CoD 2 se neće reinstalirati zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 1.727
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
CoD 2 se neće reinstalirati

Evo imao sam CoD 2 instaliran i deinstalirao sam ga po pravilu (dodaj-ukloni programe) i sad kad hoću natrag instalirat piše mi dali ga želim ukloniti (kao da je negdje još ostao u registry-u ili tak negdje)

Ovo me muči već mjesec dana, očistio sam komp od svake riječi call ili duty . Šta bi moglo biti ? Kak da ga instaliram ? Je možda problem što ga instaliram s hard diska (imam instalaciju).

PUC GA MEDO
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 7:49 (jurek95).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

{#}

0 4 hvala 0
17 godina
Re: CoD 2 se neće reinstalirati

probaj sa revo uninstallerom, skini si trial verziju ili onu drugu pa probaj s time te izvrsi dodatnu provjeru da ti ukloni i ostatke. onda tek probaj instalirat.

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
neaktivan
CodEA kaže...

{#}

Šta se ti javljaš ? jako si mi puno pomogao.

EDIT: evo ovo mi javlja kad ga hoću deinstalirati (izgleda da je nešto ostalo) , ima ga i u add/remove programs ali javlja mi grešku !!! a morao bi staviti da se neće niti DEinstalirati

Evo, to mi javlja i preko ovog programa i preko običnoga windows installera. Evo, to mi javlja i preko ovog programa i preko običnoga windows installera.
PUC GA MEDO
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 7:49 (jurek95).
15 godina
neaktivan

E što će biti ako na tomu programu stisnem select all i onda delete hoće li izbrisati cijelu HKEY_LOCAL_MACHINE mapu ili samo ono sta ima veze s CoD-om 2 ?

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa ništa,sad obriši sve što imaš na compu u vezi cod2 i skini novi {#}

'pušimo dinamit na krovu nebodera sve se dimi'

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ak si ga vec uninstalo, odi tamo gdje je bio instaliran i obrisi sve sto je ostalo, zatim skini ccleaner i s njim ocisti registry,a ak to ne upali u ccleaneru odi na onaj 3. znak odozgo i tame ce ti pisat call of duty 2 i odaberi ga i onda stisni obisi
15 godina
neaktivan

aha, već je ovaj revo uninstaller našao komade coda2 u registry-u ali ako stisnem select all onda mi označi i mapu hkey local machine, i software i svašta tako da neznam ako smijem stisnuti delete

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
17 godina
jurek95 kaže...

aha, već je ovaj revo uninstaller našao komade coda2 u registry-u ali ako stisnem select all onda mi označi i mapu hkey local machine, i software i svašta tako da neznam ako smijem stisnuti delete

stisni i delete. Briše samo što smije, ne briše ostalo (revo)

17 godina
jurek95 kaže...

smiješ, taj hkey i local machine su od cod-a, neće ti to pokvarit cijeli registray

da bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
17 godina

Postoji nebrojeno puno tema o COD 2, mogao si iskoristiti neku od njih.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/call-of-duty-2/9219.aspx

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice