Company of Heroes + hamachi

poruka: 2
|
čitano: 1.367
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kao sto i sam naslov kaze , zainteresiran sam za igranje COH-a preko hamachija ili nekog drugog slicnog programa pa trazim zainteresirane igrace.

Druga stvar je da imam originaln CoH i CoH: OF ali nemam zadnji nastavak tj Tales of valor . 

E sada, da li je moguce igrati na "offical" serverima sa samo ta 2 dijela ? 

Jednom davno, netko mi je igrom slucaja skuzio password. Bio je toliko dobar da nista nije dirao, samo je promjenio potpis.!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Licno ne igram COH ali ti preporucujem da igras preko gameranger-a virtuelnog lan programa za igre koji za razliku od hamachi-a ima "stabilniju" konekciju sa dosta manje lag-a jer posjeduje ping statistiku hoster-a (zelena stabilna). Ima ljudi sa nasih prostora koji igraju COH. Gameranger ima 665 igara za multiplayer za razliku od Garene . Prosiruju broj igara svake godine. Worms World Party, C&C Generals Zero Hour... samo neke od igara sto sam imao problema pri igranju na hamachi-u po najvise trzanje i connection time out, ne vidim prijatelja kad hosta itd. Gameranger, Tunngle su najbolji. P.S Kad korsitis gameranger obavezno moras dissabled hamachi adapteru control panelu jer mu kao smeta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice