CoD Black Ops screenshots (neobičan problem)

poruka: 5
|
čitano: 1.435
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav! Je li se ikome ikad dogodilo da cijeli folder screenshots nestane? Meni je... danas! Evo kako: dok sam jučer igrao, okidao sam slike (F12). Nakon toga sam ih sačuvao (zato sad neke od njih mogu postati). Međutim, danas uopće nema tog foldera u igri. U ovoj igri koristim trainer, i to samo za unlimited ammo (nervira me kad ostanem bez metaka...) F12 je tipka za aktivaciju trainera (i za screenshot), pa možda ga je to zbunilo. Danas sam prebacio u kontrolama screenshot sa F12 na P.  Ali i dalje se slike nigdje ne spremaju niti folder postoji u igri. To mi baš i ne smeta, ali imate li kakvih iskustava s ovim?

Isto tako sam pročitao u jednoj temi da je netko imao problem sa sejvovima (da su nestali), međutim ništa nije nestalo. Samo pod Campaign nema Resume game.

Lijek za to je sljedeći: izaći natrag u glavni menu, pa se ponovo vratiti u Campaign i onda je Resume game vidljiv. E, sad, je li ovo neki bug... ja ne znam...

Pozdrav!!!

Edit: je li palac dolje zato što koristim trainer? A, eto, neki igru igraju, neki gledaju, a neki igraju i gledaju. Ja osobno više volim gledati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 20:37 (diskDEfragmenter).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Instaliraj fraps.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: CoD Black Ops screenshots (neobičan problem)
sirka666 kaže...

Instaliraj fraps.

Sorry, ali čemu služi taj fraps? Ne razumijem se previše u to.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 20:39 (diskDEfragmenter).
17 godina
Re: CoD Black Ops screenshots (neobičan problem)
diskDEfragmenter kaže...
sirka666 kaže...

Instaliraj fraps.

Sorry, ali čemu služi taj fraps? Ne razumijem se previše u to.

Za snimanje screenshotova i videa iz igre, te ti govori koliki ti je FPS i možeš raditi benchmark

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
16 godina
neaktivan

imam problem sa cod bo2, igra je radila normalno i sad mi na jednoj misliji stalno na istom mjestu zastopa misija kad iskocim iz helikoptera na brod pa oslobodim onog coekia iz kontenjera srusim onaj helikopter i onda kad doplivamo do obale i kad trebamo da podemo tamo u sumu tu me uvijek izbaci samo slika stane,ili bude crno ili sareno nesto,ali ne reagira ni na sta, jedino sta mogu je izgasit igru silom

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice