kliknem na select online profile - upisem nick - onda pokaze da ga moram napraviti, opet upisem svoj nick - i onda se stalno ponavlja jedno te isto???Zasto je to tako???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imas vec par tema gdje se spominju svi moguci problemi sa CoD5 i njihova rjesenja, da si malo pretrazio forum znao bi kako igrati i rijesiti taj problem.
Ako imas piratsku igru, nesmijes praviti online account!
Znaci kad te bude trazio da napravis account par puta klikni NO, zatim odes u Join Game, tamo dodas par favorite cracked servera cije ces ip naci na Gametrackeru i otuda ulazis na te servere i igras online.
Meni ne radi. Kliknem na server koji sam stavio u favorite pa na join game a ono ništa. Ne znam je li problem u serverima ili je nešto drugo. Molim pomoć!
trebas crack za tu verziju patcha da bi igro cracked servere
Gdje ga mogu skinuti? Pošalji mi link na PM.
Jednostavno napisi na google call of duty world at war 1.4 crack i on ti bude naso i skines zabranjeno je davat piratske teme tu!
Ja na xfireu odem pod SERVERS i odem da mi izlista servere , udem na GameBox.hr (Hardcore) by Diabolic-Servers i otvori mi da moram napraviti profile ja stisnem da necu i onda mi izbaci izbornika FIND A SERVER , START NEW SERVER .... probam u consolu ukucati /reconnect i opce se nece konektirat ! Gore u desnom gore kutu mi pise OFFLINE, neam pojma sta to znaci jel mozda treba napraviti PROFILE ili sta ! Tako mi se pojavi za svaki server nezz zasto, imam patch 1.1 , 1.2 i 1.3 , ako netko zna problem MOLIM neka napise odgovor na forumu!
Tako mi se pojavi za svaki server nezz zasto, imam patch 1.1 , 1.2 i 1.3 , ako netko zna problem MOLIM neka napise odgovor na forumu!
A jesi instalirao patch 1.4?
Ja mislim da za cod 5 multiplayer treba samo 1.2 i 1.4...
kliknem na select online profile - upisem nick - onda pokaze da ga moram napraviti, opet upisem svoj nick - i onda se stalno ponavlja jedno te isto???Zasto je to tako???
to što ti se stalno ponavlja je zato što si spojen na internet. napravi ovako: prije nego uniđeš u igru iskopčaj kabel od interneta odzad na kompu uniđi u igru i ponovo ukopčaj. to če ti riješiti problem da ti se to stalno ne ponavlja i to više nemoraš raditi ubuduće.
Neznam stvarno kaj bi to moglo bit,provjeri da memas vise ti nickova
Molim vas da mi neko pomogne,instalirao sam cod 5 ali kad hocu da igram pritisnem play game,odaberem nivo igre vrati me na pocetak,odnosno ponovo new game i tako do besvijesti,ni multiplayer mi ne radi,nema servera,nema nikoga,OS win 7 ultimate,jeli zbog 7-ce ili...?instalirao sam tri pacha,1.2,1.4,1.5,imam i jos neke za online private client..pokusao msam svakako ne ide,direct x 11,3D..opet nece..ako moze neko da mi kaze kako da rijesim proble..Hvala
Molim vas da mi neko pomogne,instalirao sam cod 5 ali kad hocu da igram pritisnem play game,odaberem nivo igre vrati me na pocetak,odnosno ponovo new game i tako do besvijesti,ni multiplayer mi ne radi,nema servera,nema nikoga,OS win 7 ultimate,jeli zbog 7-ce ili...?instalirao sam tri pacha,1.2,1.4,1.5,imam i jos neke za online private client..pokusao msam svakako ne ide,direct x 11,3D..opet nece..ako moze neko da mi kaze kako da rijesim proble..Hvala
probaj ovo: prije nego uniđeš u igru iskopčaj kabel od interneta odzad na kompu uniđi u igru i ponovo ukopčaj. to če ti riješiti problem da ti se to stalno ne ponavlja i to više nemoraš raditi ubuduće.