Posto imam frenda koji se bahati da ga nitko ne moze pobijediti u CoD4 TDM,bilo bi lijepo da ga netko pobijedi.Onaj koji ga pobijedi dobiva Steam account sa CS.
PM me ili ovdje
Posto imam frenda koji se bahati da ga nitko ne moze pobijediti u CoD4 TDM,bilo bi lijepo da ga netko pobijedi.Onaj koji ga pobijedi dobiva Steam account sa CS.
PM me ili ovdje
PM me ili ovdje
Reci ti frendu da se okane djecijih igara i da dode igrati BFBC2 ako je musko i ako zna igrati ;)
Reci mu nek si kupi život.
Dobar ti je taj prijatelj :)
cb?
PM me ili ovdje
Orginal CoD 4 ili?
nema org key :)
a onda mi se ne isplati ak nije cb....mozemo u 100kn
reci mu da me doda na xfireu.ja sam matijac123 u pola sata igre došo sam do 55 ranka.. :D
nema org key :)
cim nema org znaci da nezna sta znaci sluzbeno natjecanje..a u ostalom vjerujem da ste oba 2 nubovi i djeca:DDD
Takvi su najjaci.
:facepalm:
Budući da su pale optužbe za hax,(čemu sam se i nadao),ima li jos zainteresiranih? :D
Dajte ljudi taj tip čisti cheater,s leđa mi doleti i ubije me ma nema boga,sve vidi di sam,i baci bombu odakle me nebi niko mogo vidit i on me vidi i baci,čisti cheater,aimbot il šta već ima.
E i za taj CS to ti nevjerujem da bi dao,jer svatko tko god da igra reći će tom tipu u facu da je cheater,tip 17 level i kao najbolji,najbolji s cheatom.
nek mene doda danfa123 pa razbit cu ga
nek mene doda danfa123 pa razbit cu ga
Ja ću sam sebe dodat i sam ću sebe razbit :D
al ja igram samo promod necu hc
Svaka čast! Dao mi je acc.HVALA!
Cilj je postignut..... LOCK!
Dajte ljudi taj tip čisti cheater,s leđa mi doleti i ubije me ma nema boga,sve vidi di sam,i baci bombu odakle me nebi niko mogo vidit i on me vidi i baci,čisti cheater,aimbot il šta već ima.
E i za taj CS to ti nevjerujem da bi dao,jer svatko tko god da igra reći će tom tipu u facu da je cheater,tip 17 level i kao najbolji,najbolji s cheatom.
jos jedan primjer igraca koji nikad nije cuo za rijec mozak ili razmisljanje(game sens kako neki kazu) tebi svi haxaju jel?
jos jedan primjer igraca koji nikad nije cuo za rijec mozak ili razmisljanje(game sens kako neki kazu) tebi svi haxaju jel?
A sta bi rekao za covjeka na prvi pogled, Lvl 14, nema orginal i "owna"(to samo kazem jer je autor teme rekao da igra odlicno)?!
Daj molim te ti nemas gaming sensa!Da ti netko kaze ne haxam, pro sam i ima skor 100/1 ti bi mu povjerovao!?
Primili ste se coravog posla jbt, nek se kurci koko oce. Sigurno ima 20 sati CoD4 i misli da je Boga primio za "Nogu" :P.