Pozdrav! Je li se ikome ikad dogodilo da cijeli folder screenshots nestane? Meni je... danas! Evo kako: dok sam jučer igrao, okidao sam slike (F12). Nakon toga sam ih sačuvao (zato sad neke od njih mogu postati). Međutim, danas uopće nema tog foldera u igri. U ovoj igri koristim trainer, i to samo za unlimited ammo (nervira me kad ostanem bez metaka...) F12 je tipka za aktivaciju trainera (i za screenshot), pa možda ga je to zbunilo. Danas sam prebacio u kontrolama screenshot sa F12 na P. Ali i dalje se slike nigdje ne spremaju niti folder postoji u igri. To mi baš i ne smeta, ali imate li kakvih iskustava s ovim?
Isto tako sam pročitao u jednoj temi da je netko imao problem sa sejvovima (da su nestali), međutim ništa nije nestalo. Samo pod Campaign nema Resume game.
Lijek za to je sljedeći: izaći natrag u glavni menu, pa se ponovo vratiti u Campaign i onda je Resume game vidljiv. E, sad, je li ovo neki bug... ja ne znam...
Pozdrav!!!
Edit: je li palac dolje zato što koristim trainer? A, eto, neki igru igraju, neki gledaju, a neki igraju i gledaju. Ja osobno više volim gledati.