Company of heroes - opposing fronts problem

poruka: 7
|
čitano: 4.616
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

instalirao sam prvo CoH i nisam imao problema sa instalacijom al danas sam skinio coh opposing fronts i coh tales of valor... niti jedan od ta 2 nemogu instalirati :S kad pokrenem setup ovo mi se pojavi :

"Exception Exception in module gameInst.exe at 0017DE3F. Error creating object. Please verify that Microsoft Data Access Components 2.1 (or later) have been properly installed"

imam Win 7 64x i tražio sam taj data access components ali ne to ne postoji za win 7 i vistu. nerazumijem, što moram napraviti da mogu instalirati igre. pls help!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Company of heroes - opposing fronts problem
headshot kaže...

instalirao sam prvo CoH i nisam imao problema sa instalacijom al danas sam skinio coh opposing fronts i coh tales of valor... niti jedan od ta 2 nemogu instalirati :S kad pokrenem setup ovo mi se pojavi :

"Exception Exception in module gameInst.exe at 0017DE3F. Error creating object. Please verify that Microsoft Data Access Components 2.1 (or later) have been properly installed"

imam Win 7 64x i tražio sam taj data access components ali ne to ne postoji za win 7 i vistu. nerazumijem, što moram napraviti da mogu instalirati igre. pls help!

pa ocito snimiti xp makar sam ga ja igrao na win7 x64 bez problema :)

roby
17 godina
neaktivan

jel ima netko da mi pomogne oko problema

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema ti pomoći probaj compability ili run as admin ali taj coh je malo zmotan i ja i moj frend smo imali na 7 meni nije radio njemu je

Wolf
15 godina
neaktivan

e ovako ja imam problema sa instalacijom kad pokrenem da se instalira ovako mi piše:

INSTALATION FAILED

an error occurred while openning the file data i onda nešto piše BsSntRtp i ond pišu nekakvi error kodovi i na kraju piše:your sistem has not modifited i piše da ponovo pokrenem instalaciju i pokrenem i neče.

MI MOŽE NEKO RAČI KAK DA TO POPRAVIM ILI KAK DA TO RIJEŠIM????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dark Warrior kaže...

e ovako ja imam problema sa instalacijom kad pokrenem da se instalira ovako mi piše:

INSTALATION FAILED

an error occurred while openning the file data i onda nešto piše BsSntRtp i ond pišu nekakvi error kodovi i na kraju piše:your sistem has not modifited i piše da ponovo pokrenem instalaciju i pokrenem i neče.

MI MOŽE NEKO RAČI KAK DA TO POPRAVIM ILI KAK DA TO RIJEŠIM????

Imaš li originalnu igru ili pirata?

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
15 godina
neaktivan

originala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice