COD6 Modern Wardare 2 zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 712
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
COD6 Modern Wardare 2 Ocjena

Evo Ljudi Moram Prizati da sam Zaigrao i 6 Dio Call of Duty Modern Warfare 2 te se ruku na srece mora

priznati da je igra Najadrenalnija od Prošlih nastavaka što po novom oružiju a ono šte meni najviše dopalo

pritajivanje neprijateljima te bro razješavanje njihovih muka. Po Meni Ova Igra Morala bih dobit Ocjenu 5.0 ali sam

se odlučio ipak za ocjenu 4.5.to je Iz Razloga što je u igru ubačena misija 2 mislim ma znate onaj aedrom gdje dečki

ulaze sa dugim cijevima pa udri po civilima odmah sa vrata. To Je Ujedno i Razlog i Propust zašto sam skinuo tih

5 posto, jer ubijanje civila ne priliči ovakvoj priči Ostalo je Sve OK pa Čaki i bolje od Očekivanog.  Jedava Čekam i Sedmicu.

Imate Te Li Ocjenu ili Sličan Komentar slobodno se javite ili sa svojim mišljnjima o Igri

Smijeh

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: COD6 Modern Wardare 2 Ocjena

Tema već postoji.

I kakav ti je to stil pisanja?!

Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice