Call Of Duty Modern Warfare

poruka: 3.351
|
čitano: 710.723
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Call Of Duty Modern Warfare
fila2208 kaže...

ali isto tako sam sam kriv kad ga ne znam kontrirat a on je uvijek tamo.

Nije da neznas nego je ne moguce, jer bi trebal provjeriti 10 kuteva,5 prozora,2 kutije i 3 kamena( i jedno 5 claymora) po kojima leze svi zivi i to nema nikakve veze s taktikom jer da im je stalo do taktike onda bi mozda i neko igral objective recimo a nisam bas to videl svi samo whoraju za killstreakove.

Jednostavno kampanja je previse i nema nikakve veze to s taktikom, meni osobno je ovo najbolji COD ali ovo silno kampanje mi bude ubilo volju za igrom do polovice drugog tjedna.

twice the pride double the fall
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nešto prestrašno, ono baš me pogodilo ovo. Kako igra, jedna izmišljena stvar može takvo nešto napraviti. Nepojmljivo, omdah treba koštati 10 eura jer nisu pratili stvarne događaje svaki najmanji detalj.

16 godina

kakve to tocno veze ima sa onima koji su igru kupili u "rusiji"?

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
14 godina
191x7 kaže...

Evo malo štiva za one koji su igru kupili u Rusiji:

Nemoj me plašit.

Za sva pitanja i pomoć, obratiti se preko privatne poruke. :D
14 godina

veceras mi se igra crashala barem 10 puta... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni se u SP crasha non stop na početku šeste misije, ne mogu nastaviti igrat uopće, a i prije toga mi se periodično krešalo sa drugim error kodom. Dok recimo MP radi ok, možda mi se jednom srušilo a igrao sam nekih 2-3 sata ako ne i više.

Inače igra mi je čisto ok, ono što sam i očekivao od ovog Cod-a, iako sve je već viđeno u beti, samo treba popeglat igru patchevima da nema crashanja itd.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2019 22:54 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

updejtao sam drivere i sad mi se ne crasha i imam minimalno 100fpsa.

do sad sam imao max 60

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zeryx kaže...

do sad sam imao max 60

A nije da Battlenet upozorava na ažuriranje drivera poradi MW...

https://www.gamingtribe.com/giveaway/limitless/191x7
15 godina
dad0r kaže...
fila2208 kaže...

ali isto tako sam sam kriv kad ga ne znam kontrirat a on je uvijek tamo.

Nije da neznas nego je ne moguce, jer bi trebal provjeriti 10 kuteva,5 prozora,2 kutije i 3 kamena( i jedno 5 claymora) po kojima leze svi zivi i to nema nikakve veze s taktikom jer da im je stalo do taktike onda bi mozda i neko igral objective recimo a nisam bas to videl svi samo whoraju za killstreakove.

Jednostavno kampanja je previse i nema nikakve veze to s taktikom, meni osobno je ovo najbolji COD ali ovo silno kampanje mi bude ubilo volju za igrom do polovice drugog tjedna.

Ne kužim čuđenje, svaki cod je isti, dizajn mapa je takav da jednostavno ne možeš sve pokriti.

Kad mape sjednu u pamćenje moći ćeš prefireat i prepostavljat di je tko. Kažem da me iritira da, ali da radi toga ne igram...nezz, možda da nađeš ekipu, pa zajedno malo s&d itd modove a ne samo headless okolo :)

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
10 godina

Igram sa sniperom i idem tam gdje mi odgovara, vecinom po bokovima mape jer u sredini gdje je guzva nemam kaj trazit.

Mene jedino iritira to kaj u meniu igra gore radi nego dok zapravo igram...(na granici igrivosti sam sa grafickom)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2019 0:59 (Santana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Colossus7 kaže...

To je ta oprezna *taktička igra* bez trčanja, gdje moraš paziti kako se krećeš po mapi, pametno i efektivno,  ja bi reko dobar primjer igre u cjelosti, zabuksaj se u prostoriju, okreni cijev na vrata ili prozor i čekaj da netko naleti. Jedino vrijeme kad se netko zapravo kreće po mapi je kad ga ubiju pa se pošto poto pokušava maknuti sa nekog otvorenog prostora na mapi što brže nazad u neku prostoriju-prozor-vrata

Volio bi tebe u ratu vidjeti da pretrčavaš livadu na prvoj crti s cvjećem u kosi i puškom u vis.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
14 godina
191x7 kaže...
zeryx kaže...

do sad sam imao max 60

A nije da Battlenet upozorava na ažuriranje drivera poradi MW...

svejedno se crashalo nakon par gejmova...

13 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Imam I5 4gen i GTX 1060, 16GB RAM, ali igra je doslovno ne igriva. Pokušao sam sve žive postavke, dodijelio mu manji prioriti u task managru, ali igra zakuca procesor na 100% i fps je stravičan. Nekada imam 100, nekada 60, toliko jako varira da je to strašno.  Dok sam u igri ne radi mi discord, procesor nije u stanju podnjeti taj load koji ova igra radi... I da, igra se crasha svakih 20 min... Odem i pogledam recommended specs za COD i tamo piše i5 2500k i onda mi opet nije jasno kako moj proc to ne može izgurati? 

Da li je i Vama tako, ili samo ja imam ovako loše iskustvo s COD-om...?

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

procesor preslab, imao sam taj proc sa 1080 i kad sam presao na ryzen sam se preporodio.

Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Nemozes vjerovat skoro 7g star quad core da nemre to izgurat?😑

0 0 hvala 0
15 godina
molnyi kaže...

Pozdrav svima,

Imam I5 4gen i GTX 1060, 16GB RAM, ali igra je doslovno ne igriva. Pokušao sam sve žive postavke, dodijelio mu manji prioriti u task managru, ali igra zakuca procesor na 100% i fps je stravičan. Nekada imam 100, nekada 60, toliko jako varira da je to strašno.  Dok sam u igri ne radi mi discord, procesor nije u stanju podnjeti taj load koji ova igra radi... I da, igra se crasha svakih 20 min... Odem i pogledam recommended specs za COD i tamo piše i5 2500k i onda mi opet nije jasno kako moj proc to ne može izgurati? 

Da li je i Vama tako, ili samo ja imam ovako loše iskustvo s COD-om...?

Ja na battlefield V sa I5 3550P igram na 50 FPS na low postavkma bewz problema

Who bolan cares
14 godina

i5 sandy , ivy , haswell sa 4 threada nije dovoljan za danasnje igre..

15 godina

mene je bf5 naučio da više quad core ne ide za današnji gaming, prešao na ryzena, radi na 50% na codu, 80% na bf.

Svima preporučam  preći na budget ryzen peticu i 16gb uz recimo ax370 ili tako nešto, daš staro pod račun i izađeš za 200e upgrade koji gura sve živo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
MGloc kaže...

Nisam zahtvjevan sa postavkama, igram samo PES FIFU i BATLEFIELD kako rekoh sve na low radi za sad odlično,, čak največe probleme imam sa pesom koji je najnezahtjevniji. Mislio sam uzeti i ovaj COD ali za sad odustajem

Who bolan cares
13 godina
neaktivan
MGloc kaže...

Ok, to sve stoji. Ali zašto onda ti kreteni ne napišu da MP normalno nećeš moći igrati ako nemaš i5 npr. 7 generacije i amen. A oni stave RECOMMENDED i5 2500k ???

Shvaćam da to nema veze, ali opet debilno, pa BF V mi radi 100x bolje i ne ubije proc...

Anyway...Naručio sam si ryzena pa ćemo vidjet kako će to gurat ;)

Bene docet, qui bene distinguit.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2019 13:08 (molnyi).
15 godina
molnyi kaže...
MGloc kaže...

Ok, to sve stoji. Ali zašto onda ti kreteni ne napišu da MP normalno nećeš moći igrati ako nemaš i5 npr. 7 generacije i amen. A oni stave RECOMMENDED i5 2500k ???

Shvaćam da to nema veze, ali opet debilno, pa BF V mi radi 100x bolje i ne ubije proc...

Anyway...Naručio sam si ryzena pa ćemo vidjet kako će to gurat ;)

Zato što će gurati single player, ali neće mp, a pogotovo 64 igrača.

Bf možeš isto na quad core igrat, ali najviše tdm male mape. Odi na veće mape pa bude plač.

isto trik, ti kupi igru, a što nećeš igrati njih ne sekira.

evo žale se i ti youtuberi da ima kampanja, kažem, ima, odvratno je, ali ne znam kako krivit igru za to

17 godina
fila2208 kaže...

evo žale se i ti youtuberi da ima kampanja, kažem, ima, odvratno je, ali ne znam kako krivit igru za to

Oni se zale na sve samo kad je po njihovom onda je sve super....

Ako netko nema dovoljni skilla da leti po mapi i gada u hodu\letu uopce mu ne zamjeran sto stoji\cuci\lezi u cosku...

ima ih okey ali meni je to dovoljno da mogu napraviti odreden manevar da mi ne izleti iz coska neko..  dakle faktor iznenadenja mi je puno manji nego prije kada su letjeli ko muhe bez glave..

Jednom kada nucimo lokacije di bi mogao netko biti promijeniti ce se i logika igranja ili u prijevodu kempanja.. To prolazi mozda sada ali nece uvijek..

Anyway oval realism mode je zadovoljavajuc.

Bnet: mNik987#2148
10 godina
toxic kaže...
fila2208 kaže...

Oni se zale na sve samo kad je po njihovom onda je sve super....

Ako netko nema dovoljni skilla da leti po mapi i gada u hodu\letu uopce mu ne zamjeran sto stoji\cuci\lezi u cosku...

ima ih okey ali meni je to dovoljno da mogu napraviti odreden manevar da mi ne izleti iz coska neko..  dakle faktor iznenadenja mi je puno manji nego prije kada su letjeli ko muhe bez glave..

Jednom kada nucimo lokacije di bi mogao netko biti promijeniti ce se i logika igranja ili u prijevodu kempanja.. To prolazi mozda sada ali nece uvijek..

Anyway oval realism mode je zadovoljavajuc.

šefe ovo si sve u pravu, doći će maca na vratanca, ljudi će se ufurati u to

14 godina

Da to ne razumijem ni ja u nekim igrama sys. req. jos uvijek pisu HD7850/r7 270 i5 3330 znaci hardver koji je bio aktualan prije par godina.Bolje da onda napisu rx560 i3 7300

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

gunfight je the shit, jako intense i zabavno

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina

Kempanje prolazi jer masa ljudi nije skontala da možeš baciti smoke i blokirat toga kempera. Pratim CS scenu 15 godina i ne vidim po cemu se "kempanje" tamo razlikuje od ovoga vamo. I tamo moraš koristiti utility da probiješ obranu ili da napraviš retake. To što ljudi očekuju da će im COD biti nešto ala Quake Champions da okolo trče i slajdaju po zidovima to je druga stvar.Ž

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

gunfight je the shit, jako intense i zabavno

Ja sam odigrao par rundi jutros nisam stigao više, mene se to najviše dojmilo ono na "prvu" i gunsmith mi je čista perverzija, pokušat cu popodne ako uvatim vremena malo ozbiljnije zaigrat i probat sve modove najviše me zaima realism i s&d, a ovo žuganje da svi kempaju mi je presmješno, improvise adapt and overcome.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2019 15:49 (Cakija_ST).
12 godina

ja generalno na beti nisam imao problema sa fx6300 koji nije ni klokan bio

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ne znam kak vama, ali u beti mi je bilo ljepse igrati nego sad....tu imam osjecaj da mi ne registrira svaki pogodak....

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice