Call Of Duty Modern Warfare

poruka: 3.351
|
čitano: 710.650
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Call Of Duty Modern Warfare
Cansee kaže...

jel netko imao problem u sp kampanji sa cut scenama? sve ide fino, i onda odjednom zašteka nešto i poslije toga je out of sync, usne govore jedno a čuje se drugo

dap, nekakav bug izgleda, prvih 5 sec ide i onda ode van synca

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
15 godina

Nakon odigranih 1otak sati sabrao sam neke utiske. Večeras što sam igrao, ne znam šta se dešavalo, ali netcode je na razini bf3 kad je izašao. Znači ljudi siluju sačmaricama, samo ih pogledam, nisam stigao podić već sam pao. Jel to večeras, ili inače nezz, ovih dana ššta sam stigao odigrati nije mi tako užas bilo.

game breaking inbalance je definitvno 725tica. Ta sačmarica je kompletno broken i range je nemoguć. M4 je prilično jak, ali ne bi rekao da je op. Ostalo se zasad, čini ok.

Igra je zgodan paket ima tu sadžaja, ali ga treba još. Fali map vote neki i tako neke stvari, no dobro.

Ono gdje najviše igra frustrira je mali ttk koji je genralano u redu, ali prikriva loš netcode što onda pun kurac lowerskih no skillera koristi i leži i kampa. Nemoguće je više ići run and gun i to mi fali, ali dobro, treba se prilagoditi očito novom načinu igranja coda.

imam tisuće sati na fps bojištima, ali u ovoj igri ja ne mogu nabit pozitivan score. Ponekad mi se čini da je tajming u kurcu, ali to je samo loš spawn kad mi baci 2 3 lika na mene random da se čovjek zapita pa ono wtf.

Sve u svemu, nisam razočaran, igra je zabavan komad softvera, radi ok, iako bi volio da radi bolje no dobro, ali netcode moraju popravit, tu imaju puno posla. I 725ticu obavezno meganerfat.

+ izgled, grafika, s obzirom na cod

+ gunsmith i atačmenti

+ oružja

+ setting i mape osim eufrat bridge i ona palaca, to je preloše, čak i picaddily prolazi, ali ove dve su cancer.

+ kampanja

+ masu opcija i tweakanja

+ killstreakovi i perkovi

+ ttk

+ zvuk

- netcode

- disbalans nekih oružja

- random callouti koji te izdaju

- malo zabavnih modova

- spawnovi u nekim modovima

- igra na neki način promiče kampanje kao viabilnu taktiku

- rok trajanja je počeo teći i ne očekujem da će je dugo držati na životu

Sve u svemu, za 200kn solidan paket koji će me zabaviti/frsutrirati ovu zimu. Živi bili pa vidjeli 

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2019 23:14 (fila2208).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina

"Useful guide to anyone who still doesn't understand the "bus" callout"

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Ruganja su počela i na mjestu su. nadam se da ovi to vide i rade na tome,...inače će igra propasti sama od sebe, pa vade živce te pederske fore i sheme.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Što mislite koliko dugo će se moći nalaziti matchevi prije nego MP bude dead?

Glupo mi je što ljudi čim izađe novi nastavak,odbace stari i više ga ne pogledaju.

Ja bi volio da mogu nći match u roku od 1 minute barem 1,5-2 godine.

Mislim free to play igre poput Warface-a imaju solidnu bazu igrača već godinama,zašto onda igre poput ove brzo utihnu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jurassic Park kaže...

Što mislite koliko dugo će se moći nalaziti matchevi prije nego MP bude dead?

Glupo mi je što ljudi čim izađe novi nastavak,odbace stari i više ga ne pogledaju.

Ja bi volio da mogu nći match u roku od 1 minute barem 1,5-2 godine.

Mislim free to play igre poput Warface-a imaju solidnu bazu igrača već godinama,zašto onda igre poput ove brzo utihnu?

Ovaj put bi moglo biti malo drugacije i da se playbase ocuva mozda i poslje ljeta na godinu (prethodni CoDovi bi krepavali na PCu vec u sijecnju)

Velik utjecaj ce imati ne cjepkanje playbase po tometko ima season pass ili ne i najbitnije cross-play, kad ostali PCjasi odu biti ce uvijek console peasanta za tamburati sto je odlicno 

Free 2 play igre su pa free 2 play i imaju dugogodisnji live service dok se svaki CoD ciljano pravi s "rokom trajanja" da bi se motiviralo nas ovce da na godinu kupimo sljedeci....

13 godina
neaktivan

Ja bi uzeo ali nigdje na netu ne mogu naći neku jeftiniju opciju, sve preko 400 kn...

0 0 hvala 0
12 godina
Winchester01 kaže...

Ja bi uzeo ali nigdje na netu ne mogu naći neku jeftiniju opciju, sve preko 400 kn...

ruski vpn i ruski račun ti ušteđuju skoro 200kn

15 godina

Najmsiješnije mi je kad na dissu netko komentira kako mu je u storeu cijena u rubljima pa se svi nasmijemo, ono bar 30tak ljudi je uzelo ruski ćiki briki :)

a pretpostvaljam i neki koji su ovdje fantazirali o nekom časti i poštenju isto vjerojatno igraju rusku verziju bez pardona 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Ljudi ima li netko problema sa crashanjem kao ja u SP? Znači malo malo neki error dobijem i crash, reinstall igre mi popravi to neko vrijeme i opet krene, repair igre ništa ne napravi, uglavnom ili dobijem neki od dev errora ili fatal error...do desete misije na kojoj sam sad  3 puta sam radio uninstall i install al džabe, radi neko vrijeme dobro i opet krene...sada na početku desete misije odmah dobijem fatal error i moš se hebat. Dok mi Mp recimo radi dobro, ne znam jel se jednom, dvaput srušilo. Inače igra mi je dobra, ali ovo mi ubija volju za prelaskom kampanje, a bio mi je cilj preći kampanju da se mogu posvetiti multiju, ali čini mi se da će kampanja na pauzu do nekog patcha.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2019 12:22 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
lobotomac90 kaže...

Ljudi ima li netko problema sa crashanjem kao ja u SP? Znači malo malo neki error dobijem i crash, reinstall igre mi popravi to neko vrijeme i opet krene, repair igre ništa ne napravi, uglavnom ili dobijem neki od dev errora ili fatal error...do desete misije na kojoj sam sad  3 puta sam radio uninstall i install al džabe, radi neko vrijeme dobro i opet krene...sada na početku desete misije odmah dobijem fatal error i moš se hebat. Dok mi Mp recimo radi dobro, ne znam jel se jednom, dvaput srušilo. Inače igra mi je dobra, ali ovo mi ubija volju za prelaskom kampanje, a bio mi je cilj preći kampanju da se mogu posvetiti multiju, ali čini mi se da će kampanja na pauzu do nekog patcha.

To ti je sve normalno. Nekima se rusi a nekima se pusi

Freak Show Inc.
17 godina

Igrao sad MP nekih sat i pol, nema rušenja ali teksture pucaju, tenk na trenutke izgleda kao da je iz Minecrafta, sve u svemu krasan posao developera, nabijem ih na čunu, da nisam uzeo rusku igru bilo bi mi žao love, ovako za 200 kn bude to dobro kada se ispegla sve.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2019 14:06 (lobotomac90).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

meni se crasha bez ikakvog errora. samo ode na desktop.

svi driveri su updejtani. 

17 godina

ista stvar i kod mene.. uz to ima rundi gdje je padanje od jednog metka postalo smiješno.. Bf netcode je majka prema ovom.. ako ne uvedu dedicated servere koji se mogu unajmit ništa od ove ige za mene.. ubija me u pojam i jednostavno me tjera da kempam..

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
red_bull kaže...

ista stvar i kod mene.. uz to ima rundi gdje je padanje od jednog metka postalo smiješno.. Bf netcode je majka prema ovom.. ako ne uvedu dedicated servere koji se mogu unajmit ništa od ove ige za mene.. ubija me u pojam i jednostavno me tjera da kempam..

Je, ima rundi kad jednostavno ne mozes duze od 10 sekundi biti ziv. Jednu partiju zavrsim sa 25:10, drugu sa 2:12. Padas cim te pogledaju. A one shot kill oruzja definitivno ne pomazu da bi se to normaliziralo

Freak Show Inc.
14 godina

Kaj reći, koju posluku porati..? Toliko se kempa da kad se jednom zastave osvoje to je to.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2019 18:01 (Promster).
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina

bome sačekat će moj novčanik onda na cod, barem jednom mjesec dana da vidim hoće li se to sve popravit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma igra je osvjezenje nakon dugo godina.. niti lipe mi nije zao..

cim vise cekas tim si vise u zaostatku.. kako god hoces.

Bnet: mNik987#2148
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni je igra odlicna, igra MP prvi put nakon Coda 4 (ps4 pro )

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Jel ima tko da ustupi acc sa novim codom...Nedaje mi se lova zbog SP..multi nebi ni pokusavao...dam naknadu po dogovoru..hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2019 18:59 (galinjo24).
12 godina
protjeran

... sve mi se vise svidja ovaj cod... slozio sam snajper za "obranu" zastava...

the pussification of todays youth cant handle metal of this magnitude
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tallahassee kaže...

... sve mi se vise svidja ovaj cod... slozio sam snajper za "obranu" zastava...

Setup dušu dao za kempanje u kutu 9 minuta i 16 sekundi od 10 minuta runde.

6 godina
protjeran

Zakaj u ovoj igri cujem "samo" korake, iritirajuce do bola, kaje s ostalim zvukovima? neke preporuke

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

... probstr, javi za kojih 20 dana  kad uspijes to sve otkljucat jel bas tako...

the pussification of todays youth cant handle metal of this magnitude
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Naravno....

https://imgur.com/a/QYpOXam

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
15 godina

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Tallahassee kaže...

... probstr, javi za kojih 20 dana  kad uspijes to sve otkljucat jel bas tako...

Nebih hvala, ja više se više volim igrati. A čekati mogu na pošti, policiji, poreznoj i sličnim našim krasnim ustanovama, fun factor je otprilike isti.

fila2208 kaže...

Baš sam htio staviti, samo ne kužim zakaj maknuti battlechat (tj. ono bezvezno deranje "contact" kad vidiš neprijatelja) samo u 'one life' modovima?? To treba maknuti iz svih mogućih i nemogućih modova.

17 godina
odjavljen
Friday kaže...

Naravno....

I opet isto...

Ajd u picku materinu i igra takva

Freak Show Inc.
15 godina
Promster kaže...
fila2208 kaže...

Baš sam htio staviti, samo ne kužim zakaj maknuti battlechat (tj. ono bezvezno deranje "contact" kad vidiš neprijatelja) samo u 'one life' modovima?? To treba maknuti iz svih mogućih i nemogućih modova.

Da, ne treba maknuti, treba smanjiti i onemgućiti da enemy čuje. Tako će imati više efetka.

Također, kad je chat neaktivan da se makne.

kdr u tdm?

nerf sačme 725

reload bugiranje nekad, reloada i reloada i reloada i reloada užas

buffat malo pištaće, sramoa što je 1911 slaba

jebeni jump prone, treba staviti razne delaye na prone, ljudi samo padnu na pod bez animacije

NETCODE - ali to neće nikad napraviti

Friday kaže...
Friday kaže...

Naravno.... 

I opet isto...

Ajd u picku materinu i igra takva

Užas. Neću vrijeđati pitanjima, jesi sweepao drivere itd, ali da probaš malo sniziti postavke (znam nema smisla kad imaš 2080tku) ali možda je nešto neoptimizirano i ruši igru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2019 23:42 (fila2208).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Užas. Neću vrijeđati pitanjima, jesi sweepao drivere itd, ali da probaš malo sniziti postavke (znam nema smisla kad imaš 2080tku) ali možda je nešto neoptimizirano i ruši igru.

Navodno pomaze ako se teksture stave na normal. Isprobat cu jer sam vec ocajan... Imam 5700xt, nemam vise 2080

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice