CoD 2 frag movie zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 4.116
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CoD 2 frag movie

Evo odlucio sam napraviti svoj vlastiti frag movie, sad bi vas pitao koji su mi sve programi potrebni za to i gdje cu ih skinuti.. Skinuo sam CoD Player demo (ne CoD 2 Player!) ali ne mogu nikako naci opciju da premotam unazad samo unaprijed. Pa ako ima neko link za CoD 2 Player demo molio bih..

Trebao bi mi isto tako neki program s kojim bih mogao maknuti rezultat, vrijeme, kompas itd. 

Ako budem snimao sa Frapsom da li ce se na videu vidjeti 30 fps-ova ili mogu podesiti?

EDIT: e da mogli bi mi preporuciti neku pjesmu za taj movie..

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 21:51 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoD 2 frag movie
Pa za pocetak nabavi si Sony Vegas pro 9.0 a moras znat i raadir u njemu :DD
[IMG]http://i47.tinypic.com/2l8xnh5.png[/IMG]

0 0 hvala 0
15 godina
RE: CoD 2 frag movie
Fićo_CoD 5 kaže...

Evo odlucio sam napraviti svoj vlastiti frag movie, sad bi vas pitao koji su mi sve programi potrebni za to i gdje cu ih skinuti.. Skinuo sam CoD Player demo (ne CoD 2 Player!) ali ne mogu nikako naci opciju da premotam unazad samo unaprijed. Pa ako ima neko link za CoD 2 Player demo molio bih..

Trebao bi mi isto tako neki program s kojim bih mogao maknuti rezultat, vrijeme, kompas itd. 

Ako budem snimao sa Frapsom da li ce se na videu vidjeti 30 fps-ova ili mogu podesiti?

EDIT: e da mogli bi mi preporuciti neku pjesmu za taj movie..

makni se od Frapsa i CoD2 playera..instaliraj si seismovision i imas sve potrebno za rad frag-a i naravno posli ide sony vegas studio.

mislim da je glupo trazit od nekoga drugoga koju pjesmu za movie da stavis :) pa stavi si neku koju trenutno slusas i odlicna ti je ipak je to tvoj frag move a ne neciji drugi :P

Semper *Phobos Crew* Fidelis
16 godina
neaktivan
CoD 2 frag movie

ok thx (: jel moze seismovision (ili CoD 2 player) premotavati demo unazad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Fićo_CoD 5 kaže...

mislim da ne

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
15 godina
Weky kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

mislim da ne

moze ;) samo si pogledas u seismovisionu imas nekoliko cfg-ova low detail,med,hig itd i koji si odaberes otvori ga u notepadu i vidi koe su ti kontrole za sta :)

Semper *Phobos Crew* Fidelis
17 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Koliko ja znam ne može, možeš samo usporiti, ubrzati i zaustaviti taj demo. A što se tiče movie cfg-a možda bi ti bilo pametno potražiti ga na tek-9.org, tamo ih ima dosta. Također posjeti i wipido.com da vidiš koji frag muvii i ukradeš koju ideju :P

A za sva ostala pitanja o cod2, cod 4 i ostalim igrama posjeti http://gamersject.com/ ( trenutno je down)

16 godina
neaktivan
CoD 2 frag movie

jel mi mozete rec neki program koji mice vrijeme kompas itd?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoD 2 frag movie

/hud_enable 0

Miće se kompas i municije.

Dokken- MR. Scary

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
CoD 2 frag movie

nemoze se premotavat natrag samo usporit ubrzat i stat nista drugo a ak nadjes nes ides isponova :D

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice