da li je ko narucio igru sa ove stranice?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naručivao sam druge igre od njih, uglavnom pouzdani su ako te to interesira.
Naručivao sam druge igre od njih, uglavnom pouzdani su ako te to interesira.
super onda. sad me samo zanima koliko bi me cca dosla postarina i zasto je tako jeftino? coh2 je inace po 250-300kn a ovo je cca 170kn..
Kako 250-300 kad je na g2playu 188 kuma. Kad je izasla ja je nisam platio 300 kuna

Pozdrav momci, stigli su hladni dani a love se ima.. za razliku od kad je igra izašla
Anyway, razmišljam o kupovini.
Našao sam na G2Play za 188HRK s tim da se dobije i nekakav ogroman DLC Bundle
Zanima me, kakvo je trenutno stanje s igrom?
Znači, driveri odnosno izvedivost (grafika, trzanje), multiplayer - balans itd...?
Sve u svemu, da li se igra i da li vam je dobra (ne recimo kao Jedinica ali razumijete što hoću reći)
Prijatelj i ja znamo odigrat koju partiju i online sistem funkcionira bolje nego prije ali ima svojih mana.Neki dan nam je prvih deset partija tako lagalo da smo iz svake partije izašli nakon tri minute a kasnije kad je proradilo je išlo kao podmazano.
Coh kao coh hardverski zahtjevan kad se zagužva ali dobar procesor riješava stvar.
Balans malo malo šteluju i meni je ok(igram samo sa sovjetima).
Meni je igra odlična i preporučujem ti kupnju.
Na balansu se kontinuirano radi i trenutno stanje čak i nije tako loše, ali ja se nikako ne mogu prisiliti na igranje. Teško mi je reći zašto, jer su mnoge stvari poboljšane u odnosu na original. Možda je do mapa ili do onih glupih mećava,... ma ne znam ni sam.
Ja nemam problema sa performansama, niti sam ih ikad imao.
Što se tiče popularnosti, čini se da se igra ustabilila na nekih 5000 igrača kad je prime time:
http://steamgraph.net/index.php?action=graph&jstime=1&appid=231430&from=1372629600000&to=End+Time
Dodali su izbacivanje mapa.izbaciš snježne mape i super.To mi radimo
Ok, hvala momci.
Impulzivno sam kupio
Anyway, izašlo me dvadesetak kn skuplje jer navodno G2Play ne prima odnosno ne naplaćuje u HRK
što mi je čudno jer sam svojevremeno uzeo BF3 Premium kod njih (fin iznos), tako
da sam morao platiti u Ojrima i to njih 25.
Skidam, kad zaigram ovih dana i ukoliko mi sve sjedne te se zarazim kao nekad,
javim se ode pa se dodamo za zaigrati
Ok, hvala momci.
Impulzivno sam kupio
Anyway, izašlo me dvadesetak kn skuplje jer navodno G2Play ne prima odnosno ne naplaćuje u HRK
što mi je čudno jer sam svojevremeno uzeo BF3 Premium kod njih (fin iznos), tako
da sam morao platiti u Ojrima i to njih 25.
Skidam, kad zaigram ovih dana i ukoliko mi sve sjedne te se zarazim kao nekad,
javim se ode pa se dodamo za zaigrati
Ja sam isto piknuo jučer na G2play, al u dolarima, 33$. Što je puno jeftinije nego cijeli paket na steamu za 57€ :-)
I isto mi je pravio probleme za HRK.
Vidimo se u igri moguće.
Ja sam ga isto sa g2playa- samo sto sam preordao, no mene je kostao 150kn :)
eto nešto novo, ljudi se trude. za svaku pohvalu.
http://www.hcl.hr/vijesti-company-of-heroes-2-dobiva-besplatno-prosirenje-iduceg-tjedna-9655-17.html
Ako nekom treba 40% popusta na steamu, dobio sam item pa mogu nekom trejdat.
Javite mi se u PM sa steam nickom, prvi koji se javi dobija.
Ako nekom treba 40% popusta na steamu, dobio sam item pa mogu nekom trejdat.
Javite mi se u PM sa steam nickom, prvi koji se javi dobija.
Također sam dobio taj kupon za 40% dolje.
Ako netko ima nešto za zamjenu il mu naprosto treba za kupit igru, nek se javi.
Evo ja se isto javljam sa kuponom koji mjenjam za neki drugi kupon ili darujem. Vrijedi do 04.12.
Steam nick u PM. Tko prvi njegov kupon :D
Također imam kupon od 40%, ako nekome treba nek se javi na pm :)
Eto trazim belorussian front (H) skin a dajem Poker Night za uzvrat...
Za cijeli belorussian front skin pack dajem key sa slijedecim stvarima:
- COH 2 - German Commander: Joint Operations Doctrine
- COH 2 - German Commander: Spearhead Doctrine
- COH 2 - German Skin: (H) Winter Ambush Pattern
- COH 2 - Soviet Commander: Anti-Infantry Tactics
- COH 2 - Soviet Commander: Conscripts Support Tactics
- COH 2 - Soviet Skin: (M) Winter Whitewash Voronezh Front
Također imam kupon od 40%, ako nekome treba nek se javi na pm :)
Zahvaljujem se covjeku pomogao mi je da kupim coh 2 za 10 eura
Imam i ja kod za 40% popusta, javite se na pm pa vam dam.
Ako neko ima još uvijek ovaj kod za popust 40 % CoH 2 nek mi javi, zainteresovan sam da kupim igru sa ovim popustom.
U zauzvrat mu mogu dati steam ili origin jedan od ključeva Dead space, Crysis 2 ili Medal of Honor po želji.
Ako neko ima još uvijek ovaj kod za popust 40 % CoH 2 nek mi javi, zainteresovan sam da kupim igru sa ovim popustom.
U zauzvrat mu mogu dati steam ili origin jedan od ključeva Dead space, Crysis 2 ili Medal of Honor po želji.
Dat ću ti ja kupon. U potpisu je moj steam.
Poslao sam ti invite.
EDIT: Kupovina je završena zahvaljujući drugu animosity_frenzy i njegovom kuponu 40%.
Čekaj, jeli moguce nadodati tih 40% popusta na trenutnim popustom??
ako netko još ima koji kod za 40% popusta neka se javi zainteresiran sam za kupnju CoH-a pa eto
Čekaj, jeli moguce nadodati tih 40% popusta na trenutnim popustom??
Jeste usput mislim da i ja imam sad taj kod pa ko netkome treba nek se javi na pp
ako netko još ima koji kod za 40% popusta neka se javi zainteresiran sam za kupnju CoH-a pa eto
Neznam zasto ali nisam ti mogao poslati poruku ako trebas kod posalji mi svoj nick u steamu jer ti giftovi idu preko steama
tj posaljem ti popust ti ga prihvatis i kupis po snizenoj cijeni
Jel ima netko keakav key da mogu otkljucati one DLC-ove
ako ima molio bih da mi posalje na pp
thanks
nick je Ipe77 pa pošalji... :D