CoD5 online registracija ne radi

poruka: 12
|
čitano: 3.985
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

kliknem na select online profile - upisem nick - onda pokaze da ga moram napraviti, opet upisem svoj nick - i onda se stalno ponavlja jedno te isto???Zasto je to tako???

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imas vec par tema gdje se spominju svi moguci problemi sa CoD5 i njihova rjesenja, da si malo pretrazio forum znao bi kako igrati i rijesiti taj problem.

Ako imas piratsku igru, nesmijes praviti online account!

Znaci kad te bude trazio da napravis account par puta klikni NO, zatim odes u Join Game, tamo dodas par favorite cracked servera cije ces ip naci na Gametrackeru i otuda ulazis na te servere i igras online.

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni ne radi. Kliknem na server koji sam stavio u favorite pa na join game a ono ništa. Ne znam je li problem u serverima ili je nešto drugo. Molim pomoć!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

trebas crack za tu verziju patcha da bi igro cracked servere

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gdje ga mogu skinuti? Pošalji mi link na PM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jednostavno napisi na google call of duty world at war 1.4 crack i on ti bude naso i skines zabranjeno je davat piratske teme tu!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja na xfireu odem pod SERVERS i odem da mi izlista servere , udem na GameBox.hr (Hardcore) by Diabolic-Servers i otvori mi da moram napraviti profile ja stisnem da necu i onda mi izbaci izbornika FIND A SERVER , START NEW SERVER ....  probam u consolu ukucati /reconnect i opce se nece konektirat ! Gore u desnom gore kutu mi pise OFFLINE, neam pojma sta to znaci jel mozda treba napraviti PROFILE ili sta ! Tako mi se pojavi za svaki server nezz zasto, imam patch 1.1 , 1.2 i 1.3 , ako netko zna problem MOLIM neka napise odgovor na forumu!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: CoD5 online registracija ne radi
leoNNN kaže...

Tako mi se pojavi za svaki server nezz zasto, imam patch 1.1 , 1.2 i 1.3 , ako netko zna problem MOLIM neka napise odgovor na forumu!

A jesi instalirao patch 1.4?

Ja mislim da za cod 5 multiplayer treba samo 1.2 i 1.4...

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2009 14:34 (Oblivion).
17 godina
neaktivan
RE: CoD5 online registracija ne radi
AmD kaže...

kliknem na select online profile - upisem nick - onda pokaze da ga moram napraviti, opet upisem svoj nick - i onda se stalno ponavlja jedno te isto???Zasto je to tako???

to što ti se stalno ponavlja je zato što si spojen na internet. napravi ovako: prije nego uniđeš u igru iskopčaj kabel od interneta odzad na kompu uniđi u igru i ponovo ukopčaj. to če ti riješiti problem da ti se to stalno ne ponavlja i to više nemoraš raditi ubuduće.

16 godina

Neznam stvarno kaj bi to moglo bit,provjeri da memas vise ti nickova

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD5

Molim vas da mi neko pomogne,instalirao sam cod 5 ali kad hocu da igram pritisnem play game,odaberem nivo igre vrati me na pocetak,odnosno ponovo new game i tako do besvijesti,ni multiplayer mi ne radi,nema servera,nema nikoga,OS win 7 ultimate,jeli zbog 7-ce ili...?instalirao sam tri pacha,1.2,1.4,1.5,imam i jos neke za online private client..pokusao msam svakako ne ide,direct x 11,3D..opet nece..ako moze neko da mi kaze kako da rijesim proble..Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: CoD5
zoran79 kaže...

Molim vas da mi neko pomogne,instalirao sam cod 5 ali kad hocu da igram pritisnem play game,odaberem nivo igre vrati me na pocetak,odnosno ponovo new game i tako do besvijesti,ni multiplayer mi ne radi,nema servera,nema nikoga,OS win 7 ultimate,jeli zbog 7-ce ili...?instalirao sam tri pacha,1.2,1.4,1.5,imam i jos neke za online private client..pokusao msam svakako ne ide,direct x 11,3D..opet nece..ako moze neko da mi kaze kako da rijesim proble..Hvala

probaj ovo: prije nego uniđeš u igru iskopčaj kabel od interneta odzad na kompu uniđi u igru i ponovo ukopčaj. to če ti riješiti problem da ti se to stalno ne ponavlja i to više nemoraš raditi ubuduće.

I See Offline People !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice