CoD 4 1v1

poruka: 22
|
čitano: 3.486
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
CoD 4 1v1

Posto imam frenda koji se bahati da ga nitko ne moze pobijediti u CoD4 TDM,bilo bi lijepo da ga netko pobijedi.Onaj koji ga pobijedi dobiva Steam account sa CS.

PM me ili ovdje

1 0 hvala 2
17 godina
RE: CoD 4 1v1
tehnicar112 kaže...

Posto imam frenda koji se bahati da ga nitko ne moze pobijediti u CoD4 TDM,bilo bi lijepo da ga netko pobijedi.Onaj koji ga pobijedi dobiva Steam account sa CS.

PM me ili ovdje

Reci ti frendu da se okane djecijih igara i da dode igrati BFBC2 ako je musko i ako zna igrati ;)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
CoD 4 1v1

Reci mu nek si kupi život.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD 4 1v1

Dobar ti je taj prijatelj :)

by Cerina
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
CoD 4 1v1

cb?

xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tehnicar112 kaže...

PM me ili ovdje

Orginal CoD 4 ili?

14 godina
neaktivan
CoD 4 1v1

nema org key :)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
CoD 4 1v1

a onda mi se ne isplati ak nije cb....mozemo u 100kn

xDDD

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CoD 4 1v1

reci mu da me doda na xfireu.ja sam matijac123 u pola sata igre došo sam do 55 ranka.. :D {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tehnicar112 kaže...

nema org key :)

cim nema org znaci da nezna sta znaci sluzbeno natjecanje..a u ostalom vjerujem da ste oba 2 nubovi i djeca:DDD

16 godina
neaktivan
CoD 4 1v1

Takvi su najjaci.

:facepalm:

A man without a religion is like a fish without a bicycle
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CoD 4 1v1

Budući da su pale optužbe za hax,(čemu sam se i nadao),ima li jos zainteresiranih? :D

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CoD 4 1v1

Dajte ljudi taj tip čisti cheater,s leđa mi doleti i ubije me ma nema boga,sve vidi di sam,i baci bombu odakle me nebi niko mogo vidit i on me vidi i baci,čisti cheater,aimbot il šta već ima.

E i za taj CS to ti nevjerujem da bi dao,jer svatko tko god da igra reći će tom tipu u facu da je cheater,tip 17 level i kao najbolji,najbolji s cheatom.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
CoD 4 1v1

nek mene doda danfa123 pa razbit cu ga

xDDD

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CoD 4 1v1

Zatražen od mene SS,na tolko malom ranku sam jel sam winse friško roknuo inače 55lvl.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
danfa123 kaže...

nek mene doda danfa123 pa razbit cu ga

Ja ću sam sebe dodat i sam ću sebe razbit :D

15 godina
protjeran
CoD 4 1v1

al ja igram samo promod necu hc

xDDD

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CoD 4 1v1

Svaka čast! Dao mi je acc.HVALA!

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CoD 4 1v1

Cilj je postignut..... LOCK!

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
luki745 kaže...

Dajte ljudi taj tip čisti cheater,s leđa mi doleti i ubije me ma nema boga,sve vidi di sam,i baci bombu odakle me nebi niko mogo vidit i on me vidi i baci,čisti cheater,aimbot il šta već ima.

E i za taj CS to ti nevjerujem da bi dao,jer svatko tko god da igra reći će tom tipu u facu da je cheater,tip 17 level i kao najbolji,najbolji s cheatom.

jos jedan primjer igraca koji nikad nije cuo za rijec mozak ili razmisljanje(game sens kako neki kazu) tebi svi haxaju jel?

16 godina
protjeran
traktorista kaže...
luki745 kaže...

jos jedan primjer igraca koji nikad nije cuo za rijec mozak ili razmisljanje(game sens kako neki kazu) tebi svi haxaju jel?

A sta bi rekao za covjeka na prvi pogled, Lvl 14, nema orginal i "owna"(to samo kazem jer je autor teme rekao da igra odlicno)?!

Daj molim te ti nemas gaming sensa!Da ti netko kaze ne haxam, pro sam i ima skor 100/1 ti bi mu povjerovao!?

15 godina
neaktivan

Primili ste se coravog posla jbt, nek se kurci koko oce. Sigurno ima 20 sati CoD4 i misli da je Boga primio za "Nogu" :P.

Pwned?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice