eo ovako imam problem koji nezna nitko rješit...a možda netko i zna...imam modem thomson speedtouch 780wl i nitko nezna otvorit portove za cod mw3 :S i stalno mi pise strict...da li netko zna šta da napravim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Istina, ja sam tek danas otkrio da je to zvjer.
Sve je OK ako igrate bez akimba....ali kad se na sve te machine pistols stavi akimbo zabava je gotova.
Aj dečko igraj s 44.Magnumom AKIMBO ili sa TACTICAL KNIFE. Onda tek zabava ideee
I longshotovi padaju kao šljive
kako da ne :)
makar polako odustajem od igre, prazne se i već prazni serveri, a oni na BF3 i bc2 se pune
kako da ne :)
makar polako odustajem od igre, prazne se i već prazni serveri, a oni na BF3 i bc2 se pune
Ja zadnja dva dana igram BO :D danas multikill sa naplamom, multikill sa rolingtanderom i multi sa ganšipom :D
48-4 na kraju. Skupljao sam pare za BF3 al je sada teško stanje u obitelji pa moram čekat do ljeta =/
Jer ne bih volio da već za dvije godine izbace novi Bad Company ili BF. Glupo mi je da netko gotovo savršenu igru poput BC2 odbaci jer je izašao novi nastavak, nema uopće igrača više na PC-u.
Jer ne bih volio da već za dvije godine izbace novi Bad Company ili BF. Glupo mi je da netko gotovo savršenu igru poput BC2 odbaci jer je izašao novi nastavak, nema uopće igrača više na PC-u.
Ja sam svoj BC2 prodao :D
Evo u zadnjih tjedan dana :
MW3 - 0.1h (teather)
BC2 - 13h
kod mene ;)
Zadnja dva dana kod mene
MW3 0.1h
BO 13h
Aj imate BF3 temu LoL
Evo da pitam. Koji je najbolji sniper (sve sam otključao) i koji je najbolji sub-machine gun (također sam sve otključao)?? Hvala
Evo da pitam. Koji je najbolji sniper (sve sam otključao) i koji je najbolji sub-machine gun (također sam sve otključao)?? Hvala
Sniper - za qs l118 ili msr
Smg - mp7 ili pp90, ovisi koje proff. koristis
Sad cu jos pokupit ban jer sam par igra za redom imal oko 50 killova i KD 6+...
Zašto bi dobio ban, lol?
Zašto bi dobio ban, lol?
Jer misle da imam hack nekakav. Imam samo texture mod (sta i nije hack i dozvoljeno je).
Zašto bi dobio ban, lol?
Jer misle da imam hack nekakav. Imam samo texture mod (sta i nije hack i dozvoljeno je).
Tu nema nitko šta mislit.... Ne banaju te bez razloga, VAC te detecta, tek onda te oni banaju...
Istina, nemre te banat ak ti imaš skilla, ili ti se posrećilo. Onda bi banali sve koji dobiju MOAB pa dalje još skupe killove....A i VAC te mora otkrit ali ti ak nemaš hack=nemaš ban.
Kad igram na dedi-serverima dali mogu tu isto rješavat challange, dizat levele ili bilo što... Ili je to sam igra bez ičega?? Dali se ti killovi na dedi-serverima računaju u moj ukupni K/D? TNx
Kad igram na dedi-serverima dali mogu tu isto rješavat challange, dizat levele ili bilo što... Ili je to sam igra bez ičega?? Dali se ti killovi na dedi-serverima računaju u moj ukupni K/D? TNx
Ništa od tog :(
Jos malo screenshotova od danas.
Prva slika mi je , a na zadnjoj je samo 1 lik imao pozitivan KD, i to jedva.
Ništa od tog :(
Jos malo screenshotova od danas.
Prva slika mi je , a na zadnjoj je samo 1 lik imao pozitivan KD, i to jedva.
Jel ti to igraš s MP7?? Onda je lagano...

Nisi, ali ostali imaju adekvatno velik penis :p
<3ACR 6.8<3
Tvoj K/D ratio nekim ljudima neznači ništa....po onome što si radio u BlackOpsu shvatili smo da kempaš.
Bitno je defusati bombe, plantati...captureati flagove...konfrimati kilove i tako šta.
Tvoj K/D ratio nekim ljudima neznači ništa....po onome što si radio u BlackOpsu shvatili smo da kempaš.
Bitno je defusati bombe, plantati...captureati flagove...konfrimati kilove i tako šta.
Pa kak da kempam sa MP7 :)
Rusham cijelo vrijeme, skupljam dogtagove.