Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.411.447
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Ako netko ima i moze mi molim vas poslat invite za betu ili igru na steam bio bih vam vjecno zahvalan! Fan sam css pa bih htio probati i cs:go
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Teško ćeš nabavit jer se sve slabije i slabije dijele ključevi, a u beti je već preko 5000 igrača.
Pingu, Pingu, PIngu!
14 godina
protjeran
Counter Strike: Global Offensive
Pozdrav ljudi
Da se i ja ukljucim u temu.
Nabavio ja Cs Go (nevjerojatno kolko traze za to na stranim forumima)
Nakon malo igranja uocio sam jednu veliku razliku u odnosu na css pa jedva da sam dva kila.uunuta pola sata uspio sastavit.MOUSE MOVEMENT!Neznam kako da ga objasnim ali je drugaciji u odnosu na CSS,vidio sam i da se ekipa na drugim forumima zali na to.Jel uspio tko kako rijesiti taj problem?
BTW oce li novi kanter podrzavati modove tipa deathrun,surf,minigame itd.Bilo bi steta ako ne jer stvarno je ponekad dobro uletit u surf server za relaksaciju :)

0 0 hvala 0
16 godina
ImHere kaže...

BTW oce li novi kanter podrzavati modove tipa deathrun,surf,minigame itd.Bilo bi steta ako ne jer stvarno je ponekad dobro uletit u surf server za relaksaciju :)

Nema se tu sta podrzavat.

Evo npr. za surf; netko kupi server, stavi surf mape na njega, poveca airacceleration i deri.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
14 godina
protjeran
rocker55555 kaže...
ImHere kaže...

Nema se tu sta podrzavat.

Evo npr. za surf; netko kupi server, stavi surf mape na njega, poveca airacceleration i deri.

Ok,a sta je sa onim mouse movvementom?Jesam li ja jedini koji to primjeti?

16 godina
ImHere kaže...

Nemam betu, tako da neznam na sto tocno mislis.

Daj objasni sto tocno nije u redu s tim?

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
14 godina
protjeran
rocker55555 kaže...
ImHere kaže...

Nemam betu, tako da neznam na sto tocno mislis.

Daj objasni sto tocno nije u redu s tim?

Pa kretanje misa je nekako usporeno,nezz tocno kako da ti objasnim.Evo ovdje raspravljaju o tome i svi daju neke prijedloge ali nijedan ne uspijeva :/

14 godina
neaktivan

odma prvi odgovor je rijesenje.

1 0 hvala 0
15 godina

Whisenhunt se vratio sa Pax Easta tako da očekujte nove videe ubrzo.

HeatoN je najavio mogući povratak na CS scenu igrajući GO. Navodi CS:GO kao perfektnu mješavinu CS 1.6 i CS:S.

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Evo jedan video gdje prikazuju recoil od ak47 i brust fire mode... ugl pogledajte https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qG0OYuOCYRI#!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Frenkyca kaže...

Evo jedan video gdje prikazuju recoil od ak47 i brust fire mode... ugl pogledajte https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qG0OYuOCYRI#!

Taman krenuo postaviti taj link.

Evo link za M4A4

Pingu, Pingu, PIngu!
15 godina
neaktivan

daj jel ima tko betu a da ne igra da posudi ili pošalje gift???

btw kada bude opet beta a kada izlazi igra ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Teško sumnjam da će bit novih ključeva jer ve već preko 5000 igrača u igri.

A igra izlazi tokom ljeta.
Pingu, Pingu, PIngu!
15 godina
neaktivan

ali zato vjerujem da netko ima a da ne igra, može mi posuditi korisnički račun ako su ostale neke bzv igre ako nisu ja mu dam nešto pod jamac da mu neću uzet račun lako se dogovorimo jer bi baš volio probati igra svakim danom sve bolje izgleda....

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 14:19 (Jim Carrey).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

mislim da ih baš na ovom forumu ima dosta da su dobili betu, odigrali par minuta i nikad više pokrenuli, ali jbg takvi se ne javljaju... a imaš pak i one koji ispod 100 kuna nedaju betu, to su večinom klinci koji nemaju nikakve veze s cs-om...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Šteta zbog toga. Ja ga nažalost nisam uspio izvuć, ali odigrao sam sat, dva prije onog updatea za movement.

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

žalosno ali istinito samo ne znam po kojem sistemu su davali bete kad toliko ih je dobilo a da niti dan cs nemaju odigrano 

ja imam 684 sati na stemu s time da mi to nikako ne štimao, morao bi imati daleko više od 1500 ali jbg nisam dobio a 100kn ne dam ni u ludilo što će za 3-4 mj biti free 1/3 nove igre 

ako je netko voljan neka se javi barem da probam na par dana možda više ako bude odgovaralo onom tko će mi posuditi.... a sad idem zaklati par zombija sa pozadinom trance pure sound radia ... ako netko želi igram na 81.93.244.220:36000 FR zombie escape no block ( nick mi je rAbb!t_CRO/n0_s0und.flac )

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 14:37 (Jim Carrey).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Najavljujem veliku kolumnu koju ću vjerojatno napisati sljedeći tjedan na e-sport.hr portalu

Kompetitivna priroda CSa i CODa, te(sad mi je pobjegla misao što sam ovdje trebao napisat, nadopunit ću ako se sjetim).

Da stvar bude zanimljivija, drugi član portala će pisati o COD vs CS.

Dakle ja mišljenje, tj. ne mišljenje jer to neće biti kvalitetna kolumna, nego činjenice u korist CS-a, a on u CODa.

Ako pratite ovu temu od početka, sjetit će te se brojnih CODovaca koji su ulijećali u ovu temu da COD zahtjeva više skilla i već su posustali nakon jedne desetine argumenata iznesenih u korist CSa.

Stay tuned.

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Vapor kaže...

Najavljujem veliku kolumnu koju ću vjerojatno napisati sljedeći tjedan na e-sport.hr portalu

Kompetitivna priroda CSa i CODa, te(sad mi je pobjegla misao što sam ovdje trebao napisat, nadopunit ću ako se sjetim).

Da stvar bude zanimljivija, drugi član portala će pisati o COD vs CS.

Dakle ja mišljenje, tj. ne mišljenje jer to neće biti kvalitetna kolumna, nego činjenice u korist CS-a, a on u CODa.

Ako pratite ovu temu od početka, sjetit će te se brojnih CODovaca koji su ulijećali u ovu temu da COD zahtjeva više skilla i već su posustali nakon jedne desetine argumenata iznesenih u korist CSa.

Stay tuned.

Lol cod i skill u istoj rečenici. Lol ne tebi već onima koji to tvrde, svakako jedva čekam kolumnu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 17:01 (fila2208).
15 godina

Kanteraši evo još beta ključeva se dijeli preko vikenda. Idem sutra u frenda ispunit survey pošto on ima dovoljno jak hardver.

http://blog.counter-strike.net/index.php/facts/

http://www.gamersbook.com/scene/news/valve-announced-huge-counter-strike-global-offensive-beta-patch-and-more-invites-to-be-sent-out-later-this-week/

Pingu, Pingu, PIngu!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 18:01 (Vapor).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Velike vijesti! Velike vijesti!

http://blog.counter-strike.net/index.php/2012/04/step-6238-server-browser/

Osim što dodaju server browser i 3rd party servere(one koje i sami možemo otvorit), napokon su se oglasili oko screen shakinga!!!

Citiram.

Another interesting change in today’s update is the addition of screen shake. A couple of months ago Whisenhunt posted 

. We watched it and like the forums thought it was a good idea. It just took a little time to work it in while we had to concentrate on other features that had dependencies. So today we are testing that original idea. Let us know what you think.

Sve promjene u novom updateu vidite ovdje.

Vi koji imate BETU, javite kakav je osjećaj igrati nakon updatea!

EDIT: Video od ESEA-e.

recoil screenshake, brži crouching, 2 flashbanga

OVO JE SKROZ DRUGA IGRA.

Pingu, Pingu, PIngu!
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 1:27 (Vapor).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

bome ovo sad vec lici na kanter. odigro sad pol sata da vidim prije spavanja, puno bolje! screenshaking ftw! bez tog opce nije bio osjecaj da pucas.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

opet cu u bankrot zbog cs :)

Mrzim korisnike koji traže thumb up u potpisima! Klikni thumb up ako se slažeš ;) !
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

Na zadnjem djelu videa kad puca sa diglom uopce ne trza kao u css i meci idu dosta ravno a lik brzo puca sa njime.. ne moras cekat kao u css par stotinki da se smiri pa da bi pucao i da meci idu ravno... i da tocno se vidjelo kako meci izlaze iz pistolja i njihova putanja dok to nije bilo ni u jednom cs do sada :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zadivljuje me koliko slusaju community, samo napred i bice nesto od ovoga. Nisam igrao, ali vidim da je zadrzan nacin bacanja bombe iz CS:S sto mi se nikako ne svidja. Bomba se odmah nekako zarotira, totalno neprirodno i nepotrebno...

I jos jedno pitanje, moze li se oprema kupiti na standardan nacin (B-4-3 npr.) ili mora po ovom meniju?

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

glupo pitanje, jel se zna kad bi otprilike igra mogla izaći i kolko bi mogla koštati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Toko ljeta izlazi, a cijena ne bi trebala biti preko 200kn.

Novi video Whisenhunta.

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam ga jutros dobio 2 kopije, jedna za moj acc drugu odmah prodo za 15 dolara, pa sad skupljam kad izađe full verzija da je kupim, btw vapore i slamka dat ću vam idući tjedan moj acc pa igrajte do mile volje

mijauu

3 0 hvala 1
15 godina

ako mi lap vrti bf3 oće ići i to?

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 21:24 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

ako mi lap vrti bf3 oće ići i to?

ti isto gluposti pitaš :D 
naravno da će ići... ako si kad igral cs: source, isti je engine... 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice