zanima me gdje mogu kupiti orginalni key za cod mw2,ali neki pouzdani servis a ne da mi bana za 3 dana
EDIT:evo tu našao sam jedan servis,čini mi se najjeftiniji sam malo škicnite jel to valja 295kn
zanima me gdje mogu kupiti orginalni key za cod mw2,ali neki pouzdani servis a ne da mi bana za 3 dana
EDIT:evo tu našao sam jedan servis,čini mi se najjeftiniji sam malo škicnite jel to valja 295kn
najjeftinije(tamo sam ja kupio za 150kn)
www.ebay.com :)
Koliko se ja sjećam, Valve (Steam) je objavio da nema više prodaje samo ključeva i da će svi ključevi nabavljeni na taj način biti bannirani. Nezz kako će skužiti ko je kupio kutiju a ko ključ, al bilo je nekakve rasprave o azijskim (tajvanski ili kakvi već) ključevima koji su se poništavali.
Ja sam od enabave kupio org key za cod4, stvarno odlicna usluga, mozes platiti opcom uplatnicom i key stize kroz svega par sati. Moja preporuka
Valve je bannao igru aktiviranu na Steamu putem CD-keyeva koji su nabavljani u Ukrajini za nekih 15 USD, i kad se ta verzija aktivirala na Steamu pisalo je: Call of Duty: Modern Warfare 2 [RU].
Ta verzija je bila bez jedne misije u singleplayeru (teroristi na ruskom aerodromu), ali se moglo igrati normalno u multiplayeru online koristenjem instalacije na engleskom jeziku.
I zato je Valve ugasio te accounte te su webshopovi koji prodaju CD-keyeve morali ponovno kupiti retail verzije igre da bi poslali kupcima..
Više nema takvih problema, CD-key se skenira sa retail kutije kupljene u trgovini i slika se pošalje putem emaila kupcu. Regionalna ograničenja nema.
Pozdrav!
Hvala svima,uzet ću od enabave,danas sam ispod bora dobio taman 300kn.