Colin Mcrae dirt

poruka: 12
|
čitano: 2.799
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Colin Mcrae dirt šteka
pitanje

Pozdrav svima! imam problem sa colin mcraeom dirtom.

Šteka mi na ultra detaljima i multisamplingom 4x.Sa obzirom da imam: core2duo 2.66MHz 3mb cach, gtx260 896ddr3 i 4 GB ddr2 800Mhz mislim da bi jedna igra iz 2006.godine trebala letiti na ovoj konfiguraciji.

Snimio sam patch 1.1 i 1.2 i dalje se osjeti trzanje.Naročito kad je utrka sa više automobila.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 15:16 (NiXoN45).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Colin Mcrae dirt

Loša,neoptimizirana igra. Smetje.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Colin Mcrae dirt

tako je, nemoj se obazirati na takv igre jer su katastrofa.. al pomoglo bi ti da taj proc dignes na 3,2 :DD

16 godina
neaktivan
Bugy kaže...

Igra uopce nije toliko lose optimizirana tako da nemojte pljuvat po njoj. Bila je lose optimizirana kada je izasla za trenutni hardwer, no sa ovime sta si ti naveo (gtx 260 c2d 2,6ghz) bi trebala letit na ultra high.
Samo da naglasim da je meni na ultra high sa sporijim procesorom radila sa 8800gt, tak da ne serite po Dirt-u nego rade prigovarajte za Gta IV.Smijeh

Probaj skinuti najnovije drivere za grafu, directx updejtat... Igra bi ti ponavljam trebala na toj konfi letit.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 17:17 (Independent).
16 godina
Independent kaže...
Bugy kaže...

Igra uopce nije toliko lose optimizirana. Bila je lose optimizirana kada je izasla za trenutnui hardwer, no sa ovime sta si ti naveo (gtx 260 c2d 2,6ghz) bi trebala letit na ultra high.
Samo da naglasim da je meni na ultra high sa sporijim procesorom radila sa 8800gt, tak da ne serite po Dirt-u nego rade prigovarajte za gta.Smijeh

Probaj skinuti najnovije drivere za grafu, directx updejtat... Igra bi ti ponavljam trebala letit.
 DiRT je shit a GRiD je zakon
17 godina
neaktivan
meni je na 8800gts 512(overclckana na 9800 gtx+) radila na max dok na ovoj 4870 nisam probo
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
neaktivan
DAXINHO146 kaže...
Independent kaže...
Bugy kaže...

Igra uopce nije toliko lose optimizirana. Bila je lose optimizirana kada je izasla za trenutnui hardwer, no sa ovime sta si ti naveo (gtx 260 c2d 2,6ghz) bi trebala letit na ultra high.
Samo da naglasim da je meni na ultra high sa sporijim procesorom radila sa 8800gt, tak da ne serite po Dirt-u nego rade prigovarajte za gta.Smijeh

Probaj skinuti najnovije drivere za grafu, directx updejtat... Igra bi ti ponavljam trebala letit.
 DiRT je shit a GRiD je zakon

Nisam rekao nista protiv GRID-a, odlicna je igra, ovdje pokusavamo covijeku pomoci da mu radi Dirt, ukoliko nemas pametnijih komentara nemoj spamat.
16 godina
neaktivan
Colin Mcrae dirt
autorov komentar

Pa neznam ni sam.Stavio sam zadnje drivere od nvidije  v: 182.06 i ništa se nije promijenilo.Mislim fakat sam razočaran jer volim takve igre a masa mi novih igara radi besprijekorno sa svim na HIGH.

Neznam probat ću još sa direct x om ali sumnjam.A što se tiče procesora pa mislim da je on čisto ok i nevidim potrebu za clockiranje...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

niti nemoj clockati... pusti što govore!

16 godina
neaktivan
NiXoN45 kaže...

Pa neznam ni sam.Stavio sam zadnje drivere od nvidije  v: 182.06 i ništa se nije promijenilo.Mislim fakat sam razočaran jer volim takve igre a masa mi novih igara radi besprijekorno sa svim na HIGH.

Neznam probat ću još sa direct x om ali sumnjam.A što se tiče procesora pa mislim da je on čisto ok i nevidim potrebu za clockiranje...

Probaj to s directx, ukoliko ni to ne proradi onda znaci da imas neku piratsku verziju sa losim crackom, il nadi novi il kupi u original.
14 godina
neaktivan
Colin Mcrae dirt

Imam problem sa igrom,imam orginalnu igru DIRT (jedinicu) instaliram je i pokrenem ali samo mi je ekran crni i pričekam ja 5 min ali nejde.

Update-ao sam drivere za grafičku ali i dalje nejde.

MOLIM POMOČ

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Colin Mcrae dirt

POMOČ

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: