E novi sam u COD4 zanima me kako se skill u cod4 gleda, kada je netko low, med+? jel to zavisi od tome koliko sati igranja netko ima ili o nečem drugom?
I sta je to hax, neko kaze hax on sta znaci to?
goooglo sam nisam nista naso?
E novi sam u COD4 zanima me kako se skill u cod4 gleda, kada je netko low, med+? jel to zavisi od tome koliko sati igranja netko ima ili o nečem drugom?
I sta je to hax, neko kaze hax on sta znaci to?
goooglo sam nisam nista naso?
koliko znam, ja mislim da hax ima 2 znacenja, jedan je vise killova jednim metkom, a drugo je hack - tj. cheat
a gle
to s skillom su i ti dječja peseravanja
hax u 99% slučajeva ti je varanje
med i med+ kaj se deru po pubovima ti je neki osrednji ksil...malo iznad prosjeka ustvari...
nemoj padati na štoseve s brojem sati
dođe frajer i ima preko 1000 sati cod4 i on je faca...high skill.. po čemu???? igrao je možda 200 sati, a ovih ostalih 800 je natuko tak da je ostavio cod4 upaljen dok je bio u školi...
sati i skill mjeren nekim low med high kriterijem nije mjerodavan....priče za malu djecu...
dođi na rabbits server i pokaži se...
Ma zaboravi sve te priče sa low, med pro i moja mama skillove.
To su gluparije.
Igraš za zabavu i to ti je bitno.
Puno igrača danas se naziva pro igračima, a zapravo su samo iskompleksirane budale.
Postoje samo, ali SAMO 2 tipa igrača. Obični igrači (bolji ili lošiji, sve jedno) i PRO igrači. S tim da su pro igrači kao i u svemu drugom na svijetu oni koji zarađuju igrajući.
sjecam se vremena kad sam pwno na rabbitu...al samo kad mi je bio dan
al sad igram wow....jbg. :D
kaj se tiče ti med, med+, pro-med-+lowmojabakauberlow skillova...to su gluposti
više mi je dosta tih idiotarija kad dođem na neki public i onda svi spammaju: nu ovog lowwwwwwwwera, ub3rl0wwwww, l0o0o0o0ow itd
deckiii kad bu te igrali na CB i ESL javite mi se =)
nhf, ali ovu na pubu su svi njubovi osim par decki koji se zaezazaju :D
deckiii kad bu te igrali na CB i ESL javite mi se =)
nhf, ali ovu na pubu su svi njubovi osim par decki koji se zaezazaju :D