COD2 izrada mape(karte)

poruka: 14
|
čitano: 6.701
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
COD2 izrada mape(karte)

Zelio bih napraviti kartu (mapu) za cod2. Zanima me da li netko ima kakav dobar prijedlog za program...

Zelio bih napraviti nekoliko utvrda..odnosno zgrada slicnih onoj crkvi na mapi "St. Mere Eglise, France"

pa molio bih nekog da predloži neki dobar program - ako ima besplatan, a ako ne onda na pp link od torrenta

nema

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD2 izrada mape(karte)

Za pravljenje mapa u COD-u (2 ili bilo koji drugi) potreban ti je Call Of Duty 2 Mod Tools.

U paketu ti je Radiant - vizuelni program preko kojega "slažeš" elemente na mapi i Kompajler - program koji stvara izvršnu datoteku od onoga što si napravio u radiantu i koda pokretnu pod samom igrom.

Uz samo slaganje bit će ti potrebno i malo skriptanja.

Preporučujem modsonline.com i iwnation.com.

Mama, želim biti slikar. Sine, znaš da oni gladuju.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: COD2 izrada mape(karte)
uff ja sam ti to pukasovo radit al ima previse posla stvarno treba vremena i dosta znanja u Mod Tool-u
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
protjeran
COD2 izrada mape(karte)

Vidio sam ove gore linkove downloadao programe napravio kartu po tutorialu...no jako je tesko..imam nekoliko gresaka koje je tesko ispraviti...na karti ima nekoliko rupa u koje kad se dođe ubudes mrtav...moguce je proci kroz neke zidove...

da bas nema neki program....nesto 3d....mozda malo jednostavnije?

nema

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD2 izrada mape(karte)

defitivno se ne isplati, puno rada i truda a na kraju je mapa jako bugovita... preporučujem ti da ih skines s neta ima ih na tisuće i to dosta dobrih

C'est la vie

0 0 hvala 0
17 godina
COD2 izrada mape(karte)

Ovako, nije tesko, evo ti link na drugu temu gdje smo od tom vec raspravljali

MOD TOOLS

Napravio sam bio kratki tutorial, nadam se da ce ti pomoć! (osnove)

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD2 izrada mape(karte)

Nije toliko teško, treba dobro znati engleski i imati volje.

Što se tiče alata, radiant je ono osnovno za rad, bez savladavanja njega ne treba prelazit na nikakve druge alate.

Ako već radiš mape za COD bolje (ako ti hardver dopušta) pređi na neki noviji nastavak (Modern Warfare).

Uđe Bruce Willis u HGSpot i kaže: Daj Hard...od 500MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD2 izrada mape(karte)

A KAKO UCI U TAJ ROGRAM ...JA SAM GA INSTALIRAO I NEZNAM KAKO UC TAMO DI SE PRAVE STAZE

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nemoj se zamarat s tim ako neznas kako uc u program vjeruj mi neces znat ni napravit M-od MAPE
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
Cimi kaže...

A KAKO UCI U TAJ ROGRAM ...JA SAM GA INSTALIRAO I NEZNAM KAKO UC TAMO DI SE PRAVE STAZE

Odes gdje je igra instalirana (obicno C:/Program Files/Activision/Call of Duty 2) i u "bin" mapi ti je sve, imas Cod2 Radiant, imas i kompajler za teksture, za efekte i mape(exporter).
Mape je vrlo lako pravit, ali kad radis neku kompliciraniju mapu sa skriptama uvjek neki bug zeza, kao mene u zadnjoj mapi kad testiravam radi dizalo kad je na serveru nekom neradi,lol.

I don't care...
16 godina
COD2 izrada mape(karte)

moze link  cod4 mw za pravljenje modova

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
COD2 izrada mape(karte)

hoce tko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

istina jako tesko ,pre tesko ,treba znat ,ja jos ucim ,mislim markoal me uci.hhhOsmijehmarkoal najbolji si   svaka cast ,LEGENDA SI!Osmijeh

Mario Krajacic
15 godina
neaktivan
COD2 izrada mape(karte)

{#}

SparroW
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: