cola777 kaže...
zv'jer2 kaže...

taj ko je kupio za te pare stvarno nije normalan, al sjećam se da je na samom početku cijena išla preko 100$

Nijemci :D

Valjda im tih 50€ ne znači ko nama, a CS: GO im znači više neg nama, pa kad zbrojiš...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 19:43 (zv'jer2).
15 godina
Counter Strike: Global Offensive

Švabe će već sad počet razvijat cheateve za CS:GO.

Navodno su na Sourceu imali cheat gdje ti mobitel u džepu počne vibrirat kad ti je neprijatelj blizu.

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Švabe će već sad počet razvijat cheateve za CS:GO.

Navodno su na Sourceu imali cheat gdje ti mobitel u džepu počne vibrirat kad ti je neprijatelj blizu.

Ne lupetaj{#}

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina

Opće je poznato da su oni najveći cheateri, a ovo za mobitel je spominjato na CPH 2012. Imate video sa HeatoN-om stranu, dvije prije. On sumnja da je to moguće, ali glasine kruže.

EDIT: A CS:GO i CS:S su bazirani na istom engineu.

Pingu, Pingu, PIngu!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 21:17 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma znam da ima haxora iz njemacke osobno poznam jednog naseg koji igro za repku i u nekoliko pro timova i ima 4-5 vac banned acca:)

When you are halfway up,you are always halfway down

0 0 hvala 0
15 godina

Već sad postoje cheatevi, vjerojatno ne treba radit neke veće preinake jer je engine isti.

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

katastrofa... cs 1.6 je uništen zbog te čiterske gamadi. Upravo zbog tog razloga sam kupil source, kao idemo probati možda mi se svidi, a vjerovatno nema tolko čitera... Svih 30 min kolko sam igral source-a naletil sam na duplo više čitera nego u 30 min na 1.6. Ak valve konačno ne počne nekak kontrolirati to varanje, ja neznam... uopće mi se ogadi igranje nakon kaj mi čiter 3 runde zaredom napuca hs...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

igraš mixeve s poznatom ekipom pa je tako rizik za cheatom smanjen na minimum.

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 0:06 (dreammaker).
15 godina
neaktivan

ne problem je u tome da blade misli da su svi "citer" osim njega

na nekom dobro popunjenom serveru sa dosta admina koji čiste i ako je "citer" i provuče se gledaj ga kao pro igrača, živcirati se radi par budala to sigurno ja im neću pokloniti

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Jim Carrey kaže...

na nekom dobro popunjenom serveru sa dosta admina koji čiste i ako je "citer" i provuče se gledaj ga kao pro igrača, živcirati se radi par budala to sigurno ja im neću pokloniti

ne mislim to, nego znam da imam više iskustva od svih vaših admina tu na nekim balkanskim serverima... ak mi je netko čudni, ja ga pratim pa vidim dali je čiter ili ne, a kaj se tiče pro-a, daj molim te, pro na non-steam serverima?? kolko igraš cs, 2 godine? Na cw-u se može naletit na pro, ali na public serverima jako rijetko ili ne uopće, a pogotovo ne na non steam...

17 godina
neaktivan
Blade18 kaže...
Jim Carrey kaže...

ne mislim to, nego znam da imam više iskustva od svih vaših admina tu na nekim balkanskim serverima... ak mi je netko čudni, ja ga pratim pa vidim dali je čiter ili ne, a kaj se tiče pro-a, daj molim te, pro na non-steam serverima?? kolko igraš cs, 2 godine? Na cw-u se može naletit na pro, ali na public serverima jako rijetko ili ne uopće, a pogotovo ne na non steam...

Koliko puta sam ja naletio na te "varalice", pa lijepo vidim u kojem su klanu (ako imaju tag), googlam taj klan i imam šta za vidjeti - prvo/drugo/trece mjesto osvojeno na domaćim (njemačka, velika britanija...) i/ili europskim natjecanjima.

Osobno sam u CS:S na jako malo cheatera naletio, a i oni su u 95% slučajeva bili banani sa servera jer se redovito nađe admin od tih pro klanova.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
15 godina
neaktivan

nisam rekao da je pro nego ga gledaj kao 

ljudi bzv se nervirate

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Iznenadio me ovaj podatak, kako o broju igrača tako i o podjeljenim BETA ključevima. Računao sam oko 10, 15 tisuća, ali ne i 50.

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Mislio sam postat u smiješne slike, ali rijetko tko od tamo igra kanter pa neće skužit priču.

Uglavno, neznam da li znate za gaD.-a, imao je provala dosta, ovo je njegov vrh. Stara je slika, još kad je Kenzo bio izbornik, sad mi je izbacilo sa strane na faceu.

Iskidao sam se na 16pit i demo.

EDIT: Veća

EDIT2: Kad se već zabavljamo evo još malo smiješnih situacija.

gaD. : tu nemam cheat , sve mi doma

r4z0r^ : bacio bombu , uz to izleti lik odbi se od njega i mene ubi moja bomba i pola mog tima , zatim odskoci pobi cjeli tim i sve protivnicke igrace i na kraju pukla mapa

gaD. : Jeeeeeeeeeeeeeebem ti flash i majku i oca i sve i poredu i zivo i mrtvo

http://gamers.ba/forum/10/110247/2/cs-provale/

Evo jedna sa CH, imao sam SS prije nego sam rušio windowse.

igrač: n3m0 izgasi cheat!!!!
n3m0: english please
igrač: TURN OFF CHEAT!!!
n3m0: cheat, šta je to cheat
igrač: pa to ti je jedan mali program koji upravlja tvojim mišem i tipkovnicom da bolje igraš
n3m0 sad ne govori ništa jedno minut
igrač: n3m0000!!!!!
n3m0 na tsayy
Autoporuka: Ovdje n3m0va tipkovnica, n3m0 je otišao vanka prije pola sat

Inače n3m0 je sad navodno HEAD na MILF-u.

Pingu, Pingu, PIngu!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 22:09 (Vapor).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

Znam da sam pretjerao sa triple post, ali uglavnom ne spamam nego pišem korisne stvari pa će mi modovi oprostit. {#}

Evo jedna anketa.

Mislite li kupovati CS:GO? Dakle koliko ste spremni izdvojit za igru.

8 Ne
3 Da (do 100kn)
19 Da (101-200kn)
6 Da (201-300kn)
2 Da (300kn i više)
Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nakon par dana igranja mogu reći da mi se igra sviđa!

Već je sad dobra, a na final releasu bi trebala bit odlična.

Dok je npr. Source beta meni bila katastrofa i igra je bila lošija nego što je sad još neko vrijeme nakon izlaska...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 0:24 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Dobio sam ponudu da probam igrat, ali ne vjerujem da ću stići ovaj tjedan i vikend. Tek za dva tjedna. Dugo sam bio bolestan i sad sve nadoknađivam od jednom u školi+ novo gradivo.

EDIT: Napravio sam grupu na STEAMu pa joina-ajte. Logo je u izradi(slamka ga radi).

http://steamcommunity.com/groups/csgo_cro

Pingu, Pingu, PIngu!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 1:10 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ljudi može li mi neko reći kako se može probati beta.. ako nije problem.. hvala

0 0 hvala 0
16 godina

nije problem reći ti... problem je dobiti betu, par postova iznad imaš linkove kak dobiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Čisto sumnjam da će dijeliti još. 50, 000 ljudi ima igru. Možda budu dijelili ako ne budu zadovoljno odazivom trenutnih igrača.

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Samo da kazem da se vrte informacije po forumima da ce na relase date vlasnicima zatvorene bete biti poslan kao gift na njihov acc Counter Strike GO.Navodno je to izjavio jedan od moderatora na steamforumima!

2 0 hvala 1
15 godina

Dilema, dilema, kupiti ili ne kupiti BETU.

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ImHere kaže...

Samo da kazem da se vrte informacije po forumima da ce na relase date vlasnicima zatvorene bete biti poslan kao gift na njihov acc Counter Strike GO.Navodno je to izjavio jedan od moderatora na steamforumima!

Sumnjam baš, ali ne bih se bunio. {#}

14 godina
protjeran
Penryn kaže...
ImHere kaže...

Sumnjam baš, ali ne bih se bunio. {#}

Neznam,ja sam saznao od ovog jednog sto je dobar s moderatorom!

14 godina
neaktivan

vrlo vjerojatno ce dat jer su i ovima kaj su dotu dobili dali naknadno jos.

1 0 hvala 0
16 godina

Nisam igrao CS:GO zadnjih 10-20 dana i u međuvremenu su bile mislim 2 nadopune. Danas pokrenem kad ono nekoliko puta bolja igra od prijašnje. Konačno ima mnoštvo opcija (npr. za biranje servera i slično- do sada sam imao samo quick match), igrivost je poboljšana, sad to stvarno liči na dobri MP sa mnoštvom dobrih mapa i mogućnosti.

Toliko sam zadovoljan s betom da punu igru neću ni kupovati. Hvala Valve :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
Micek kaže...

Toliko sam zadovoljan s betom da punu igru neću ni kupovati. Hvala Valve :)

Kakvi su ovo zaključci?!

šumski put je bio ravan.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice